• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca sorunu...

Oncelikle 3 yildir esimi taniyorum asla agzidan ben guveniyrum adatmaz demedim demem seytan bi aranda herseyi alt ust eder. Ama sikma canini belki gercekten de dogrudur! Annemin bi lafi vardir erkekleri cozmek 50kez dugunlenen bir ipi cozmek kadar zordur... erkeklerin yaptiklarinin bir kismini gormezden gelcen derdi. Tabi suanda bende dahil kimse gormezden gelemiyor. Ama kirginsan sinirliysen seni tatmin etmeyen cevaplar verse bile sarilma!!! Kus kal surat as konusma bir suree.. yoksa alisir nede olsa kavgada etsek sariliyor barisiyor diye dusunur..

Ilk mesajında masaj salonu demiştin ama. Sonra otelde yaptırmışa çevirdin
Evet canım sonra konuştum ya eşimle otele gitmiş yani birşey çevirmedim sonra tekrardan konuşunca aldığım bilgi bu canım

Her yorum yapana kocam beni aldatmaz diyecekseniz neden konu açtınız ki
Canım ne alakası var insanlar aldatmış olma ihtimali üzerinde duruyor bende eşimin öyle biri olmadığını anlatmaya çalışıyorum zaten öyle olsa bana dönmezdi, önceki konularımı bilenler eşimi haklı buluyor hatta.. benim amacım yalanına engel olacak şeyler yapmaktı

Oncelikle 3 yildir esimi taniyorum asla agzidan ben guveniyrum adatmaz demedim demem seytan bi aranda herseyi alt ust eder. Ama sikma canini belki gercekten de dogrudur! Annemin bi lafi vardir erkekleri cozmek 50kez dugunlenen bir ipi cozmek kadar zordur... erkeklerin yaptiklarinin bir kismini gormezden gelcen derdi. Tabi suanda bende dahil kimse gormezden gelemiyor. Ama kirginsan sinirliysen seni tatmin etmeyen cevaplar verse bile sarilma!!! Kus kal surat as konusma bir suree.. yoksa alisir nede olsa kavgada etsek sariliyor barisiyor diye dusunur..
Doğru canım bir daha öyle yapmayacağım.. Ben şehir dışından gelir gelmez sorun çıkardım telefonunu karıştırdım diye yanlış yaptığımı düşünmüştüm aslında.. O yüzden sarıldım ama bir dahaki sefere kırgınlığımı belli edeceğim güzel bir şekilde..
Ama dediğim gibi bir süre sabırlı olmam lazım canım..

Masaja gidebilir de neden başka şehirde gidiyor? Fırsattan istifade merdiven altı mutlu sonla biten bir masaj salonu mu bulayım dedi acep? Bir de neden masaj salonunda buluşuyorlar, gizli görev mi? Çok enteresan bir eşin var. Bence sen haklısın ama sarılmış, yutmuşsun işte. Olayı sürdürmen yersiz olur.

Masaja gidebilir de neden başka şehirde gidiyor? Fırsattan istifade merdiven altı mutlu sonla biten bir masaj salonu mu bulayım dedi acep? Bir de neden masaj salonunda buluşuyorlar, gizli görev mi? Çok enteresan bir eşin var. Bence sen haklısın ama sarılmış, yutmuşsun işte. Olayı sürdürmen yersiz olur.
Canım diğer konularımda da bahsetmiştim, burada da belirtmiştim diye hatırlıyorum ama belirtmemiş olabilirim..
Eşim iş için zaman zaman (nadiren) şehir dışına çıkıyor. Orada kalması gerekiyor.. Bu sebeple orduya gitmişti.
Adamın milletvekili olduğunu göz önünde olmak istemediğini söyledi canım. Anlatsam bana inanmayacaktın dedi..
Anlattığı olayın doğruluğunu rabbim bilir.. Ben 2 kere sordum artık.. Ama en fazla ordudaki bir arkadaşı masaja gidelim demiştir, o da gitmiştir yani bu olabilir en fazla.. Ama tepkimi gösterdim yinede..
Dün akşam da eve giderken dedimki bence masaj yaptırmak sevişmenin bir alt kademesi filan dedim (burda bir arkadaş öyle yazmıştı saolsun bende ordan alıntı yaptım).. Masaja gittiyse de profesyonel bir yere gittiğinden eminim otel bilindik lüks bir otel zaten kuzum.. Ama bir daha gitmeyeceğini düşünüyorum..
He gitmediyse anlattıkları doğruysa da rabbim bilir artık..

