Kocam 10 gündür küs, bir çözüme ihtiyacım var

Ayy kaç yaşına gelmiş adam pasif agresif hareketler, iletişim kurmaktan aciz.

Sen adım attıkça eşiniz her istediğim oluyor diye küsme olaylarını arttıracak soru sahibi. Boşanmaya sıcak bakar mısın bilmem ama bu adamla ömür geçmez.
Sonra erkekler prenses oldu deyince suçlu oluyoruz...

Çok konuştum canım ya artık gına geldi, geri çekildim ben de

Boşanmak kolay olsa keşke...hiç işe yaramazsa son çare boşanmak bana göre

Ben de öyle düşündüm biliyor musun? Benim işte çalışmamamı yediremiyor ev işlerini yapmamı iş olarak görmüyor bu durumda döküğünü toplamam mı gerekiyor? Şaka gibi ya. Yok konuşmuyorum şu an yemek de yapmıyorum, kendi karnını kendi doyuruyor, hiç temas da yok. Nereye kadar devam edebilecek bakalım

Ayy di mii yolunun üstü, sadece bunda değil site ile ilgili aidatımız var mesela kendisi öder normalde dışarı çıktığında, hazır çıkmışken öde yani ama bir kere onu da çıkıp benim ödememi söyledi ama benim dışarda işim yok giyineceğim de çıkacağım da sen kendin öde diyorum. Neden yani iş yerinin bir sürü ıvır zıvır işlerine gönüllü olarak kendisi koşturuyor bizim evin işlerine gocunuyor ama. Bu durumda ne düşünmem lazım benim?!

Siz böyle yazınca benim de gözüme o kadar küçük manasız geldi ki sebebi. Gülsem mi ağlasam mı halime bilemedim.

Ya kusura bakmayın da 5 yaşında çocuk gibi bune böyle küsüp duruyor esiniz biraz sürekli kendine yalvarilmasindan hoşlanıyor galiba yani her evde kavga oluyor ama küslük Max 1 saattir çok büyük bir olay olmadığı sürece alt tarafı bir kıyafet okadarcik şeye alinirsak ohooo hayat geçmez Allah yardımcınız olsun

Di mii o kadar basit sebepler ki... eşimle şimdiye kadar nasıl ufak sebeplerden küslükler yaşadık. Her biri eşimin gözünde fazla anlamlı, çok anlam yüklüyor yani gördüm kaç kez. Bu seferkinde de ben onun çamaşırlarını çok görüyorum gibi, yok şart koşuyormuşum gibi, yok onu hiçbir zaman dinlemiyormuşum gibi. Sebepleri böyle beyefendinin.

Olan boşu boşuna küslükle geçip giden ömre oluyor. Bizde küsme huyu yok ,aslında benim bazen küsesim gelir ama eşim duramaz asla,zorla barıştırır. 23 yılda inan 3 gün küsmemişizdir,o yüzden ne öğüt verilir bilemedim ama sen sürekli gidersen bu huyunu hiç bırakmaz.
İyi bir ders ver,öyle gelince hemen barışma,burnundan getir.Dışaruya gezmeye git,ona söyleme mesela,soramayıp çatlasın.Annem bir ay küsen babamın eşyalarını toplayıp valize koymuş,hemen gidiyorsun demişti, kararlılığını görünce kedi gibi oldu babam daha küsemez.

Siz böyle yazınca benim de gözüme o kadar küçük manasız geldi ki sebebi. Gülsem mi ağlasam mı halime bilemedim.
En son 15 yaşımda annemle böyle inatlaşıp odamı toplamayarak trip attığımı zannediyordum. Eşinizdeki karşılığı da çamaşırlarını toplamamak olmuş. Yani bir ergenle evlisiniz.
Siz yine de ağlamayın hep gülün tabi

ben alırsam sen ne iş yapacaksın derdi?

Aranizda bağ olduğunu filan mi saniyorsunuz gercekten.
Kusura bakmayin ama şu yukaridaki lafi anca hizmet edilsin evimde duzen olsun kafasiyla evlenen erkekler eder sevgi vs yok. Onu da gectim günlerce konuşmadan durulan evlilikten bi hayir gelmez. 10 gun 14 gun ayni evin icinde konuşulmamasi mumkun degil siz bunu yapiyorsaniz ve hala aranizdaki "bağin" zarar gormesinden korkuyorsaniz boşuna korkmayin oyle bir bağ ve sevgi zaten yok adamda.

Böyle bir tanıdığım var adam sürekli küsüyor. Çocuklar olunca daha zor.Mesela adam sırf o süre zarfında hanıma küs diye çocuğun düğününe gitmiyor oysaki hiç bir sebep yok.Böyle böyle büyüyor ve zamanlı ciddi bir sorun haline geliyor. Mesela çocuğun ihtiyacı olacak. Atıyorum çocuğun veli toplantısı olacak. O kadar kötü bir şey ki. Anladığım kadarıyla çalışmıyorsun o süre zarfında ihtiyacın olunca ne yapıyorsun? Eve para bırakıyor mu? Alışveriş yapıyor mu? Bunlar hepsi zamanla çığ gibi büyür. Ciddi bir konuşma yapın ya bu huyunu bırak ya da ben daha fazla sabretmem bir kaç seneye bardak taşar de. Ya ayağını denk alsın ya da boşan.

Burada birisinden duymuştum onun yaş sklaasına göre konuşun diye aklıma o geldi. Mesela prenses gibi davranıyorsa bişey dediği zaman tamam prensesim falan deseniz erkeklerin gururu olduğu için tahminimce sinir olacaktır ve bir süre sonra anlar herhalde o şekilde davrandığını, erkek gibi davranmadığını. Hatta o yazıda abla şey diyodu "elinden tutup gel dedim. Nereye dedi(kocası) beraber tuvaletini yapcaz) demiş. Çok gülmüştüm.

Siz eşinizin annesi değil eşisiniz. Yani eş’ siniz. Rakip değil ya da hizmetçi değilsiniz . Küsme konusuna gelince, Benim eşimde aşırı küserdi. Ben de bir yıllık evliyim canıma tak etmişti artık ve benim eşim küs olunca bana sinirlenip eve geç gelirdi. Birgün karşıma aldım dedim ki “ bu evde ben varım diye rahatça takılıyorsun ama birgün beni bıraktığın yerde bulamayacaksın “ dedim. Cevap dahi vermedi hareketlerine de dikkat ediyor artık. Birde, küs kalıyorsa sizde kalın erkeklerde bu bi süre sonra alışkanlık okuyor. O yokmuş gibi takılın duşunuzu alıp parfümlerinizi sıkın kendinize güzel bi kahve yapın, takmayın. Şuna inanırım. Enerjimi ne zaman kendime odaklasam eşim barışmaya çalışır. Size de verebileceğim tavsiye gerçekten takmayın. Kendinizi bi şekilde meşgul edin. Adım atmayın. Bi süre sonra göreviniz haline gelir..

Kesinlikle ebeveyn olayına çok katılıyorum. Eşimin babsı da çok küsermiş. Benim babam da tam tersi. Beş dk sürmez küslüğü. Eşim de böyle alışmış. Güzellikle anlatmak da lazım. Karşıdaki anlayacaksa zaten bi hareketten anlar da işte, bazıları zorluyor insanı ve sabrını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…