- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.601
Anlat tekrar kuzu durumunuGeldim canım . Belki arkadaşlar arasında benim durumu yaşayan vardır da bana da bilgi verir
Canım öncelikle 1 ocak da ilacım bitti . 28 ocak da lekelenme yaşadım 1 2 kez . Sonrasında devamı gelmedi bitti . 5 gün önce kan tahlili yaptırdım ultrason a girdim ne gebelik vardı nede kist . Sen test yap deyince az önce test yaptı ışıkta görünen bi çizgi çıktı ama 4 gün önce negatif di sonuçAnlat tekrar kuzu durumunu
Fotoğraf eklermisin kuzu? Biz de bakalımCanım öncelikle 1 ocak da ilacım bitti . 28 ocak da lekelenme yaşadım 1 2 kez . Sonrasında devamı gelmedi bitti . 5 gün önce kan tahlili yaptırdım ultrason a girdim ne gebelik vardı nede kist . Sen test yap deyince az önce test yaptı ışıkta görünen bi çizgi çıktı ama 4 gün önce negatif di sonuç
Canım çok aşırı silik telfonun ışığı ile zor görünüyor . Işık olmadan negatif .Fotoğraf eklermisin kuzu? Biz de bakalım
Ne için dedin kuzu anlamadım benMantıklı
Flaşla çek bakalım kuzuCanım çok aşırı silik telfonun ışığı ile zor görünüyor . Işık olmadan negatif .
Evet kuzu iğnenin vurulmadan önceki geceyi mutlaka değerlendirin ihtimali yüksektiyoİlişki için
Altaki ovü mü kuzu?Sanırım negatif kuzum ovulasyon testi bile silik çıktı .
Evet canım. Ama gebelik testinde iyice yakına gelince çok uçuk pembe çizgi görünüyor . İyice kafam karıştıAltaki ovü mü kuzu?
NegatifSanırım negatif kuzum ovulasyon testi bile silik çıktı .
Kuzu sabah idrarınla tekrar yap testin varsaEvet canım. Ama gebelik testinde iyice yakına gelince çok uçuk pembe çizgi görünüyor . İyice kafam karıştı
Kuzu benim geçen ay aynı tarihte bitirmişiz klomeni 1 ocaktaNegatifregl ne zaman 9lmasi gerekiyodu?. Igne olmus muydun sen?
Canım 1 ocakta bitti klomen . İğne kullanmadım . Lekelenme yaşadım hala adet olmadım kist de yokmuş anlamadım ilk defa oluyor böyleNegatifregl ne zaman 9lmasi gerekiyodu?. Igne olmus muydun sen?
Hiç anlamadım doktor adet sökturucu filan vermedi mi?Canım 1 ocakta bitti klomen . İğne kullanmadım . Lekelenme yaşadım hala adet olmadım kist de yokmuş anlamadım ilk defa oluyor böyle
Çarşamba tahlil yapıldı cuma gel dedii gidemedim okuldan dolayı . İnternetten baktım negatif di sonuç . Pazartesi göstereceğim bakalım nasipseHiç anlamadım doktor adet sökturucu filan vermedi mi?
Yok cnm haftaya carsamba yada persembe test yaparım anca cnmGelbemucizem kuzu naptın test fln yaptın mı?
Tamam canım sonucu yazarsın bizeÇarşamba tahlil yapıldı cuma gel dedii gidemedim okuldan dolayı . İnternetten baktım negatif di sonuç . Pazartesi göstereceğim bakalım nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?