Sizin şüpheci kişiliğiniz eşinizin işe geliyor bence..
Sudan sebeplerle çıkardığınız sorunlar sayesinde eşiniz tamamen haksız olduğu konularda dahi üste çıkmayı becerebiliyor.
Kendinizi kendinize karşı itibarsızlaştırıyorsunuz.
Eşiniz zerre güven vermedi bana bu arada

Canım ne alakası var insanlar aldatmış olma ihtimali üzerinde duruyor bende eşimin öyle biri olmadığını anlatmaya çalışıyorum zaten öyle olsa bana dönmezdi, önceki konularımı bilenler eşimi haklı buluyor hatta.. benim amacım yalanına engel olacak şeyler yapmaktı
Ilk mesajında "neden masaj salonu aradı, bir kadinin elleri eşimin vücuduna değemez, yok neden teleferiğe bindi neden gizledi " diyen sendin. Simdi de herkes aldatmış gibi konusuyo benim eşim yapmaz diyosun. Gerçekten normal değil canım ilk yazdıklarınla şimdiki yazdıkların. Allah eşine sabır versin

Sizin şüpheci kişiliğiniz eşinizin işe geliyor bence..
Sudan sebeplerle çıkardığınız sorunlar sayesinde eşiniz tamamen haksız olduğu konularda dahi üste çıkmayı becerebiliyor.
Kendinizi kendinize karşı itibarsızlaştırıyorsunuz.
Eşiniz zerre güven vermedi bana bu arada
Evet olabilir.. Bu durumu tersine çevirmek için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum canım..
İnşallah düzeliriz..

Ilk mesajında "neden masaj salonu aradı, bir kadinin elleri eşimin vücuduna değemez, yok neden teleferiğe bindi neden gizledi " diyen sendin. Simdi de herkes aldatmış gibi konusuyo benim eşim yapmaz diyosun. Gerçekten normal değil canım ilk yazdıklarınla şimdiki yazdıkların. Allah eşine sabır versin
Canım evet hala öyle diyorum sadece ben kızarım diye gizlediğini düşünüyorum, aldattığını zannetmiyorum.
Rabbim cümlemize sabır versin inşallah..

Evet olabilir.. Bu durumu tersine çevirmek için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum canım..
İnşallah düzeliriz..

Tutarlı olabilirsiniz mesela..
Konunuzun başında eşine hiç güvenmeyen, ondan gizli telefonunu didikleyen bir kadın varken ; konunuzun sonunda olayı Allah'a havale eden, teslimiyetçi ve asla aldatılmayacağını düşünen bir kadın profili çiziyorsunuz.
Aldatılmayacağınızdan bu kadar eminseniz eşinizi neden didikliyorsunuz onu anlayamadım ?

Konunuzun başında eşine hiç güvenmeyen, ondan gizli telefonunu didikleyen bir kadın varken ; konunuzun sonunda olayı Allah'a havale eden, teslimiyetçi ve asla aldatılmayacağını düşünen bir kadın profili çiziyorsunuz.
Aldatılmayacağınızdan bu kadar eminseniz eşinizi neden didikliyorsunuz onu anlayamadım ?
Evet ben de onu anlamadım.
Madem bu adam güven verici değil neden boşanılmıyor?
Yok eğer tertemizse neden didikleniyor?

Masaj konusunda haklısınız da teleferik de ne olacak ki ya anlamadim

Kızlar bunu yazsam mı yazmasam mı diye çok düşündüm ve bazı üyeler bana çok kızacak biliyorum...
Yine mi yaptın diyecekler...
Ama insan huyunu birden bırakamaz ki çok dirayet gösteriyorum gerçekten..

