1 - nickinizi değiştirin, nasıl yapıldığını bilmiyorum ama araştırın en kötü moderatörlere sorun.
2- Evde iş yapmayın, hamileyim ben sancım var aman modunda takılın kayınvalideyi koşturun biraz
3- Eşinize karşı cilveli işveli olun, Canım cicim, ne iyi ev babası olursun sen, Evimize şundan da alalım mı falan deyin. Buraya da sık sık geliriz moduna girin.
4-annesini asla kötülemeyin.
5- Beni annene kötüleme beni sevmezse huzursuz oluruz. İlerde çocuğumuzu da etkiler, beğenmediğin bişey varsa bana söyle ben düzeltmeye çalışayım deyin.
6- Size bişey sorduğunda, en basit "çay mı içeyim kahve mi ? " Sen daha iyi bilirsin canın ne ister aşkım" gibi ona kendi fikirlerinin oluşması gerektiğini empoze edin.
7- Kp ev arama çalışmalarını günlük sorun, baba bugün naptin, buldun mu bi yer ' gibi sorular sorun. Eşinize ay sende bakın bi taraftan daha kolay bulunur vs diye konuşun, Çocuk odası lazım olacak ilerde kendi evimizde yapalım burda masraf olmasın falan deyin.
8- Annesiyle de konuşun. Anne kp de herşeyi annesine anlatır mıydı ? gibi ufak laf sokmalarınız olsun ama iyi niyetle soruyormuşsunuz tadında şeyler. Ya da burada kaldıkça seni çok yoracaz anne hem ev işi hem logusa bakacaksın bebek zaten evdekileri uyutmaz falan diye de gözünü korkut.
Son olarak da kv dışarda başka birini bulur tarzı konuşmalarını duyduğunu söyle, ben namussuz biri miyim o nasıl laf, ben eşimi seviyorum de. Öyle şeyleri bana yakıştırmanızı hiç yakıştıramadım çok kırıldım de.
Asla asla asla boşanalım o zaman restini öne sürme. Bir gidecek yerin olmadığını biliyorlar. Hamilesin. Almanyadasın hayatının zor olacağını bildikleri için boşanma restini görebilirler hayatın çok daha zorlaşır.