• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bana başkasına aşık olduğunu söyledi?

boşanmak istiyor
ne yapacağımı bilmiyorum
onu eve bağlamak için ne yapmalıyım
yardım edin
Bacım bağlanma büyüsü mü istiyorsun bizde öyle hünerler yok yanlış yerdesin. Böyle yazdım diye bi büyücü bulmaya kalkışma sakın. Adam senin yanındayken başkasına aşık olmuş senden vazgeçmiş. Bunu kabullen ve yoluna bak bence. Senden geçmiş adamı kendine tekrar bağlamak için burada konu açman kendine ne kadar az değer verdiğini göstermiş.Değerini bil gurulu ol. Kocan olacak adam da Allahından bulsun.

Zor bir durum başka bir nedeni olsaydı boşanmak isteğinin belki tavsiye verilebilirdi ancak artık başka biri aklına düşmüşse zor ya sadece kağıt üstünde olur evliliğiniz.. Paylaşım yok, sevgi yok , yok yok..Bu hem size hem çocuğunuza haksızlık değil mi?Hem bir evlilikte en önemlisi sadakat olmazsa evliliğin gayesi ne?Bence de yol ver gitsin şartlarını bilmiyoruz ama Allah yardımcın olsun.Gerekirse ailesi ile konuş herkes her şeyi öğrensin..

Gecmis olsun. Ne diyecegimi bilemedim. Cok uzuldum. Su an karmakarisiksindir. Ne yapacagini bilemiyorsundur. Cocugunun aile ortaminda buyumesini istemek gayet dogal ancak inan esinin baska birine asik olmasi bir gorusme ile olacak birsey degil. Ve sana bunu bildirmesi de kolay olmamistir. Epey duygularini tartmistir. Bir anda alinacak karar degil cunku. Ve erkekler kafalarinda bitirirlerse bir daha eskisi gibi olmuyor. Bosanmaktan baska caren yok. Bosanmasan da esin bu sefer eve gelmek istemez, o kisiye gider iknaya calisir, onun kapisinda yatar. Her halukarda bu evlilik yurumez. Yapilacak tek sey cocugun ve kendin icin tum haklarini alarak ayril. Ben de bosandim. Oglum var. Bosanmak korkunc gibi geliyordur korkutuyordur simdi seni. Gelecek kaygisi yasiyorsundur. Ancak esinin yani da guvenli liman degil. Bosanmak bir bitis degil, yeni bir baslangic.
Sems Tebrizi' nin dedigi gibi:
Guvendigin daglara karlar yagdiginda
En guzel care dag ile karı basbasa birakmaktir.
Gun gelir karlar eridiginde
Dag yolunu gozleyince
En guzel cevap
Baska bir dagdan selam yollamaktir.

Bazen ipleri birakmak gerekiyor. Gitmek isteyeni tutamazsin. Tutsan da sadece ayrilik suresini uzatirsin, eninde sonunda gider.

Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bana kocam öyle dese kapı orda çek git kimi seviyosan derim hakkınızda hayırlısı olsun

Sizi aldatan birini eve mi bağlamak istiyorsunuz gerçekten? Bağlayamazsınız en fazla problem çıkaran kadın olursunuz. Bütün hakkımı ver, sonra napıyorsan yap deyip yol vermelik adammış kocanız.

o benim kocam. çocuğumun babası.
Hazmetmek çok zor ama,çocuğunuzun babası olarak kalsın,sizde başkasını seversiniz,değer görürsünüz,20 yıl önce babam anneme söylemişti,annemi zorla eve getirdik 10 yaşındaydım,psikolojimiz bozuldu,ikisi de hep mutsuzdu,annemi getirdik diye bin pişmanım belki çok mutlu hayatı olacaktı,ömür geçti gitti bırakın gitmiş zaten sizden

boşanmak istiyor
ne yapacağımı bilmiyorum
onu eve bağlamak için ne yapmalıyım
yardım edin
Bir mikroptan arınır gibi arın canım eve baglamak ne. Neden kendını kucultuyosun baskasına asık bir insanı neden ıstıyosun. Hem sanıyor musun onla mutlu olacak sana ihanet eden ona da ihanet eder unutma. Ama boylr bir adamı asla isteme. Sen eve baglamak ıcın adımlar atınca kendını iyice bir halt sanacak yapma

Back
X