Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün işyerinde birarkadas geldi cocuk duusnuyormsin dedi herks hamile okulda
Bende ksimet dedim sonra korunuyormusun dedi yok dedim yani istediğimi belirttim yari agzi kapali
Kendisinin ikiz çocuklarivar 10yaşında
Neyse aa neguzel dedi korunmadan isyediign an ilişkiye girersin bebek olmuyor çünkü super birseu demesinmi.
Okadr uuzldumki hala aklimada kaldi sozleri.

Böyle insanlar yüzünden mücadelemiz 2 kat artıyo herşey rabbimden takma dengesizleri allahına

Kız ağlamaktan öldüm pazartesi beta 738 di bugün 1439
Belki kan testinde bi hata vardir, icinizi karartmayin hemen. Degeriniz pazartesiye gore yeteri kadar yukselmemis ama 6 hafta icin normal. Acaba pazartesi 73.8 miydi size 738 demisler? Yarin guzel haberler alirsiniz umarim.

İnsanlar çok kötü ya gerçekten çok kötüler bir sey diyemiyorum. Uzun süre görüşemediklerim bebek var mı diye arıyo soruyo. Ay ne bileyim bayağıdır görüsemedik kesin hamile kaldı o yüzden görünmüyor sandim diyolar. Ne alakaysa. Bi de anne olunca sen de şöyle yaparsın şöyle olur böyle olur akıl veren bi tayfa var o da beni delirtiyo. Gecen gün de bi arkadaş kızına bi şey almış, ay insan hep çocuğuna bi sey almak istiyo kendini dusunmuyo diyo. Çıldırmalara doymuyorum.

aynen cnmm

Yuhh yaa patavatsız insan, bir güzel ağzının payını verseydin keşke.. Şuan yok ama olmayacağı anlamına gelmez bakarsın bende doğum iznine ayrılırım diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…