- 28 Ocak 2020
- 165
- 439
- 18
- 27
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.581
Daha ilk nisan ayinda kurtajim var ve hala olmadim. 3aydirda surekli sokturucu ile oluyodumİnşallah tutar kuzu kaçıncı denemen bu?
Canısı sen ne zaman gitcen doktora senin de bakacaklardı yumurtalara?İnşallah tutar kuzu kaçıncı denemen bu?
Kaç yıllık evlisin kuzu bi de kürtajın neden oldu çok geçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin inşallahDaha ilk nisan ayinda kurtajim var ve hala olmadim. 3aydirda surekli sokturucu ile oluyodum ❤
1.5yillik evliyim canim. Kalbi durdu 6haftalikken ins olur. Olursa gecen sene ilk bebegimi ogrendigim ayni gunlerde bunu ogrenecem marttaKaç yıllık evlisin kuzu bi de kürtajın neden oldu çok geçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin inşallah
Pazartesi kuzu bakalım yumurta bırakmış mı eğer yum oluyorsa bi mucize ilaç kullanmadımCanısı sen ne zaman gitcen doktora senin de bakacaklardı yumurtalara?
İnşallah olur kuzu Allah nasip etsin hepimize inşallah1.5yillik evliyim canim. Kalbi durdu 6haftalikken ins olur. Olursa gecen sene ilk bebegimi ogrendigim ayni gunlerde bunu ogrenecem martta
Ay hadi inşallahPazartesi kuzu bakalım yumurta bırakmış mı eğer yum oluyorsa bi mucize ilaç kullanmadımama vitaminlerden dir galiba
Aminn inşallah kuzuAy hadi inşallahbu ay hep beraber hamile kalalım. Benim umudum çok ya. Insallah sonu hüsran olmaz.
Kuzu iğneden sonra 13 14 gün sonra belli oluyor sonuç inşallah tutar hadi bakalıminş Allah güzel sonuçlar alırsın canım ❤
Peki klomen hemen fayda eder mi yumurtlama olur mu test yapsak kaç günde fayda eder ne bilim merak ediyorum bende dün başladım ilaç kullanmaya
Ilac bitince doktor yumurta takibini yapar yeterli yumurta ve yeterli buyukluk gorurse catlatma ignesi yapar. Igneden 14 gun sonra test yapabilirsin. Ben dun igne oldum. Burada bu sekilde hamile kalan arkadaslarimiz var.inş Allah güzel sonuçlar alırsın canım ❤
Peki klomen hemen fayda eder mi yumurtlama olur mu test yapsak kaç günde fayda eder ne bilim merak ediyorum bende dün başladım ilaç kullanmaya
Ilac bitince ne zaman kontrole cagirdi doktor. Bana gelmeden once iliski olsun mutlaka dedi. Sonra ertesi gun gittim igneyi vurdu 36 saat sonraya iliski verdi. Igne kesin vurmuyo. Bana ilk ay vuramamisti mesela ilk kez gecen ay yapildi bu ay yapioan da ikinci ignem.peki ilişkiye girilmesinde sakınca var mı
İlaç bittikten sonra der onu kuzuBana gelemeden önce olsun ilişki vs demedi 5 gün kullan gel dedi yarın 3. Günüm işte
Bence yap. Bi sakincası olmaz. Hem iğne yaparsa belki hemen catlar hazırda beklesin spermler.Bana gelemeden önce olsun ilişki vs demedi 5 gün kullan gel dedi yarın 3. Günüm işte
Geldim canım . Belki arkadaşlar arasında benim durumu yaşayan vardır da bana da bilgi verirM Mucize1043 sen de gel kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?