• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bana başkasına aşık olduğunu söyledi?

Kiz yapacak şey belli ya, al çiçeğini çikolatanı git aşık olduğu kadını kocana iste... kuma al eve hem işleri paylaşırsınız hem dert ortağı olursunuz , akşamdan akşama da bugün hangimizi seçecek diye yarışa girersiniz... ne sen kocasız kalirsin ne de kocan aşksız

o benim kocam. çocuğumun babası.
Böyle düşünürsen adam seni aldatır aldatır yanına gelir, itiraf etmese senle de ilgilenir ama adam başkasına aşığım demiş. Senin yüzüne bakmaz. Biraz gururlu ol bence. O kadını sevmeyi bıraksa sana gelse kabul mü etceksin nasıl kaldırcaksın başkasına dokunmuş başkasını öpmüş en önemlisi başkasına gönül vermiş birini?

Bu kafalardan çok var maalesef. Nikahı bende, gezsin dolaşsın bana gelecek nasılsa diye geziyorlar. Önemli olan koca çünkü, nasıl bir adam olduğu, ne yaptığı değil. Nikah var mı, başta koca var mı, tamam gerisi mühim değil.

Bu konudaki adam dürüst davranmış. Hepimiz insanız, duygularımız değişebilir. Çocuk da olduğuna göre en az birkaç senelik bir evlilik. Adamın duyguları değişmiş, başkasından etkilenmiş. Gelmiş bunu söyleyip boşanmak istemiş. O zaman keşke söylemeden aldatsaymış da en azından "yuvası yıkılmasaymış" konu sahibinin, ne diyeyim.
her etkilendiğimiz için boşanacaksak ozaman evlilik diye bişey kalmaz

Sevgisizliğe kim çare bulabilir ki:işsiz:

aşk ne gibi çok şey ifade ediyor. banada ilk tanıştığımızda sana aşığım diyodu
O da bitecek derken?
Daha önce oldu mu bu?
Kabul ettiniz mi?
Eşinizin sizi daha önce aldatması mı vardı?
Bana vardı ve siz kabul etmişsiniz gibi geldi.

Sanırım bu kadın evlenmek istiyor ondan eşiniz boşanmaya karar vermiş..
Bu iğrenç ortamdan nafakanızı tüm haklarınızı alıp ayrılmaya ne dersiniz?
Aldatmanın telafisi yoktur bence.
Yok konu sahibine de aşığım diyormuş ve bitmiş ya onu kastediyor bence. Haa yok böyle olan 2. 3. Olaysa konu sahibini sabrı için tebrik ediyorum. Hevesi geçene kadar sabırla bekliyor🙄

Yok konu sahibine de aşığım diyormuş ve bitmiş ya onu kastediyor bence. Haa yok böyle olan 2. 3. Olaysa konu sahibini sabrı için tebrik ediyorum. Hevesi geçene kadar sabırla bekliyor🙄
hayır bu ilk defa oluyor. 6 yıllık evliyiz. ben diyorumki zamanında banada aşık olduğunu söylüyordu

Başlığı okuyunca :oha::oha::oha::oha:
oldum yani.
Sana bunu söylediğinde " öyle mi, ben de başkasına aşık olmuştum ama sana nasıl söyleyeceğimi bilemiyordum. Ohh şimdi çok rahatladım. Üstümden büyük bir yük kalktı" deseydin keşke 🤦‍♀️
Sonra da bassaydın tekmeyi.

her etkilendiğimiz için boşanacaksak ozaman evlilik diye bişey kalmaz
Sen delirdin mi? Her etkilendiğimiz için diyosun? Ergenlikteki gibi zırt pırt birine aşık olamazsın o evlilik olmaz evlilik ömür boyu birini sevmek sadece onu sevmek üzerine kurulur. Tersi olursa da sarsılır ve biter. Yapışkan gurursuz ve onursuz Bi kadın görüyorum karşımda. Lütfen kendinize gelin.

Hiç uğraşma bırak gitsin eminim ki bir anlık nefis.. Eğer pişman olup tekrar gelirse sen affetme çocuk varmı

aşk nedir ki? 2 gün sonra oda bitecek. yuvamı niye yıkıyım
O zaman kocanla beraber bir cicek cikolata yaptir kizi istemeye gidin ilerde onlada anlasamazsa nasil olsa sana donecek :deli:

aşk ne gibi çok şey ifade ediyor. banada ilk tanıştığımızda sana aşığım diyodu
Valla canım, benim için aşk ne demek anlatırdım ama kocası başkasına aşık olmuş ama hala aşk nedir ki nasılsa hevesi geçip bana dönecek diyen birinin benim aşk kavramımı anlayacağını pek sanmıyorum. Zira benim için aşk; çabuk tükenen Bi heves değil ömür boyu sönmiycek Bi ateş. Sen anlamazsın.

Back
X