- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşk ne gibi çok şey ifade ediyor. banada ilk tanıştığımızda sana aşığım diyoduAşk bizim için çok şey anlam ediyor ama sizin için içi boş bir şey demek ki.
Bende bu mesajı bir başkasına yazdım ve ban yedim anacımEğer inançlı biriyseniz evde bakara suresi açın veya okuyun.
Giden gider maalesef, üstüne düşmeyin dik durun.
Böyle düşünürsen adam seni aldatır aldatır yanına gelir, itiraf etmese senle de ilgilenir ama adam başkasına aşığım demiş. Senin yüzüne bakmaz. Biraz gururlu ol bence. O kadını sevmeyi bıraksa sana gelse kabul mü etceksin nasıl kaldırcaksın başkasına dokunmuş başkasını öpmüş en önemlisi başkasına gönül vermiş birini?o benim kocam. çocuğumun babası.
her etkilendiğimiz için boşanacaksak ozaman evlilik diye bişey kalmazBu kafalardan çok var maalesef. Nikahı bende, gezsin dolaşsın bana gelecek nasılsa diye geziyorlar. Önemli olan koca çünkü, nasıl bir adam olduğu, ne yaptığı değil. Nikah var mı, başta koca var mı, tamam gerisi mühim değil.
Bu konudaki adam dürüst davranmış. Hepimiz insanız, duygularımız değişebilir. Çocuk da olduğuna göre en az birkaç senelik bir evlilik. Adamın duyguları değişmiş, başkasından etkilenmiş. Gelmiş bunu söyleyip boşanmak istemiş. O zaman keşke söylemeden aldatsaymış da en azından "yuvası yıkılmasaymış" konu sahibinin, ne diyeyim.
aşk ne gibi çok şey ifade ediyor. banada ilk tanıştığımızda sana aşığım diyodu
Yok konu sahibine de aşığım diyormuş ve bitmiş ya onu kastediyor bence. Haa yok böyle olan 2. 3. Olaysa konu sahibini sabrı için tebrik ediyorum. Hevesi geçene kadar sabırla bekliyorO da bitecek derken?
Daha önce oldu mu bu?
Kabul ettiniz mi?
Eşinizin sizi daha önce aldatması mı vardı?
Bana vardı ve siz kabul etmişsiniz gibi geldi.
Sanırım bu kadın evlenmek istiyor ondan eşiniz boşanmaya karar vermiş..
Bu iğrenç ortamdan nafakanızı tüm haklarınızı alıp ayrılmaya ne dersiniz?
Aldatmanın telafisi yoktur bence.
hayır bu ilk defa oluyor. 6 yıllık evliyiz. ben diyorumki zamanında banada aşık olduğunu söylüyorduYok konu sahibine de aşığım diyormuş ve bitmiş ya onu kastediyor bence. Haa yok böyle olan 2. 3. Olaysa konu sahibini sabrı için tebrik ediyorum. Hevesi geçene kadar sabırla bekliyor![]()
Sen delirdin mi? Her etkilendiğimiz için diyosun? Ergenlikteki gibi zırt pırt birine aşık olamazsın o evlilik olmaz evlilik ömür boyu birini sevmek sadece onu sevmek üzerine kurulur. Tersi olursa da sarsılır ve biter. Yapışkan gurursuz ve onursuz Bi kadın görüyorum karşımda. Lütfen kendinize gelin.her etkilendiğimiz için boşanacaksak ozaman evlilik diye bişey kalmaz
boşanmak istiyor
ne yapacağımı bilmiyorum
onu eve bağlamak için ne yapmalıyım
yardım edin
her etkilendiğimiz için boşanacaksak ozaman evlilik diye bişey kalmaz
O zaman kocanla beraber bir cicek cikolata yaptir kizi istemeye gidin ilerde onlada anlasamazsa nasil olsa sana donecekaşk nedir ki? 2 gün sonra oda bitecek. yuvamı niye yıkıyım
o benım kocammmm çocugumun babasııı canım kocammm oooooo benim kocam. çocuğumun babası.
Surekli birilerinden mi etkileniyorsunuz? Cevaplariniz komedi.her etkilendiğimiz için boşanacaksak ozaman evlilik diye bişey kalmaz
İyi de başkasından etkilendim dememiş AŞIK OLDUM demiş!her etkilendiğimiz için boşanacaksak ozaman evlilik diye bişey kalmaz
Valla canım, benim için aşk ne demek anlatırdım ama kocası başkasına aşık olmuş ama hala aşk nedir ki nasılsa hevesi geçip bana dönecek diyen birinin benim aşk kavramımı anlayacağını pek sanmıyorum. Zira benim için aşk; çabuk tükenen Bi heves değil ömür boyu sönmiycek Bi ateş. Sen anlamazsın.aşk ne gibi çok şey ifade ediyor. banada ilk tanıştığımızda sana aşığım diyodu