- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.561
Doktora gidene kadar boşver beni görmüyon mu
Napim canım olacak olduktan sonra olur engel olamam ki haftaya kan verebilirim ancak başka çarem yok..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gidene kadar boşver beni görmüyon mu
Hadi bu sefer olsun beben inşallahAn itibari ile 2.kez klomene başlıyorum.
Hadi Bismillah
inan kimseyele ugrasacak halim yok sadece artik kimse sormasin istiyorum heray yanima geliyor varmi deyip duruyor.sanki isteyince yada heray hemen olacak bazi hemen doğum yapan kadinlar digerlerini anlamiyor korumayınca hemen olacak sanıyorlarYuhh yaa patavatsız insan, bir güzel ağzının payını verseydin keşke.. Şuan yok ama olmayacağı anlamına gelmez bakarsın bende doğum iznine ayrılırım diye..
Amin inşallah cnm benim inşallahİnşallah olumlu olur canım
Hadi baklm cnmEvet kuzum ıspartada çalışıyor ben seni yerim kız
Bugün çıktı kuzu akşam evde olur
Kese görünmedi çarşamba tekrar gitcem yumurtaların çok büyük ama dikkat et bol bol dinlen ddiRabbi Hebli Mines Salihin ne oldu canım gittin mi doktora?
Kese görünmedi çarşamba tekrar gitcem yumurtaların çok büyük ama dikkat et bol bol dinlen ddi
Görünür canım inşallah sen endişelenme.Kese görünmedi çarşamba tekrar gitcem yumurtaların çok büyük ama dikkat et bol bol dinlen ddi
Doktor veriyor. Kesinlike once muayene oluyorsun. 1 yıldır gebelik olmuyorsa basliyorlar genelde. Reglin 5. Gunu kullanmaya basliyorsun. 5 gun kullaniyorsun. Ne kadar kullanman gerektigini doktor belirliyor. Sonra yumurta takibi yapiyor. Yumurtalar yeterince gelistiyse catlatma ignesi vuruyor. Ben 2.yi vuruldum dün. Beklemeye basladim. 14 gun sonra test yapip sonucu ogreniyorsun. Daha oncesinde yapilan testler yaniltabiliyor.hosbuldum canım ya hadi inş Allah bu klomen süreci nals oluyor
İnş kuzumGörünür canım inşallah sen endişelenme.
Aminnn inşallah kuzum inşallah hep beraber veririz güzel haberleri inşallahYeni yılda yeni yaşın da hayırlısı ile hamiş haberini alırız inşallah kuzummm bnm Kar perisi
Ayy hadi inşallahİğnemi oldum. 2 de gebelik testi aldım geri sayıma başlıyorum.
İnşallah tutar kuzu kaçıncı denemen bu?Ben femera kullandim ve 11.gun 13mm olustu yumurtam
Bugun 13.gun 15mm ve 8mm de rahim duvari kalinligim var pzrtesi doktor yeniden takip etcek bu surecde incir ve havuc kuru uygulucam 2gun. Nar suyuda icecem ins pzartesi ignemi olurm