• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bana başkasına aşık olduğunu söyledi?

Eşin seni sevmiyorum diyor sen ise beni bırakmasın nasıl bağlarım onu diyorsun. Valla sevmeyen adamı bağlayamazsın. İlla istiyorum bu adamı gururumu hiçe sayacam diyorsan da hayatın boyunca ikinci kadın olup sevilmesende ayy kağıtta evliyim nede olsa diye mutlu olmaya çalışacaksın.
Bence bırak seni sevmeyeni , ne işin olur ya.

Bu kafalardan çok var maalesef. Nikahı bende, gezsin dolaşsın bana gelecek nasılsa diye geziyorlar. Önemli olan koca çünkü, nasıl bir adam olduğu, ne yaptığı değil. Nikah var mı, başta koca var mı, tamam gerisi mühim değil.

Bu konudaki adam dürüst davranmış. Hepimiz insanız, duygularımız değişebilir. Çocuk da olduğuna göre en az birkaç senelik bir evlilik. Adamın duyguları değişmiş, başkasından etkilenmiş. Gelmiş bunu söyleyip boşanmak istemiş. O zaman keşke söylemeden aldatsaymış da en azından "yuvası yıkılmasaymış" konu sahibinin, ne diyeyim.
Evet trol zannediyoruz.ama gerçek hayatta o kadar var ki geçen gittiğim yerde esra erol açıktı bur tane adam cikmis evli çocuklu genelde engelli kadınları kandırıyormuş pis iğrenç mahluk çocuğu olunca yüz üstü bırakmış ve bir de o çocuk benden mi diye dna testi isteyecek kadar düşük onursuz
Beni şok edense karısı yayına bağlandı boşanmam neden boşanayım ki dedi şimdi bu kadına ne diyebilirsiniz seviyormuş kocasını çocuk onunsa soyadını verebilirmiş ne içiyorlar hangi kafayı yaşıyorlar anlamak mümkün degil.

O degil de adet kani buyusu diye bisi okudum gecende buradaydi sanirim.domuz yagi ne ki adetli pedi suya batirip iciriyorlarmis adama adam bi daha gitmiyormus.öldürecekler adamlari eve baglicaz diye 😅

yazmasaydın keşke bunu, yapar şimdi konu sahibi 😂

Kısa cevaplar yerine durumuzunuzu biraz daha açıklayıcı yazarsanız insanlar size daha çok yardımcı olur . Işiniz gücünüz var mı?Ne bileyim sonuçta adam başkasını seviyor onunla aynı evde yaşamak falan filan zor olmaz mı sizin icin hazmetmek mesela . Siz biliyorsunuz en iyi durumunuzu açıkçası ama eşiniz kararlıysa siz boşanmam desenizde mahkeme açılır bilemedim anlamadım çok durumunuzu Allah yardımcınız olsun . Aileniz var mı onlar ne diyor destek olabilecek birileri yada ?

Neden inanamadım acaba?
Neyse günahını almadan hadi konu gerçekmiş gibi yazayım....
Aşk biter ama bu sizi sevmediği gerçeğini değiştirmez...
Ha söyledikten sonra adamı bırakmıyorsanız ve başka kadınla olursa ben sizi aldattı diyemeyecegım...

siz kendinizi aldatmış oldunuz çünkü

aşk nedir ki? 2 gün sonra oda bitecek. yuvamı niye yıkıyım
Şu yorumunuz için sayfalarca yazılar yazılır. Ömür boyu aldatır bu adam sizi nasıl olsa normalleştirmişsiniz Artık. Nasıl sindireceksiniz bu adamın yaptıklarını yeni bir hayata başlamaktan daha mı kolay

Boşanmasanız ne olacak ki? Bu adamla aynı sofrada yemek yiyebilecek misiniz ya da ona dokunabilecek misiniz? İnsanın içi almaz başkasına aşık olan adamı. 6 yılda başkasına gitmek istiyorsa büyük ihtimalle sizi de sevmemiş, evimin işi olsun ve çocuğum olsun mantığıyla evlenmiş. Şimdi de olmayacağını anlamış. Evlilik sadece bir deftere imza atmak değildir bana göre ve sizin evliliğiniz adam başkasına aşık olunca bitmiş. Şu an uzatmaları oynuyorsunuz, bu adam çekişmeli de olsa sizi boşar. Bence anlaşarak ayrılın ve tüm haklarınızı da talep edin.

Back
X