Kocam "ANA KUZUSU" :(

Bundan sonra öyle yapacağım. Biraz kabahat da bende. Nişanlılık sürecinde ben Kaynanam'ın güler yüzlü, tatlı diline çok kandım. Evlenince yine iyi ama aynı evde de nereye kadar. Neredeyse bir sene olacak bu eve geleli? 2 ay bir de vize bekledim. Eşim de şimdi arkada bi tane oda varda, oranın inşaatını yapacakmış sabah'a kadar. Bebeğimize oda almamak için, para harcayacak yer arıyor. Artık, bişeyleri değiştirmenin zamanı geldi, haklısın..

Nerdesin? Yani hangi ulkede?
Bence esini al karsina konus, eger cikmam falan derse. Bakimevine gidecegini soyle.
Ki eger avrupadaysan avrupada ki bakim evleri cok iyi.
Ev, maas avukat herseyi ayarliyorlar haberi olsun esinin.

Allah yardimcin Olsun ne diyeyim bende ayni seyleri yasadim.yurtdisina on sekizimde gelin geldim,ayni sana denildigi gibi alissin sonra kendi evlerine cikarlar denildi...cocuktan beterdi esim yatak odamiza kadar herseyi anlatirdi az cekmedim bu huyundan...sekiz senelik evliyiz,halada bosbogazligi tutar a rada...ayni ciftlikte yasiyoruz evlerimizin arasi yuz metre falan ama ne ben gorurum ne o beni,konusmuyorum gidip gelmiyourum...Sana tavsiyem once ne yap et yabanci dilini ogren,evini ayir esine bu huyunu terketmesi icin ciddi ciddi uyar...Kayinvaliden esin bosbogazligindan emin ol kendine ne kozlar topluyordur kendimden biliyorum,sessiz uyumlu olayim huzurum bozulmasin diye dusunup ses cikarmazsan tepene binerler...

kendin edip kendin bulmuşsun. içgüveysi gibi eve gitmen birinci hata. bide hamile kalman ikinci hata. bu durumda verilebilecek her tavsiyenin önünü tıkamışsın. çalışmıyorsundur da sen şimdi

Uzuldum caresiz hissediyorsun belli. Dil ogren mutlaka, yasadigin ulkenin kanunlarini ogren ayrica. Bu cok onemi. Ayrilma durumunda sana ne gbi destek saglayabilirer, cocuk o ulkede dogunca sana oturum hakki ya da vatandaslik verirlr mi? Bunlar cok onemli cunku baba evine donemezsin anlasilan. Esinden ayrilan bebekli bir kadina ne gibi yardimi olur o ulkenin ve orada kalmana izin verirler mi? Her seyi hallet sonra rest cekersin.

er geç çıkacaksınız ayrı eve, sen kayınbabanla aranı iyi tut. kocan da hiç öyle ağzını yüzünü eğmesin boşuna.

O eş ayri eve cikmaz ki
Çıkaramazsın.

Madem kp. Ev arıyor , sizde kaleyi içten fethedin :)
Sabredin. Bu süreçte hiç sayginızı bozmayın.
Esinizede , eşinizin en eşref saatlerinde ufak ufak hayaller kurun ayrı evle ilgili.
Hamileliginizin hassas donemlerindesiniz.
Yaşınız çok küçük . Eşinizle aranızdaki yaş farkında iletisimize zarar veriyor.
Bunyuzden tabii kolay bir evlilik olmayabilir bazen.
..
Ağlamayın yahu. Mis kokulu bebeğiniz gelecek dünyanıza. Herşeyiyle size huzur getirsin inşallah.
Uykusuz bir bebek olmasini istemiyorsanız sakın ve huzurlu olmaya çalışın.
Bir ölüme çare yok biliyorsunuz değil mi ?
Ayrı evinizde olur, huzurunuzda eğer doğru bir evlilikse.
Şimdilik bebeğinize odaklanın.

Allah yardımcınız olsun. İnşaAllah hayırlısıyla kendi evinize çıkıp mutlu huzurlu yaşayın. Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun

Nerdesin? Yani hangi ulkede?
Bence esini al karsina konus, eger cikmam falan derse. Bakimevine gidecegini soyle.
Ki eger avrupadaysan avrupada ki bakim evleri cok iyi.
Ev, maas avukat herseyi ayarliyorlar haberi olsun esinin.

Evet, haklısınız. Almanya da yaşıyoruz. Ayrı eve çıkmam demiyor, ama annesi çıkmamızı istemiyor, ve eşim bunu bildiği için de söylemiyorum. Söylediğim zaman hemen annesine söylüyor, ve bana yükleniyorlar. Babam gerçi "kızım herşeyin bi zamanı var, ben sizin turşunuzu kuracak değilim ya, tabi ki ayrı eviniz olacak" diyor. Eşim birde işine 70 km uzakta o yüzden mecbur oraya yakın bir yere bakıyor. Fakat eşim de orası kalabalık ve aileye uzak diye istemiyor. Bu yüzden hapis gibi kaldım burada. Eşim rahat olabilir, ama hepiniz kendinizden pay biçin. Bi insan Kaynana yanında ne kadar rahat olabilir ki? Kendinin olan herşey bir başka oluyor inanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç normal değil 30 yaşında ana kuzusu bir adam, karakteri zayıf demek ki. Bu yüzden eşinden beklentin olmasın kp tarafına çalış derim. Kp yle iyi geçin güzel davran kahve yap götür babacım ev bakmaya beraber mi gitsek de.... kuzucuk anasına bağlıysa, anası da babadan korkuyorsa bu durumda kuzucuk babasından da siner. Kp yi çocuk gürültüsü çekemiceğine ikna edersen eve konarsın, bu kadar. Hemen 2ci çocuğu da yapıcam oh ne güzel , ev biraz gürültülü olcak bebekler çığlık çığlığa ağlicak:))) ama çekiceksiniz işte vs de. Kocandan bir beklentin olmasın zayıf kişilikli çünkü.

Son düzenleme:
Erken yaşta evlilik
Ayrı eve çıkmamak, aynı evde yaşamayı kabul etmek
Evlilik oturmadan hamile kalmak

Kendi sonunuzu kendiniz hazırlamışsınız Allah kolaylık versin ne diyim.

Allah yardimcin olsun inşallah. .eşinizin yaşı küçük sandım okurken ama 31 yaşında. Böyle 3.kişiye özel sorunları anlatmamak gerektiğini bilmesi lazım.

çözüm budur konu sahibi

Küçücük yaşına ne çok hata sığdırmışsın. İşe o vasıfsızı sevmeyi bırakarak başla. Onlar senin gözüne girmeye çalışsın.
Sen kendine ne kadar değer verirsen o kadar değer görürsün. Hep diyorum
Eğildiğin kadar üstüne basarlar!!!!!

Kızım sen en başta hatalar yapmış sın.ayni ev+hemen çocuk+ kayın validee.
Allah yardımcın olsun

Resmini kaldır canım belki tanıyanlar çıkabilir bu adam değişmez o yüzden uğraşma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…