Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocam "ANA KUZUSU" :(
- Konu Sahibi biq_smile
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
İnsallah canim benim . valla ben ilk hamileyken dusuk tehlikem vardi esim ayagina su getirmemi istiyordu 4.hamileligimi yasadim ayagima yemegimide getrdi suyumuda verdi yatagimida acti bak.nerden nereye sukurler olsunBir bebek, bazen neleri getirir beraberinde, inşallah benim de bebeğim bana mutluluğu getirecek. İnşallah
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
O zaman kocani alcan avcunun içine onu asla birakmycana inandir iyce her türlu ipleri eline al becerebilirsen anasi yerine seni dinler..öyle olmasini umuyorm yani...
Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ve bu aynı evdeyken pek mümkün gibi değil.
- 23 Ağustos 2012
- 49.936
- 1
- 231.849
- 798
Öyle diyemem de, eğer ayrı eve çıkmamakta kararlılığını devam ettirirse, "O ZAMAN BOŞANALIM" diyebilirim. ama kahretsin ki seviyorum bir de...
Şekerim neresini seviyorsun? Hem cimri, hem zayıf karakterli hem seni anasına danasına kötülüyor. Cimrilik başlı başına çekilmicek dert zaten. Değer görmediğim birine değer vermeyi ben de yaptım, bir zanandan sonra yorucu oluyor ve bıkıyorsun zaten.
Çok gençsin, gözün açılmamış, hislerini sevgi sanıyorsun ama senin yaşadığın tutunacak dal aramak, tuttuğun dal iyi bir dal olnasa da iyiliğine inanmayı seçmek...sevgi böyle bir şey değil. Eğer başında üvey anne belası olmasaydı böyle bir evlilik zaten yapmazdın. Baban keşke evladına sahip çıksaymış.
Umarım kısa zamanda ayrı eve çıkarsın.
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Canım kıyamam ya öyle içten yazmışsın ki ne kadar çaresiz olduğunu hissedebildim ...
Rabbim en kısa zamanda sana ayrı bi ev nasip etsin kocanı da sözünden çıkmaz etsin insaallah..
Bebişin ve kocanla yüzün hep gülsün insaallah
Çok teşekkür ederim. Allah inşallah bu hayırlı günde bütün dualarını kabul eder ve inşallah rabbim senin de herşeyini gönlüne göre verir. Etmiş olduğun bütün dualara "AMİNNN" diyorum
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
İnşallah ya. Ve söylediklerine hak veriyorum. Eğer babam bana şu kadarcık sahip çıksaydı, gerçekten evlenmezdim. Allah büyük. .Şekerim neresini seviyorsun? Hem cimri, hem zayıf karakterli hem seni anasına danasına kötülüyor. Cimrilik başlı başına çekilmicek dert zaten. Değer görmediğim birine değer vermeyi ben de yaptım, bir zanandan sonra yorucu oluyor ve bıkıyorsun zaten.
Çok gençsin, gözün açılmamış, hislerini sevgi sanıyorsun ama senin yaşadığın tutunacak dal aramak, tuttuğun dal iyi bir dal olnasa da iyiliğine inanmayı seçmek...sevgi böyle bir şey değil. Eğer başında üvey anne belası olmasaydı böyle bir evlilik zaten yapmazdın. Baban keşke evladına sahip çıksaymış.
Umarım kısa zamanda ayrı eve çıkarsın.
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
İnsallah canim benim . valla ben ilk hamileyken dusuk tehlikem vardi esim ayagina su getirmemi istiyordu 4.hamileligimi yasadim ayagima yemegimide getrdi suyumuda verdi yatagimida acti bak.nerden nereye sukurler olsun
Allahım inşallah benim eşim de evrim geçirse
- 23 Ağustos 2012
- 49.936
- 1
- 231.849
- 798
İnşallah ya. Ve söylediklerine hak veriyorum. Eğer babam bana şu kadarcık sahip çıksaydı, gerçekten evlenmezdim. Allah büyük. .
Neyse, inşallah tez zamanda yeni evine kavuşursun.
Demekki ilimli olmayacakmissin.
Ilimli olmussin bu adam artik seryin normali bu diye dusunur hale gelmis. Demeki dogru sey yada normal birsey yapiyorum diyor ve oyle inanip oyle zannediyor. Itiraz eden olmamis cunku.
Normalde cocuklar yanlis birsye yaptiginda ikaz etmedigimizde yaptiginin dogru oldugunu zanneder. Ama erkeklerde cocuklar gibi maalesef.
Sen sesini cikarmamissin hic anladigim kadariyla. Adamda, " alam memnun veren memnun" diye düşünüyor buyuk ihtimal.
