- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.461
Kar perisi nasılsın canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bismillah hayırlısı o zamanYok canım bu ay ilaç kullanmadım kullanmayacağım da yumurtalıklarda hareketlenme var yumurta olursa büyütüp çatlatalım dedi olmazsa da adet söktürücü ile sanırım yeniden başalyacağız
Evet oldum şimdi hayırlısı yeni ay yeni umut Ben de bir kere klomen ve çatlatma kullanmıştım bu ay femaraya başlıyoruz hayırlısı bakalımBurada 17 18 gün sonra da regl olan gördüm. Biraz daha beklemek lazım.
Hmm enfeksiyon varsa o da geciktirir yarın kan ver negatifse tit iste
İyiyim kuzu sen nasılsınKar perisi nasılsın canımmm
Aminn Optimuscum canımhadi bismillah hayırlısı o zaman
Yaa hayırlısı olsun kuzu nasip kısmet bu ay olur inşallahCanım adet oldum az önce
mantıksız degilmiBana da 10 gün desi hayır bizde insanız 10 gün ne demek
Yaa hayırlısı olsun kuzu nasip kısmet bu ay olur inşallah ♥
ben buay femera kullandimEvet oldum şimdi hayırlısı yeni ay yeni umut Ben de bir kere klomen ve çatlatma kullanmıştım bu ay femaraya başlıyoruz hayırlısı bakalım
İyiyim kuzu sen nasılsın
ailen nasil mutlu olmuşturIyiyim bende çok şükür ailemin yanına geldim bol bol moral depoluyorum
İnşallah tutuyordur kuzuYa kızlar bırsey soracgm klomen ve catlatma iğnesi 7.gunundeyım sol kasıgım acayip agrıyor ya neden acaba bnm gbı olan var mı
ben bugun igne vurundurdum ya ilkdefa fena agridi bukadar hala kasiklarim fena ağrıyorİnşallah tutuyordur kuzu
kendine iyibak cnmBifincankahve
Dasmeer
Optimussprime
merve
Gelbemucizem
Minicikpandam
K KurkmantoluS
Kızlar etiketleyemediğim kim varsa affola bi süre yokum girmeyeceğim kk ye Allah'a emanetimsiniz gelince güzel haberler almak nasip olsun inşallah
Ne kadar bir süreeBifincankahve
Dasmeer
Optimussprime
merve
Gelbemucizem
Minicikpandam
K KurkmantoluS
Kızlar etiketleyemediğim kim varsa affola bi süre yokum girmeyeceğim kk ye Allah'a emanetimsiniz gelince güzel haberler almak nasip olsun inşallah ♥
Noldu kız bi görünüp bi kayboluyorsun dur bi durduğun yerdeBifincankahve
Dasmeer
Optimussprime
merve
Gelbemucizem
Minicikpandam
K KurkmantoluS
Kızlar etiketleyemediğim kim varsa affola bi süre yokum girmeyeceğim kk ye Allah'a emanetimsiniz gelince güzel haberler almak nasip olsun inşallah ♥
Eşim gidene kadar kuzuNe kadar bir süree
Benim adam bilmiyor kk kullandığımı canım o geliyo pek uğrayamıyacağım daNoldu kız bi görünüp bi kayboluyorsun dur bi durduğun yerde