Ya kızlar ben şu an bunları yazarken bile ağlıyorum, ama yalvarıyorum size ne olur bana dua edin ya.. İnanın anlatılacak gibi değil. Ben bunları hak edecek ne yaptım bilmiyorum, ama çok mutsuzum. 2 ay sonra bebeğim de olacak. Ve ben inanılmaz çıkmazdayım. Eşim "ANNESİNE" çok bağlı. Ne olup, bittiğini hep annesine anlatıyor. Bir de kötüsü ne biliyor musunuz? Kaynanam'la aynı evde yaşıyoruz. Ayrı evimiz olsa, farklı mı olur bilmiyorum, ama ben eşimin bana da annesine verdiği değer gibi vermesini istiyorum, çok mu istiyorum ya? Beni sürekli ailesine kötülemekten başka hiç bir şey yapmıyor. Ne zaman konuşsalar "Sibel, böyle.. Sibel böyle.." Kaynanam kötü değil, ama bazen o da eşimi fişfikliyor. O öyle yaptıkça, eşim de daha çok bağlanıyor annesine. Ya kızlar yalvarıyorum size ne olur bana dua edin. Allah rızası için.. Eşim bana da değer versin, aramızdaki sorunları 3. şahıslar olmadan çözelim. Kendi kararlarını kendi versin, hür olsun. Annesine bağlı yaşamaktan vazgeçsin. Bizim de kendi yuvamız olsun. Benim de evim olsun. Her kadının istediği gibi, benim de herşeyim kendime ait olsun. Bende kendi mutfağımda eşime yemekler hazırlayayım. Ya ben çok bişey mi istiyorum, yalvarırım söyleyin. Mutlu olup, yuvamı kurmak istemem yanlış bir şey mi ? Eşimin durumunu size şöyle anlatayım. Mesela:
- Sibel, kahve mi içsem, çay mı?
+ Çay iç, hayatım?
- Dur, anneme bir sorayım.
Aynen böyle yanii.. Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Çıkmazdayım. Ama ben yine hiç belli etmiyorum. Hep sakinliğimi koruyorum. Eşime annesi veya ailesi hakkında kötü söz de söylemiyorum. Birşey söyledikleri zaman, eşim karşı çıksa bile, ben desteklerim. Ama nedense onların gözüne de giremiyorum. Eşime de yaranamıyorum. Bu çok kötü birşey. Ne yapacağımı bilmiyorum. 2 ay oldu Kaynanam'lar izne gitti Türkiye'ye. Eşimle 2 hafta öncesine kadar çok iyidik. Bu huyundan vazgeçmişti. İkide bir böyle annesini arayıp, günün özetini verip, beni sürekli şikayet etmiyordu. Ama şu da var 2 hafta önce biz de izne gittik, daha 4-5 gün oldu döneli ve bu huyuna yine başladı. 2 hafta sonra Kaynanam'gilde gelecek ve yine aynısı devam edecek. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Son çarem hepinizden dua istemek oldu. Bilmiyorum bu iş nasıl düzelecek. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrı evimiz olsa düzelir mi acaba ? Eğer böyle düzelecekse, ayrı evimiz olsun.. Bana dua edin ne olur. Yalvarıyorum... Bebeğimiz de olacak yakında, ve bunun böyle devam etmeyeceğine de inanmak istiyorum. Görüşürüz canlarım...
Değişmez
Sana da soruyormuş çay mı içeyim kahve mi diye, annesine sorunca sinirlenmen garip.
Teşekkür ederim çok çok. Sağolun. Allah sizden razı olsun. Gerçekten çok teşekkürler. Bu çocuk meselesini bende aynı sizin gibi düşünmüştüm. Kendi evim olmadan, tekrar bi çocuk yağmayacağım. Ama kocama ne söylesem, annesinin kulağında, o yüzden bir şey söyleyemiyorum. Korkuyorum yani anlayacağınızKız sen ne güzel mi'leri de'leri ayırıyorsun bunca okuyan insan ayıramazken. Keşke okusaydın evlenmek yerine. Ya da keşke bebek yapmadan Almanya'da dil öğrenip kendini geliştirseydin önce. Neyse ama olan olmuş. Yapacak bir şey yok.
Lütfen ayrı eve çıkmadan ikinci bebeği yapma olur mu?
