- 30 Aralık 2019
- 1.392
- 1.322
- 53
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.621
Ben de ilk klomenime başladim 23 ocakta bat 19 şubat 4 yumurtam olusmustu merakla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo çoğul gebelik ihtimalin bile yüksek insallah güzel sonuçlar alırsın canım. Bekliyoruz hep beraber.Ben de ilk klomenime başladim 23 ocakta bat 19 şubat 4 yumurtam olusmustu merakla bekliyorum
Oo çoğul gebelik ihtimalin bile yüksek insallah güzel sonuçlar alırsın canım. Bekliyoruz hep beraber.
Çok güzel yaa inşallah olurEvet doktorum da aynı şeyi soyledi ben de ikizleri çok severim
Aminn kuzu gebe misinİnşallah isteyen herkese Allahım versin
Aminn kuzu gebe misin
E hadi inşallah tutmuştur kuzuYok canım bat 19 şubat daha sabırsızlıkla bekliyorum
E hadi inşallah tutmuştur kuzu
Burayı takip ediyorum ozaman artık teşekkür ediyorum canım insallah hepimizinki tutar insallahU Uyelerdenbiri buradayız çoğunlukla.
Aminn canım kaç gün var senin bataBurayı takip ediyorum ozaman artık teşekkür ediyorum canım insallah hepimizinki tutar insallah
4 şubatta vuruldum çatlatma iğnemi canımAminn canım ♥ kaç gün var senin bata
Optimussprime Dasmeer merve Bifincankahve Minicikpandam U Uyelerdenbiri ve etiketleyemediğim diğer canlar ben ve eşim bi süre bebiş konusuna ara verdik ama sizi sürekli takipte olucam inşallah bu ay hepinizden çok çok güzel haberler alırım
Kuzu tedavi almayacağım yani olması biraz zor nasip diyelim, ama sizlerden istiyorum o güzel haberleriHayırlısı olsun inşallah canım bizde senden güzel haberler alırız inşallah
Optimussprime Dasmeer merve Bifincankahve Minicikpandam U Uyelerdenbiri ve etiketleyemediğim diğer canlar ben ve eşim bi süre bebiş konusuna ara verdik ama sizi sürekli takipte olucam inşallah bu ay hepinizden çok çok güzel haberler alırım