- 25 Aralık 2019
- 859
- 944
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.501
Kesinlikle canım inşallah diğer arkadaşlarda sırayla böyle güzel haberler alırızYok canım şuan ailemin yanındayım gidemiyorum belki haftaya tekrar bir beta baktırırım. Bu konu bize uğurlu geldi resmen.
Kesinlikle canım inşallah diğer arkadaşlarda sırayla böyle güzel haberler alırız❤
Bende klomen ve catlatma iğnesi oldum cnm 8. Gunum kasıklarım asırı agrıyor acaba sende de var mı dedım lavabo ihtiyacımda arttı idrarimi tutsam daha çok agrıyor cnm sana sorim dedımPek bir belirtim yoktuki canım sıcak basması, göğüs hassasiyeti ve arada kasıklarda minik batmalar ben hiç hamileliğe yormadım bunlarıevet klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
Bende klomen ve catlatma iğnesi oldum cnm 8. Gunum kasıklarım asırı agrıyor acaba sende de var mı dedım lavabo ihtiyacımda arttı idrarimi tutsam daha çok agrıyor cnm sana sorim dedım
Bende anlamadım cnm ya doktorumda olumlu konustu bende olumlu hissediyorumBu kadar erken olabilir mi bilemedim iğne olalı 8 gun olduysa döllenme olalı 5 gün olmuştur en fazla olabilirde olmayabilirde canım
Sen çok tatlı bir kadınsın yaa.İnşallah bol bol dua edelim onlara canım
Bende anlamadım cnm ya doktorumda olumlu konustu bende olumlu hissediyorum
Canlarım çok özledim napıyon uz
Birazdan domtoea gidicem iğne vuracak insallah sorun yoksa.Canlarım çok özledim napıyon uz
Evet kuzum ıspartada çalışıyorEşin uzakta mıydı? Olsun be biz bekleriz.❣
Bugün çıktı kuzu akşam evde olurNe zaman gidiyor cnm esin
Bnde senn gibi yeni basladum canm 2 doz aldım. 3 gün var hayırlısı olsun hakkımızda.herkese merhaba, bende klomene yeni basladim. bugun 3.dozu aldim, 2 gun daha alicam. Allah herkes icin hayirli olani nasip etsin
İğnemi oldum. 2 de gebelik testi aldım geri sayıma başlıyorum.
Ay inş canımm haber et bizeBirazdan domtoea gidicem iğne vuracak insallah sorun yoksa.
İş çok yoğun depremden dolayıSen nerelerdesin canım iş yuzunden mi giremiyorsun? Nasıl gidiyor inşallah herşey yolunda ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?