- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.481
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.521
Amin canım insallah. Duaların için çok tesekkür ederim. Güzel kalbinden öpüyorum.Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın inşallah14 gün sonra çift çizgi testini görmeyi nasip etsin
Zaman geçmiyor ilk defa bu kadar sabırsızlanıyorum benim de 8. Günümİğnemi oldum. 2 de gebelik testi aldım geri sayıma başlıyorum.
Canım canım sabırsızlanıyorum sizin gebeler kulübüne katılmak icin.Ay inş canımm haber et bize
Ilk ignen mi benim ikinci. Gecen ay cok cok sabirsizlanmistim 11. Gun kan verdim 0.0di. 13.gun test yaptim negatifti regli biraz daha rahat bekledim.Zaman geçmiyor ilk defa bu kadar sabırsızlanıyorum benim de 8. Günüm
Evet ilk olucak 8 aydır deniyoruz bu ay klomen ovitrelle oldum bekliyorum zaman geçmiyor eğer tutmazsa clif diye bi kur var baya çözüm odaklı onu deniycem Dr Dr gezmekten biktimIlk ignen mi benim ikinci. Gecen ay cok cok sabirsizlanmistim 11. Gun kan verdim 0.0di. 13.gun test yaptim negatifti regli biraz daha rahat bekledim.
Ben kür filan inanamıyorum malesef ya. Belki uzun süre gelmezse bebişim denerim simdiden önyargılı olmak istemiyorum ama onlara da inanamıyorum.Evet ilk olucak 8 aydır deniyoruz bu ay klomen ovitrelle oldum bekliyorum zaman geçmiyor eğer tutmazsa clif diye bi kur var baya çözüm odaklı onu deniycem Dr Dr gezmekten biktim
Bende inanmiyordum ama bu kadar yazan paylaşan insan görünce ister istemez etkiliyor umutlandiriyor. 2 Dr a gittim hiç bişey yok deneyin dedi. 3. Dr klomen verdi kullandım bitti bu sefer de rahim duvarı ince dedi ilaç verdi hayır klomen de inceltebiliyomus bu defa daha da sıkıntıBen kür filan inanamıyorum malesef ya. Belki uzun süre gelmezse bebişim denerim simdiden önyargılı olmak istemiyorum ama onlara da inanamıyorum.
Anladım canım hayırlısı inşallah. Allah verecek en doğru zamanda inanıyorum ben.Bende inanmiyordum ama bu kadar yazan paylaşan insan görünce ister istemez etkiliyor umutlandiriyor. 2 Dr a gittim hiç bişey yok deneyin dedi. 3. Dr klomen verdi kullandım bitti bu sefer de rahim duvarı ince dedi ilaç verdi hayır klomen de inceltebiliyomus bu defa daha da sıkıntı
İnşallah canım hepimizin sonu hayırlı olsunAnladım canım hayırlısı inşallah. Allah verecek en doğru zamanda inanıyorum ben.
Kız ağlamaktan öldüm pazartesi beta 738 di bugün 1439Ilk ignen mi benim ikinci. Gecen ay cok cok sabirsizlanmistim 11. Gun kan verdim 0.0di. 13.gun test yaptim negatifti regli biraz daha rahat bekledim.
Kız ağlamaktan öldüm pazartesi beta 738 di bugün 1439
Yarın randevumDoktora göründün mü canım??
kac olmasi lazimdiYarın randevum
Yarın randevum
Ne kadar yükseldi ki yavaş yavaş artsın içimde kötü his var sen naptın baktırdın mıCanım korkma bir zaman sonra beta daha yavaş yükseliyormuş, doktorun seni daha iyi bildiglendirir ❤
Tekrar ne zaman beta bakılcakKız ağlamaktan öldüm pazartesi beta 738 di bugün 1439
Yarın 9 da randevumTekrar ne zaman beta bakılcak
Üzme kendini de bebeğini de hiç bir şey olmaz. Bana da biraz tuhaf gibi geldi ama olabiliyomuş bazen böyle.Yarın 9 da randevum
Canım dua edin rabbimden gelişide gidişide keşke sağlık ocağını dinlemeseydimÜzme kendini de bebeğini de hiç bir şey olmaz. Bana da biraz tuhaf gibi geldi ama olabiliyomuş bazen böyle.
Ne dedi ki sağlık ocağı?Canım dua edin rabbimden gelişide gidişide keşke sağlık ocağını dinlemeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?