Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman ugrasa
Yuhh yaa patavatsız insan, bir güzel ağzının payını verseydin keşke.. Şuan yok ama olmayacağı anlamına gelmez bakarsın bende doğum iznine ayrılırım diye..
inan kimseyele ugrasacak halim yok sadece artik kimse sormasin istiyorum heray yanima geliyor varmi deyip duruyor.sanki isteyince yada heray hemen olacak bazi hemen doğum yapan kadinlar digerlerini anlamiyor korumayınca hemen olacak sanıyorlar
Hic anlayis yok beb yenievli olmama rağmen korumadım kendimi cunku hemen olmayabilir nasib yillarca olmayan var ben hep farkindaydim bunun.ama insanlarda anlasyis sıfır

hosbuldum canım ya hadi inş Allah bu klomen süreci nals oluyor
Doktor veriyor. Kesinlike once muayene oluyorsun. 1 yıldır gebelik olmuyorsa basliyorlar genelde. Reglin 5. Gunu kullanmaya basliyorsun. 5 gun kullaniyorsun. Ne kadar kullanman gerektigini doktor belirliyor. Sonra yumurta takibi yapiyor. Yumurtalar yeterince gelistiyse catlatma ignesi vuruyor. Ben 2.yi vuruldum dün. Beklemeye basladim. 14 gun sonra test yapip sonucu ogreniyorsun. Daha oncesinde yapilan testler yaniltabiliyor.

Ben femera kullandim ve 11.gun 13mm olustu yumurtam
Bugun 13.gun 15mm ve 8mm de rahim duvari kalinligim var pzrtesi doktor yeniden takip etcek bu surecde incir ve havuc kuru uygulucam 2gun. Nar suyuda icecem ins pzartesi ignemi olurm

Ben femera kullandim ve 11.gun 13mm olustu yumurtam
Bugun 13.gun 15mm ve 8mm de rahim duvari kalinligim var pzrtesi doktor yeniden takip etcek bu surecde incir ve havuc kuru uygulucam 2gun. Nar suyuda icecem ins pzartesi ignemi olurm
İnşallah tutar kuzu kaçıncı denemen bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…