Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk ignen mi benim ikinci. Gecen ay cok cok sabirsizlanmistim 11. Gun kan verdim 0.0di. 13.gun test yaptim negatifti regli biraz daha rahat bekledim.
Evet ilk olucak 8 aydır deniyoruz bu ay klomen ovitrelle oldum bekliyorum zaman geçmiyor eğer tutmazsa clif diye bi kur var baya çözüm odaklı onu deniycem Dr Dr gezmekten biktim

Evet ilk olucak 8 aydır deniyoruz bu ay klomen ovitrelle oldum bekliyorum zaman geçmiyor eğer tutmazsa clif diye bi kur var baya çözüm odaklı onu deniycem Dr Dr gezmekten biktim
Ben kür filan inanamıyorum malesef ya. Belki uzun süre gelmezse bebişim denerim simdiden önyargılı olmak istemiyorum ama onlara da inanamıyorum.

Ben kür filan inanamıyorum malesef ya. Belki uzun süre gelmezse bebişim denerim simdiden önyargılı olmak istemiyorum ama onlara da inanamıyorum.
Bende inanmiyordum ama bu kadar yazan paylaşan insan görünce ister istemez etkiliyor umutlandiriyor. 2 Dr a gittim hiç bişey yok deneyin dedi. 3. Dr klomen verdi kullandım bitti bu sefer de rahim duvarı ince dedi ilaç verdi hayır klomen de inceltebiliyomus bu defa daha da sıkıntı

Anladım canım hayırlısı inşallah. Allah verecek en doğru zamanda inanıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…