- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.481
Özletme kendini tez gel bebegımBifincankahve
Dasmeer
@Optimussprime
merve
Gelbemucizem
@xy35
@KurkmantoluSero
Kızlar etiketleyemediğim kim varsa affola bi süre yokum girmeyeceğim kk ye Allah'a emanetimsiniz gelince güzel haberler almak nasip olsun inşallah ♥
ailen nasil mutlu olmuştur
Beklemedesin sanırım haydi hayırlısı olsun femara kaliteli yumurta yapıyormuş öyle demişti doktorumben buay femera kullandim
Bifincankahve
Dasmeer
@Optimussprime
merve
Gelbemucizem
@xy35
@KurkmantoluSero
Kızlar etiketleyemediğim kim varsa affola bi süre yokum girmeyeceğim kk ye Allah'a emanetimsiniz gelince güzel haberler almak nasip olsun inşallah ♥
banada oylededi inşalalh nasib olur hepimizeBeklemedesin sanırım haydi hayırlısı olsun femara kaliteli yumurta yapıyormuş öyle demişti doktorum
Kuzu eşim bilmiyor kk kullandığımı o yüzden giremeyeceğim geliyo daNeden kuzu? Kötü bir durum yok inşallah? Sende Allaha emanetsin özletme kendini
Eşim gidince gelicem kuzuÖzletme kendini tez gel bebegım ♥ Amin inşallah kuzum♥
Eşin uzakta mıydı? Olsun be biz bekleriz.Eşim gidene kadar kuzu
Benim adam bilmiyor kk kullandığımı canım o geliyo pek uğrayamıyacağım da
Ne zaman gidiyor cnm esinEşim gidince gelicem kuzu
Canım bugün kan testi verdim 326 çıkmışSen ne zaman kan vereceksin canım? Aminn hepimiz inşallah. Seninde değerin çok güzel çıkacak Allahın izniyle ❤
Canım bugün kan testi verdim 326 çıkmış
Senin şuan kaçtı
Çok sağ ol canım yaBenim dün 200dü canım aşağı yukarı aynıyız o zaman son adet tarihin ne zamandı senin. Cok sevindimmm senin adına
Çok sağ ol canım ya ❤ inşallah sağlıkla ilerler çok endişeliyim geç mi kaldım diye akşam üzeri öğrendim sulandırıcı almadım henüz
sat 9 ocak canım
Yaaa cidden mi ne güzeeelAaa son adet tarihimizz bile aynıen kısa zamanda al kan sulandırıcını birşey olmaz inşallah
Cnm pekı hamılelık belirtin neydi cnm ve tedavi de klomen ve catlatma iğnesi mı oldunTeşekkür ederim evet tedavi ile oldu canım
Yaaa cidden mi ne güzeeel
Canım sabah gideceğim doktoruma hemen inşallah
Sen takip yaptırmayacak mısın daha canım
Cnm pekı hamılelık belirtin neydi cnm ve tedavi de klomen ve catlatma iğnesi mı oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?