• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pek bir belirtim yoktuki canım sıcak basması, göğüs hassasiyeti ve arada kasıklarda minik batmalar ben hiç hamileliğe yormadım bunları 🙄 evet klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
Bende klomen ve catlatma iğnesi oldum cnm 8. Gunum kasıklarım asırı agrıyor acaba sende de var mı dedım lavabo ihtiyacımda arttı idrarimi tutsam daha çok agrıyor cnm sana sorim dedım

Bende klomen ve catlatma iğnesi oldum cnm 8. Gunum kasıklarım asırı agrıyor acaba sende de var mı dedım lavabo ihtiyacımda arttı idrarimi tutsam daha çok agrıyor cnm sana sorim dedım

Bu kadar erken olabilir mi bilemedim iğne olalı 8 gun olduysa döllenme olalı 5 gün olmuştur en fazla olabilirde olmayabilirde canım

Hayırlı geceler hanımlar bende bu ay klomen kullandim bide yanlış değilse. glofen diye bir şeker ilacı normalde yumurtanın gelişmesinde catlamasinda faydası varmış onu kullandim adetime 13 gun var catlatma iğnesi olmadım çok umutlanmak istemiyorum herşeyin hayırlısı RABBİM isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Allah nasip edince küçük büyü k farketmiyor.
herkese merhaba, bende klomene yeni basladim. bugun 3.dozu aldim, 2 gun daha alicam. Allah herkes icin hayirli olani nasip etsin
Bnde senn gibi yeni basladum canm 2 doz aldım. 3 gün var hayırlısı olsun hakkımızda.☺️☺️🤲🤲

Back