Kocam asla ve asla 2.cocuk istemiyor

Bunudami adam büyütsün diye istiyorsunuz bi salin adami bence

Yani böyle özellikle cinsiyet isteyenlerin genelde öyle oluyor heralde

Olmayanı istemeniz normal ama erkek olursa ona da iyi bir ebeveyn olacaksan bence dene yüzde 50 sonuçta kız olursa hayalin gerçekleşir erkek olursa oğluna kardeş olur size de evlat hem tek çocuk iyi değil bence ne olursa olsun cinsiyetten bağımsız en az 2 çocuk

Bencillik etmeyin eşiniz haklı, yazık adama ...

Zaten bebekliğini kaçırdığı ilk çocuğunun bu sefer de ergenlik ve gençliğini kaçıracak. Oğlunuz için çok üzücü bu açıdan düşünün.

Yanlış birşey demek istemiyorum ama ilk çocuğa bakamamışsınız zaten eşiniz bakmış adam çok haklı tam rahata erdim derken neden sil baştan yaşasın herşeyi. Çok bencilsiniz.

Zaten bebekliğini kaçırdığı ilk çocuğunun bu sefer de ergenlik ve gençliğini kaçıracak. Oğlunuz için çok üzücü bu açıdan düşünün.
Kesinlikle öyle
Hemde pişmanlık herhangi bir cinsiyette ikinci bir çocukta duzelmek için değil, 2. Kız çocuğu özenmesi ile pismanlik ve düzelmek icin

Konu sahibi ,cocugunuza sarılın ve ona karşı eksikliginizin pişmanlığını yine ona karşı telafi edin :)

İşin bir de bu boyutu var.
İstemiyorsa zorlamayın, zamana bırakın.
Belki de doğru zaman geldiğinde isteyecektir.

Çok bencilsiniz. Çocuğu sırf, kendi isteğiniz için istiyorsunuz. Çocuğa kim bakacak, nasıl bakacak düşünmeniz lazım. İlk çocuğunuzu siz büyütmediğiniz için fark etmemişsinizdir ama çocuk büyütmek, özellikle ilk yıllar o kadar zor ki.. Eşiniz son derece haklı. Tekrar aynı şeyleri yaşamayı nasıl göze alıyorsunuz?

Adam bıkmıs bıkmış, haklı:)

Yanlış birşey demek istemiyorum ama ilk çocuğa bakamamışsınız zaten eşiniz bakmış adam çok haklı tam rahata erdim derken neden sil baştan yaşasın herşeyi. Çok bencilsiniz.
Bu kadar sert olmayalım lütfen ne kadar eşini yüzde yüz haklı bulsam da empati kurmaya çalışıyorum . Sanırım ilk çocuğunda yapmadıklrının pişmanlığını tekrar bir şans ile denemek istiyor. Bu sefer farklı olacak diye düşünüyor. Vicdanını rahatlatmak için. Ama bu hem eşine hem büyük çocuğuna haksızlık. Siz yeni baştan sıfırdan bir serüvene başlayıp kendinizi tatmin etmek istiyorsunuz ama halihazırda hayatını ilk kez yaşayan bir çocuğunuz var bunu unutmayın. Eşinizi ve ailenizi seviyorsanız bu sevdadan vazgeçin. Daha büyük sorunlarla imtihan olabilirsiniz.

Ben eşinizi haklı buldum.Adam yaşamış bi daha aynı şeyleri yaşamaktab çok korkuyor.Ya siz aynı şeyleri yaşarsanız bu sefer daha da kötü olur eşiniz bunalacak zaten istememiştim sen istedin yaptım diye üstüne bi de sizi suçlayacak .Üstelik oğlunuz ilk okul çağında onun bi de okulu dersleri olacak ki ilkokul temelin oluşturulması gerekiyor o süreçlerin farkında mısınız?.Ne güzel çocuğunuz büyümüş siz iyileşmişsiniz.artık keyfinİ çıkartın.Bundan sonraki oğlunuzun her anında yanında olun.Bencillik yapmayın .

Hepiniz çok haklısıniz. Niye bukadar aşiri derecede bir kiz çocuğu istiyorum anlamıyorum . Keşke içimdeki istek gitse niye böyle bilmiyorum , çok yorior beni. Hep oğlum olsun istedim ilkinde allah gönlüme göre verdi , şimdi de kiz çocukdan başka bir şey düşünemiyor . Niye böyleyim ya Hepiniz haklısınız katılıyorum ....Ama icimde hersey buruk kaldi kimse anliyamior beni herkes haklı ama çok sert....

İşin bir de bu boyutu var.
İstemiyorsa zorlamayın, zamana bırakın.
Belki de doğru zaman geldiğinde isteyecektir.

Çok haklısıniz ..Yaşim geçiyor diye bi baskı var üzerimde sanki ama artik zorlamicam. Eşim dedi kaderde bi çocuk daha varsa olur biz istemesek bile hersey akıdına bırak dedi...belki kiz olur hayırsız olur , sağlıksız olur dedi..erkek olursa napocan dedi..haklı ..ama icimdeki kiz çocuk sevdasına durduramıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…