MissCherryBlossom güzel demiş. Bir tek kp ev bakıyorsa sen de ona oyna. Evde şikayet edip huzur bozup düşman kazanma. Alttan alta yeni ev fikrine alıştır, kocana baş başa olunca şöyle güzel olur böyle güzel olur, evin reisi olacaksın gibi kapasitesine yönelik konuşmalar yap. Baba damarını kabart ki böyle saçmasapan annesine çay mı kahve mi içeceğini sorma modundan uzaklaşsın. Ona çocuk babası olacak şekilde onu olgunlaştıracak gaza getirecek konuşmalar yap.
Aynen çok haklısınız.Seni ne diye şikayet ediyo her gün
.....
Begenmiyosa niye aldi küçücuk kizi
Burda seninle ayni sorunu yaşayan üyelerin hemen hepsinin yaşı kücük böyle.yaşınız küçk oldugu için eziyolar sözlerini size geçirip sizi öyle egitiyolar akillarinca..şimdiden alışın diye...
Eşim bu kadar zayıf karakterliyse eşin üzerinde biraz baskin olup senin sözünu gecirtmen lazim sanırim....
Resmini kaldır canım belki tanıyanlar çıkabilir bu adam değişmez o yüzden uğraşma derim
Kızım sen en başta hatalar yapmış sın.ayni ev+hemen çocuk+ kayın validee.
Allah yardımcın olsun
Ne olursa olsun dil öğren bir de. Dil öğrenirsen bu insanlara mecburluğun devam etmezse seni ezemezler.
Önceden Almanya'da 13 sene kalmışlığım var, o yüzden dilim var çok şükür. İlkokul'u burda okudum. Ama evden dışarı çıkarmak istemiyorlar beni. Hani Kaynanam biraz da şundan korkuyormuş: "Oğlum 31 yaşında, bu kız 19 yaşında; ya olurda oğlumdan vazgeçip başkasını bulursa, zaten bir de genç..!"
Bunu da Kaynanam'ın bi arkadaşından duymuştum.
O zaman kocani alcan avcunun içine onu asla birakmycana inandir iyce her türlu ipleri eline al becerebilirsen anasi yerine seni dinler..öyle olmasini umuyorm yani...Önceden Almanya'da 13 sene kalmışlığım var, o yüzden dilim var çok şükür. İlkokul'u burda okudum. Ama evden dışarı çıkarmak istemiyorlar beni. Hani Kaynanam biraz da şundan korkuyormuş: "Oğlum 31 yaşında, bu kız 19 yaşında; ya olurda oğlumdan vazgeçip başkasını bulursa, zaten bir de genç..!"
Bunu da Kaynanam'ın bi arkadaşından duymuştum.
Allah yardimcin olsun canim beterin beteri vardir diye bosuna dememisler bende bir oturuyorum ve senin dedigin gibi esim hep anneciydi hatta aldigi butun parayi ona veriyor kpeder calismiyor her neyse bana da ayda 20 tl en fazla 70 verirdi . o da taksidim oluyodu onu yatiriyodum . sabrettim ama biliyormusun artik takmamaya basladim cok agladim kendi kendime ama ustesinden geldim evliligimizin 4 senesindeyiz 5 e gircez insallah biz birbirimizi anlamaya sevmeye daha yeni basladik . gorumcem herseye karisirdi o evlendi cok sukur iyi olduk kynanamla kypederde 4 aydir koydeler ve bize suan hic karisan yok o yuzden gayet mutluyuz . insallah sen bi an once evini ayirabilirsin Allah im insallah hayirlisyla dualarimizi kabul etsin . sabret canim evladini kucagina al gerisi bos gercektenYa kızlar ben şu an bunları yazarken bile ağlıyorum, ama yalvarıyorum size ne olur bana dua edin ya.. İnanın anlatılacak gibi değil. Ben bunları hak edecek ne yaptım bilmiyorum, ama çok mutsuzum. 2 ay sonra bebeğim de olacak. Ve ben inanılmaz çıkmazdayım. Eşim "ANNESİNE" çok bağlı. Ne olup, bittiğini hep annesine anlatıyor. Bir de kötüsü ne biliyor musunuz? Kaynanam'la aynı evde yaşıyoruz. Ayrı evimiz olsa, farklı mı olur bilmiyorum, ama ben eşimin bana da annesine verdiği değer gibi vermesini istiyorum, çok mu istiyorum ya? Beni sürekli ailesine kötülemekten başka hiç bir şey yapmıyor. Ne zaman konuşsalar "Sibel, böyle.. Sibel böyle.." Kaynanam kötü değil, ama bazen o da eşimi fişfikliyor. O öyle yaptıkça, eşim de daha çok bağlanıyor annesine. Ya kızlar yalvarıyorum size ne olur bana dua edin. Allah rızası için.. Eşim bana da değer versin, aramızdaki sorunları 3. şahıslar olmadan çözelim. Kendi kararlarını kendi versin, hür olsun. Annesine bağlı yaşamaktan vazgeçsin. Bizim de kendi yuvamız olsun. Benim de evim olsun. Her kadının istediği gibi, benim de herşeyim kendime ait olsun. Bende kendi mutfağımda eşime yemekler hazırlayayım. Ya ben çok bişey mi istiyorum, yalvarırım söyleyin. Mutlu olup, yuvamı kurmak istemem yanlış bir şey mi ? Eşimin durumunu size şöyle anlatayım. Mesela:
- Sibel, kahve mi içsem, çay mı?
