• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam "ANA KUZUSU" :(

Tehdit edeceksin gozunu korkutacaksin yapcak bir sey yok. Sana ne iceyim diye sordugunda desene koca adamsin bana ne soruyosun diye. Ilginc yani ben olsam anneme sorayimdedigine dalga gecerim. Tuvalete giderken sordun mu annene bak kizar sonra de. Oyle siddeti falan yoksa damarina bas, ezik oldugunu hissettir, sen boyle yaparsan ailenle aram acilir anlatma herseyi de. Ne bilim ilginc yani ben olsam benimle sorunlarini anasina anlatan adami oyle bi sarsarim ki bi daha kimseye dert anlatamaz :)

Küçüğüm ya, o yüzden oluyor bunlar :(

Herkese teşekkür ederim. İlk önce şunu söylemek istiyorum, aranızda bana "kullanıcı adını değiştir" diyenler oldu. DEĞİŞTİRDİM. "Fotoğrafını kaldır" diyenler oldu. ONU DA YAPTIM. Ve hepinize binlerce kez teşekkürler yine. Dertlerime derman aramaya çalıştınız hepiniz. Size anlattım ya, birazcık olsun içime su serpildi. Sizinle konuşmak beni o kadar çok rahatlattı ki... Ne kadar teşekkür etsem azdır. Aranızda dertli olan vardır, üzgün olan vardır. Ellerini açıp dua eden herkese, rabbim duasını kabul eder inşallah. Allahım, hepimizin içini görsün, duysun. (Amin).. Bu kadar derin bir "Kadın Dayanışması" görmek de, ayrıca mutlu etti beni. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Allah'a emanet olun. Sizleri seviyorum ...

Anladım. Peki. Bunu da aklımda bulunduracağım. Bende mutlu olmak ve "Aile" olmak istiyorum. Çok mu şey istiyorum.
Böyle bir adamla çok zor insan eşini şikayet eder mi hiç mi kişiliği oturmamış ne içeceğini bile annesine soruyor böyle insanların anneleri böyle sorunlu evlat yetiştirir hayır niye evlendirilmiş annesiyle kalsaymış seninle niye evlenmiş

Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ve bu aynı evdeyken pek mümkün gibi değil. :KK43:
çocuk doğmadan çıkmaya bak. o güvendiğin kp torununun sevgisiyle ayrı evden vazgeçebilir. bebek bakımı zor diye bahane edecek kv ve kocan. eminim.
bence son şansın.

Ne olursa olsun dil öğren bir de. Dil öğrenirsen bu insanlara mecburluğun devam etmezse seni ezemezler.
İnsanlar Almanyaya yani bilimin endüstrinin aydinlanmanin merkezine gidip anadolu'nun köylerinden bile daha vahim nasıl yasayamayi basarabiliyor hayret ediyorum. 20yildir yaşayıp hiç dil bilmeyen var....

Böyle bir adamla çok zor insan eşini şikayet eder mi hiç mi kişiliği oturmamış ne içeceğini bile annesine soruyor böyle insanların anneleri böyle sorunlu evlat yetiştirir hayır niye evlendirilmiş annesiyle kalsaymış seninle niye evlenmiş

Bilmiyorum, ve bunun cevabını çok merak ediyorum :(

çocuk doğmadan çıkmaya bak. o güvendiğin kp torununun sevgisiyle ayrı evden vazgeçebilir. bebek bakımı zor diye bahane edecek kv ve kocan. eminim.
bence son şansın.

Yok kayınpederim kesinlikle ayrı ev düşünüyor. "Yarın çocuk olacak, sürekli bizim başımızda olmaz, oğlanın işi de uzak, her zaman git gel olmaz ki böyle!!" diyor. O kafasına koydu mu yapar. Kimse vazgeçiremez. Ve ben kaynanama şimdiden diyorum "kendi çocuğuma kendim bakarım" diye, ve o bu konudaki hassasiyetimi biliyor.

İnsanlar Almanyaya yani bilimin endüstrinin aydinlanmanin merkezine gidip anadolu'nun köylerinden bile daha vahim nasıl yasayamayi basarabiliyor hayret ediyorum. 20yildir yaşayıp hiç dil bilmeyen var....

Kaynanam 38 senedir Almanya'da, ben onun bu kadar "Cahil Kafası" olmasına şaşırıyorum.

18 yaşındayken git 30 yaşındaki adamla evlen. ayrı eve de çıkma ailesinin yanına geç. üstüne bi de hamile kal. sonra kızlar bana dua edin nolur. canım sen duanın nasıl bi gücü var zannediypsun bilmiyorum ama tüm dünya dua etse senin durumu yine kurtaramayız.

18 yaşındayken git 30 yaşındaki adamla evlen. ayrı eve de çıkma ailesinin yanına geç. üstüne bi de hamile kal. sonra kızlar bana dua edin nolur. canım sen duanın nasıl bi gücü var zannediypsun bilmiyorum ama tüm dünya dua etse senin durumu yine kurtaramayız.

Belki kurtarır... :(

Kız bi kac sayfa boyunca anlatmış nedenlerini hala ayni igneleyici alayci konu sahibini uzecek sorular tekrar tekrar soruluyor anlamiyorum bu insanlari ve bizim konu sahibi de iyi niyetle cevap veriyor taktir ettim konu sahibi seni.. gerçekten iyi niyetli kalp.kirmak istemeyen birisin belli.. rabbim gonlune gore versin insallah..bir an önce kurtulursun bu sıkıntılardan ne diim..

Bu kadar yüklenmemek lazım kıza ya olan olmuş evlenmiş gitmiş hamile kalmış bunları geri alamaz kimse artık bu saatten sonra ne yapacağına bakmak lazım canım dua edicem sana inşallah her şey düzelir..

çok üzüldüm eltim de aynı durumda bir an o yazdı sandim okurken .benim evim ayrı bana hep sükret evin ayrı der.Allah yardımcınız olsun.Bakara süresi oku bol bol aile sorunlarına iyi geldiğini duydum ve okudum..Sabrini her şartta koru

Ilk defa nokta,virgül kullanarak düzgün bir imlayla açılmış konu okuyorum.Tebrik ederim seni canım.Inşallah en doğru yolu bulur,musmutlu olursun eşinle.
Evi ayırın canım,bebeği büyütürken de sorunlar yaşanır.

Ayni evi hadi kabul ettin niye hemen cocouk yaptin ki sende calisirdin oara biriktirir ayri eve cikardiniz seninde hatan var

Back