- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.541
Ne kadar yükseldi ki yavaş yavaş artsın içimde kötü his var sen naptın baktırdın mı
Yok ben daha baktıramadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar yükseldi ki yavaş yavaş artsın içimde kötü his var sen naptın baktırdın mı
Gidip oraya tahlil vermemi 7. Haftada doktora git dediNe dedi ki sağlık ocağı?
Aman dikkat et Kuzum sen gittin mi dpktoraYok ben daha baktıramadım
Böyle insanlar yüzünden mücadelemiz 2 kat artıyo herşey rabbimden takma dengesizleri allahınaBugün işyerinde birarkadas geldi cocuk duusnuyormsin dedi herks hamile okulda
Bende ksimet dedim sonra korunuyormusun dedi yok dedim yani istediğimi belirttim yari agzi kapali
Kendisinin ikiz çocuklarivar 10yaşında
Neyse aa neguzel dedi korunmadan isyediign an ilişkiye girersin bebek olmuyor çünkü super birseu demesinmi.
Okadr uuzldumki hala aklimada kaldi sozleri.
yani bana oh korunma derdin yok diyorBöyle insanlar yüzünden mücadelemiz 2 kat artıyo herşey rabbimden takma dengesizleri allahına
Canım takma boşver şerefsiz ya senin o dert dediğin şey bizim umudumuz Allah ıslah etsin diyecen de ona neyseeeyani bana oh korunma derdin yok diyor
Ben nekadar cocuk istiyorum birde gelmiş aman hayatını yasa diyor.
Belki kan testinde bi hata vardir, icinizi karartmayin hemen. Degeriniz pazartesiye gore yeteri kadar yukselmemis ama 6 hafta icin normal. Acaba pazartesi 73.8 miydi size 738 demisler? Yarin guzel haberler alirsiniz umarim.Kız ağlamaktan öldüm pazartesi beta 738 di bugün 1439
Aman dikkat et Kuzum sen gittin mi dpktora
gozunuz aydin. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinRandevum 27sinde doktor kanaman ağrın filan olmadıkça gelmene gerek yok demişti belki haftaya tekrar kan veririm
Doktor bana her seferinde reglin gecikirse 1 hafta sonra gel diyor.Gidip oraya tahlil vermemi 7. Haftada doktora git dedi
İnsanlar çok kötü ya gerçekten çok kötüler bir sey diyemiyorum. Uzun süre görüşemediklerim bebek var mı diye arıyo soruyo. Ay ne bileyim bayağıdır görüsemedik kesin hamile kaldı o yüzden görünmüyor sandim diyolar. Ne alakaysa. Bi de anne olunca sen de şöyle yaparsın şöyle olur böyle olur akıl veren bi tayfa var o da beni delirtiyo. Gecen gün de bi arkadaş kızına bi şey almış, ay insan hep çocuğuna bi sey almak istiyo kendini dusunmuyo diyo. Çıldırmalara doymuyorum.Bugün işyerinde birarkadas geldi cocuk duusnuyormsin dedi herks hamile okulda
Bende ksimet dedim sonra korunuyormusun dedi yok dedim yani istediğimi belirttim yari agzi kapali
Neyse aa neguzel dedi korunmadan isyediign an ilişkiye girersin bebek olmuyor çünkü super birseu demesinmi.
gozunuz aydin. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
aynen cnmmİnsanlar çok kötü ya gerçekten çok kötüler bir sey diyemiyorum. Uzun süre görüşemediklerim bebek var mı diye arıyo soruyo. Ay ne bileyim bayağıdır görüsemedik kesin hamile kaldı o yüzden görünmüyor sandim diyolar. Ne alakaysa. Bi de anne olunca sen de şöyle yaparsın şöyle olur böyle olur akıl veren bi tayfa var o da beni delirtiyo. Gecen gün de bi arkadaş kızına bi şey almış, ay insan hep çocuğuna bi sey almak istiyo kendini dusunmuyo diyo. Çıldırmalara doymuyorum.
Ondan önce 400 lü idi amaBelki kan testinde bi hata vardir, icinizi karartmayin hemen. Degeriniz pazartesiye gore yeteri kadar yukselmemis ama 6 hafta icin normal. Acaba pazartesi 73.8 miydi size 738 demisler? Yarin guzel haberler alirsiniz umarim.
Doktora gidene kadar boşver beni görmüyon muRandevum 27sinde doktor kanaman ağrın filan olmadıkça gelmene gerek yok demişti belki haftaya tekrar kan veririm
Banada normalde erken test yapmasamda yarın gitcektim işteDoktor bana her seferinde reglin gecikirse 1 hafta sonra gel diyor.
İnşallah her sey harikadır. Bize haber ver mutlaka.Banada normalde erken test yapmasamda yarın gitcektim işte
İnşallah her sey harikadır. Bize haber ver mutlaka.
Bugün işyerinde birarkadas geldi cocuk duusnuyormsin dedi herks hamile okulda