+ Çay iç, hayatım?
- Dur, anneme bir sorayım.
Aynen böyle yanii.. Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Çıkmazdayım. Ama ben yine hiç belli etmiyorum. Hep sakinliğimi koruyorum. Eşime annesi veya ailesi hakkında kötü söz de söylemiyorum. Birşey söyledikleri zaman, eşim karşı çıksa bile, ben desteklerim. Ama nedense onların gözüne de giremiyorum. Eşime de yaranamıyorum. Bu çok kötü birşey. Ne yapacağımı bilmiyorum. 2 ay oldu Kaynanam'lar izne gitti Türkiye'ye. Eşimle 2 hafta öncesine kadar çok iyidik. Bu huyundan vazgeçmişti. İkide bir böyle annesini arayıp, günün özetini verip, beni sürekli şikayet etmiyordu. Ama şu da var 2 hafta önce biz de izne gittik, daha 4-5 gün oldu döneli ve bu huyuna yine başladı. 2 hafta sonra Kaynanam'gilde gelecek ve yine aynısı devam edecek. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Son çarem hepinizden dua istemek oldu. Bilmiyorum bu iş nasıl düzelecek. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrı evimiz olsa düzelir mi acaba ? Eğer böyle düzelecekse, ayrı evimiz olsun.. Bana dua edin ne olur. Yalvarıyorum... Bebeğimiz de olacak yakında, ve bunun böyle devam etmeyeceğine de inanmak istiyorum. Görüşürüz canlarım...
Kendine güvenmiyorsa 19 yaşındaki kızı almasaymış ezik kocan tövbe tövbe.
Nereye kadar evde oturcaksın şekerim 20 yaşıbdasın 60 yıl daha evde mi oturcaksın? Kocanı hiç mi hiç beğenmedim annesi zaten manyak sen ya evi ayırcaz ya boşancaz de madem gitmenden bu kadar korkuyorlar.
Allah yardimcin olsun canim beterin beteri vardir diye bosuna dememisler bende bir oturuyorum ve senin dedigin gibi esim hep anneciydi hatta aldigi butun parayi ona veriyor kpeder calismiyor her neyse bana da ayda 20 tl en fazla 70 verirdi . o da taksidim oluyodu onu yatiriyodum . sabrettim ama biliyormusun artik takmamaya basladim cok agladim kendi kendime ama ustesinden geldim evliligimizin 4 senesindeyiz 5 e gircez insallah biz birbirimizi anlamaya sevmeye daha yeni basladik . gorumcem herseye karisirdi o evlendi cok sukur iyi olduk kynanamla kypederde 4 aydir koydeler ve bize suan hic karisan yok o yuzden gayet mutluyuz . insallah sen bi an once evini ayirabilirsin Allah im insallah hayirlisyla dualarimizi kabul etsin . sabret canim evladini kucagina al gerisi bos gercekten
Sabret canim ya bosver evladini al kucagina gerisini bosveeYani bende senin geçtiğin yollardan geçiyorum
Gerçek isim ve soy isminizle açmadığınızı düşünüyorum konuyu... Koyduğunuz resmi de kaldırdınız..
Adınız ve soyadınız ile bir arama yapılacak olsa, bu sayfa mutlaka arayan kişinin önüne gelecektir..
Sabret canim ya bosver evladini al kucagina gerisini bosvee
Cnm çocuğun olacakmış Sütü nün kesilmemesi için sınır stres olmayacak hayatında.Hamilesin duygusalsin seni anlıyorum.Bi psikologa git lütfen o sana yol gösterip seni rahatlatacaktir.Karnindaki bebeğin için bunu yap.Devlet hastanelerinde psikolog oluyor.Yanlis anlama karnındaki melek herkesten herşeyden değerliAynı evi ben hiç kabul etmedim ki. Ayrı eve çıkaracağız diye söz verdiler. Ama babam demişti: "O eve bi kere girdin mi, çıkamazsın" diye. Babamın haklı çıkmasını istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?