Konu şu eşim şehir dışına çıkmıştı ya birkaç gün yoktu.. Akşamları aradığımda ulaşamadıklarım oldu ben toplantıdayım diye geçiştirdi hep beni birşey demedim..
Şimdi sorun şu geldi o başka birşeyle ilgilenirken telefonuna baktım merak edip..
Masaj salonuna gitmiş kaldığı şehirde.. Şehrin adını yazmış masaj merkezleri filan yazmış..
Sonra ben buna sordum ne demek bu diye çünkü ben masaja gitmesine kesinlikle karşıyım..
Başka bir kadının eşimin tüm vücudunu ellemesi benim hoşuma gitmiyor.. Bunu normal görenler olabilir saygı duyarım yani ama bana ters bir durum..
Neyse işte sordum buna bana dediki bir abiyle buluştum orda o masajdaymış orada bende gittim yanına ben masaja girmedim saunaya girdim sadece dedi adam benimle orda buluşmak istedi dedi. Sonra teleferiğe bindiğini kaçırdı ağzından.. Devlet adamıydı buluştuğum adam filan dedi.. Sarıldı gitmedim aşkım filan dedi güzelce anlattı ben tamam inandım desem konu kapanacaktı ama ben pek inanamadım..
Sonra bana kızdı sen hala benim telefonumu karıştırmaya devam mı ediyorsun diye bilmem ne..
Çok aşırı sinirlendi..
Bende dedim kocamın telefonunu merak ediyorum bak birşey varmış demekki filan dedim.
O da bana dediki tam eve ısınmaya başlayacakken yine aynı oluyorsun dedi.. Sen hiç değişmezsin filan dedi.
Bende bana yalan söyledin toplantıdayım diye dedim..
Anlamazdın ki dedi kızdı bağırdı filan sonra yattı. Ben yine baya bir ağladım tabi.. Sonra bende yattım yanına. gece sarılmaya kalktım bir iki kez kendini geri çekti sonra o da dayanamadı sanırım sarıldı sabah hiç bir şey olmamış gibiydi bilmiyorum yani..
Suçluluk psikolojisi midir nedir bu..
Şuan aramız çok iyi maşallah..
Ama benim içim içimi yiyor o adamla buluştuğuna bir türlü inanasım gelmedi..
Hemde teleferiğe filan binmiş tek başıma bindim diyor.. Yani bilmiyorum..
İçim içimi yiyor bu akşam sorsam mı sormasam mı bilmiyorum..
Masaja gitti mi gittiyse kimle gitti masaja saunaya..
Sonra teleferiğe kiminle bindi yada tek miydi ki tek başına olması çok saçma..
Off çok kötüyüm ya yalan söyledi bana ve üste çıktı dediklerine inanmadığım ve telefonunu karıştırdığım için ben suçlu oldum..
Ben şimdi namaza gideceğim kızlar bol dua edeceğim doğru adımı attırsın rabbim diye sizin fikirlerinizi de merak ediyorum..
İçim içimi yiyor sormam lazım..
Düşüncem masaja gitmiştir belki tek başına ama ben çok karşıyım.. Bir kadın tüm vücuduna dokunmuşsa çok kötü hissederim..
Peki teleferik ne alaka kimle bindi yada nedir anlamadım ya of...
Nolur bir de siz akıl verin şu kardeşinize..

Yani size kızana kadar önce güven sağlaması lazım, hem yalan söylemiş hem de niye güvenmiyorsunuz diyor. Siz de biraz kendinizi tutmaya çalışın, sarıldığınıza göre kurtarılacak bi durum. İkinizde dikkat ederseniz düzelecek gibi. Eşinize şunu anlatmanız lazım 'Bana söyle, ben bileyim, toplantına da, teleferiğine de gidebilirsin. Sorun teleferiğe binmen değil, sorun benim yalan söylediğini görmen' diyebilirsiniz. Ben nişanlımı çok sıkmıyorum, arkadaşlarıyla gece mangala gidecekse gitsin, ben sadece bana haber ver, nerede olduğunu, iyi olduğunu bileyim bana yeter diyorum. Siz de böyle derseniz en azından nerede ve ne yaptığınızı bilirsiniz, size söylemesiyle ilerlemiş olursunuz.

Canım alışkanlıklarımdan vazgeçmeye çalışıyorum gerçekten.. Yoksa bu zamana kadar birşeyini görmedim çok şükür yani..

Evet ben de onu anlamadım.
Madem bu adam güven verici değil neden boşanılmıyor?
Yok eğer tertemizse neden didikleniyor?
Sanırım eskiden kalma yada küçüklükten kalma bir alışkanlık.. Doktor babamı rol model aldığımı söyledi.. O da anneme öyle yapardı..

Yani size kızana kadar önce güven sağlaması lazım, hem yalan söylemiş hem de niye güvenmiyorsunuz diyor. Siz de biraz kendinizi tutmaya çalışın, sarıldığınıza göre kurtarılacak bi durum. İkinizde dikkat ederseniz düzelecek gibi. Eşinize şunu anlatmanız lazım 'Bana söyle, ben bileyim, toplantına da, teleferiğine de gidebilirsin. Sorun teleferiğe binmen değil, sorun benim yalan söylediğini görmen' diyebilirsiniz. Ben nişanlımı çok sıkmıyorum, arkadaşlarıyla gece mangala gidecekse gitsin, ben sadece bana haber ver, nerede olduğunu, iyi olduğunu bileyim bana yeter diyorum. Siz de böyle derseniz en azından nerede ve ne yaptığınızı bilirsiniz, size söylemesiyle ilerlemiş olursunuz.
Öyle yapacağım canım inşallah dediklerinde haklısın..
Ben bu zamana kadar hep olur olmaz şeylere takılıp durdum çok yanlış yaptım..

Back