• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Ben en son pazartesi yapmıştım, silik ama belirgin gözüküyordu. Bugün yaptım, neredeyse negatif denecek kadar silikleşmiş. Muhtemelen cuma günü de yaptığımda tamamen ortadan kalkmış olur etki geçmiş gibi bişey. Ara ara dünden beri regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor 🤷🏻‍♀️ bakalım hayırlısı inşallah 🙈
Bende bugün dayanamadım yine yaptım silik ama belirgin silik ben dün gece regl yarım saate yakın regl ağrısı çektim dedim olucam galiba sonra geçti bugünde ara ara ağrım var göğüs ağrısı baş ağrısı var birde ara ara ateş basıyor. Bu aydan biraz daha ümitliyim 🤲🌸

Kızlar bende letu kullandım günde iki kere 5 gün yumurtam 18 mm büyüdü sağda çatlstma iğnesi oldum 5 ocakta 3 gün üst üste ilişki dedi dün kontrole gittim yumurtam çatlamış bugün 11. Gün regl gününe kadar beklicez kanda testte yapma dedi

Kızlar bende letu kullandım günde iki kere 5 gün yumurtam 18 mm büyüdü sağda çatlstma iğnesi oldum 5 ocakta 3 gün üst üste ilişki dedi dün kontrole gittim yumurtam çatlamış bugün 11. Gün regl gününe kadar beklicez kanda testte yapma dedi
Bana neden kimse cwp wermiyo yeni katıldım aranıza

Canım çatlatma iğnesi hamilelik hormonu yüklüyo o yüzden benim doktorum regl gününe kadar sabırla beklicez dedi
İğnenin 14. Gününe iğne etkisi kalmıyorki ama testlerden bazıları yalancı pozitif olabiliyor malesef. Ben iğnenin 14. Gününde test yapmıştım

İğnenin 14. Gününe iğne etkisi kalmıyorki ama testlerden bazıları yalancı pozitif olabiliyor malesef. Ben iğnenin 14. Gününde test yapmıştım
Bilmiyorum bana doktorum kesin sonuç alabilmek için regl bekle dedi test falan almadım yapmıcam bu ay sabırla beklicem

Hevesini kırmak istemem ama çatlatma iğnesi regl gecikmesine neden olabiliyor benim de 2 gün geciktirdi boşu boşuna umutlandım… 25inde iğne olduysan 27sinde yumurtlama olmuştur büyük ihtimal bugün yumurtlama sonrası 14. Günün tam adet günün gecikmiş değil. Birkaç gün daha bekle bence çünkğ iğne gecikme yapıyor :(
Merhaba bende 31 aralıkta vuruldum 1-2 Ocak ilişki oldu dün adet olmam gerekiyordu olmadım gecikmem var diye düşünmüştüm benimde mi gecikme yok yani şimdi

Back