Kocam 10 gündür küs, bir çözüme ihtiyacım var

Vala ne diyim canım Allah sana kolaylık versin ama yuvani bozma daha çok yenisiniz alıştırma böyle sen tavrını belli et illaki bir yerde pes edecek trip atan tarafın senin olman gerekiyo
 
Ölene kadar son 20 yıl küs kalan çift biliyorum. Annemlerin komşusuydu bu çift. Hiçbir zaman anlamadım, insan boşanmıyor ama aynı evde 20 yıl yabancı gibi yaşıyor. Aynı sofraya oturmuyor, hiç konuşmuyor. Böyle insanlar var ve düzelmiyorlar. Üzgünüm ama çok mutsuz olacaksın böyle devam ederse.
 
Eğer küsmesi 1 ayı bulursa evden gitmeyi düşünüyorum, küslüğünle başbaşa kal diye. Belirli mühlet verdim ona.
 
açık bir meydan okuma var ve bu sadece onu bunu sağa sola bırakarak ortaya çıkmış, mesele dağınıklık değil aslında sana karşı bi rekabet içinde anlamsızca
Çok garip değil mi, saçma bir şekilde kafaya takmış. Sanki o iş çıkarmasa hiç iş yapmayacakmışım gibi. Sinir bozucu bir durum. Eskiden beri dediğinde sadece kendimi açıklamaya çalışmıştım hep aslında lafına bozulup tepki göstermem gerekirdi.
 
Tabi ki evin ihtiyaçlarını almıyor bu durumda, ben de muhatap olmak istemiyorum. Ama param var. Biterse atmasını isterdim vermek zorunda diye. Önce o adım atsın ondan sonra ciddi konuşmayı düşünüyorum.
 
Burnunuz havada olsun siz yeltenmeyin artık 10 gündür küslük nedir be suçunuz yokken üstelik bir evde ayrı yemek yemek küslük çok zor babamdan bilirim Allah yardımcınız olsun çocuk olmadan iyice düşünün taşının
 
Bir erkek nasıl günlerce küs durabilir çocuk mu bu canım. Hem günlerce küs durabilen erkek sevmiyordur seven insan duramaz. Bir değil iki değil sürekli tekrarlanan günlerce süren bir durum alışkanlık haline gelmiş bu sizi çok yıpratır. Yaşınızı bilmiyorum ama çocuk mu eğleyeceksiniz o yaştan sonra boşayın gitsin günlerce küs duran adama dokunmaz. Kadın şefkat ister sevgi ilgi ister sizin içiniz içinizi yiyor ama karşınızdakinin umrunda değil boşversenize değer mi kahrını çekmeye.
 
Uygulayacağım bunu beğendim
 
Kesinlikle öyle. Geçmişte ben de enerjimi kendime odakladığımda adım atmıştı. Dediğin gibi sen alttan aldıkça görevin oluyormuş...
Ayrıca Şimdi eşim yatakta yatıyor ama sahurlardan sonra salonda koktukta uyuyor. Önceden böyle yoktu tabi. Beni sinir etmeye çalışıyor muhtemelen ama takmayacağım onu.
 
Küslüğün sonsuza kadar sürmesine izin vermeyeceğim tabi hala adım atmazsa kapıyı gösteririm ona.
 
Haklısınız bu yaştan sonra koca adamla uğraşılmaz ama yuvayı yıkmak kolay değil canım. Kadın olarak ilgi sevgi alamamak zor gerçekten o erkek olarak o yüzden inat edebiliyor ama sınırlarımı koruyacağım sonuna kadar bu sefer. O da emek versin istiyorum.
 
Seviyor mu sence bu adam seni? Şu kadar sayfa yazılmış hiç öyle bir enerji alamadım.
Küs olmayınca sevgisini çok güzel gösteren bir adam, yeri geldi mi şakalaşır, oynaşır sevgisini vermeye çalışır. Çok da düşüncelidir ama ta ki küsene kadar. Ondan sonra tamamen kapatır kendini.
 
Biz niye anne babamızdan bişeyler görüp öyle alışmıyoruz arkadaş? Kadınlar da kim bilir neler görüyor yani baba evinde.yetişkin olmak kendi aklını, mantığını kullanabilmek değil mi?
 
Çamaşırı yere atmaz da sepete atarsam sen ne iş yapacaksın demiş, doğru okudum değil mi?
 
Tabii ki kolay değil ama bir ömür de öyle devam etmez ki. İlgisiz sevgisiz ilerlemek çok zor. Bence bir erkek haklı bile olsa eşini seviyorsa sırf eşi üzülmesin diye alttan almayı bilmesi gerek bu kadın için de böyle. Kaldı ki siz bunu yapmışsınız haklı olduğunuz halde adımlar atmışsınız. İnsanlar kolay kolay değişmezler ama taviz vermeyip o şekilde devam ederseniz inşallah umduğunuz karşılığı alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun
 
Senin paranın bitip ondan birsey almasını istemeni bekliyor.
Bayramda genellikle ne yapıyorsunuz? Aile ziyareti mi?
Gitme. Hiç oralı olma. Paran bitse de idare et. Konuşmayı başlatan sen olma.
 
Gına geldi , kötülük yapıp , iğrenç davranan adamların, aslında iyi bir adam olmasından. Kocanız iş yerinde küsebiliyor mu, kocanız patronuna küsebiliyor mu, kocanız amirime küsebiliyor mu, kocanız koarakola gidince küsebiliyor mu, kocanız mahkemeye çıkınca küsebiliyor mu? Demek ki gerekince, canı isteyince Altan almayı, küsmemeyi biliyor. Ama size gelince 3 hafta konuşmuyor. Kocanız iğrenç ve size saygısı olmayan bir insan , iyi falan da değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…