Demek ki, biraz sesini cikarman ve artik ilimli degil tepkili yaklasman gerekiyor.
ALLAH yar ve yardimcin olsun. Dualarin kabul olur insaALLAH tezden.
Avrupa gibi bir yerde neden birlik oturuyorsunuz?
Ilimli olmussin bu adam artik seryin normali bu diye dusunur hale gelmis. Demeki dogru sey yada normal birsey yapiyorum diyor ve oyle inanip oyle zannediyor. Itiraz eden olmamis cunku.
Normalde cocuklar yanlis birsye yaptiginda ikaz etmedigimizde yaptiginin dogru oldugunu zanneder. Ama erkeklerde cocuklar gibi maalesef.
Sen sesini cikarmamissin hic anladigim kadariyla. Adamda, " alam memnun veren memnun" diye düşünüyor buyuk ihtimal.
Demek ki, biraz sesini cikarman ve artik ilimli degil tepkili yaklasman gerekiyor.
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Doğru haklısınız. Kendim ettim, kendim buldum gibi birşey oldu bu.Erken yaşta evlilik
Ayrı eve çıkmamak, aynı evde yaşamayı kabul etmek
Evlilik oturmadan hamile kalmak
Kendi sonunuzu kendiniz hazırlamışsınız Allah kolaylık versin ne diyim.
- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Hiç kocamdan biliyorumHiç mi değişmez ?
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Demekki ilimli olmayacakmissin.
Amin. Bu hayırlı ve mübarek günde rabbim hepimizi görsün, duysun inşallah. İnşallah rabbim gönlümüzden geçenlerin en hayırlısını verir, hayırlısı değilse de rabbim en hayırlısını eylesin inşallah. (Amin)
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Sende de mi aynı dert var ?Hiç kocamdan biliyorum
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
İnşallah teşekkür ederimNeyse, inşallah tez zamanda yeni evine kavuşursun.
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Allah yardimcin olsun inşallah. .eşinizin yaşı küçük sandım okurken ama 31 yaşında. Böyle 3.kişiye özel sorunları anlatmamak gerektiğini bilmesi lazım.
Annesi onu pofpofladıkça, o daha da bağlanıyor annesine. O yüzden ne yapacağımı şaşırdım. Bende "aşkım, bitanem" diyorum. Ama bana bu kadar bağlanmıyor. Sebebini bir türlü çözemedim
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
HaklısınızHiç normal değil 30 yaşında ana kuzusu bir adam, karakteri zayıf demek ki. Bu yüzden eşinden beklentin olmasın kp tarafına çalış derim. Kp yle iyi geçin güzel davran kahve yap götür babacım ev bakmaya beraber mi gitsek de.... kuzucuk anasına bağlıysa, anası da babadan korkuyorsa bu durumda kuzucuk babasından da siner. Kp yi çocuk gürültüsü çekemiceğine ikna edersen eve konarsın, bu kadar. Hemen 2ci çocuğu da yapıcam oh ne güzel , ev biraz gürültülü olcak bebekler çığlık çığlığa ağlicak:))) ama çekiceksiniz işte vs de. Kocandan bir beklentin olmasın zayıf kişilikli çünkü.
- 1 Haziran 2016
- 481
- 620
- 103
- 35
Canım kıyamam sana çok üzüldüm durumuna bende kücük yasta evlendim ayni evde 2 sene oturdum cok şeyler yasadim yaş kücük olunca ezmeleri daha kolay oluyo cok iyi bilirim
Allahım en kısa zamanda hayirlisiyla ayri eve cıkmayı nasip etsin
Yavrunu sag salim kucagına almayı nasip etsin Rabbim
Allahım en kısa zamanda hayirlisiyla ayri eve cıkmayı nasip etsin
Yavrunu sag salim kucagına almayı nasip etsin Rabbim
- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Biz ayrı oturuyoruz canım yani demem o ki bir insan neyse odur yani değişmezSende de mi aynı dert var ?
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Doğru, buna bende hak veriyorum artık, çünkü ne yaparsam yapayım yaranamıyorum bir türlü. Başta eşim'in ailesine ne kadar yakın olursam, eşim beni o kadar çok sever zannetmiştim. Ama farkındayım ki ne Kaynanam'a yaranabildim, ne de kocam'a ikiside bi köşede dursun, sanki beni daha çok ezmeye başladılar gibi. Arkamda annem ve babam olsaydı, belki bu kadar olmazdı ama...Küçücük yaşına ne çok hata sığdırmışsın. İşe o vasıfsızı sevmeyi bırakarak başla. Onlar senin gözüne girmeye çalışsın.
Sen kendine ne kadar değer verirsen o kadar değer görürsün. Hep diyorum
Eğildiğin kadar üstüne basarlar!!!!!