- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.381
Merional ne ilk defa duydum? Klomen gibi mi? Biri biri tutmuştur ya en az 4 yumurta varmıs ikiz gebelik bile geçirebilirsinMerhaba hanımlar ben merional kullandım yumurta büyütmek icin gecen persembe aksami catlatma ignesi oldum bugün 6. Günüm doktorum cok sayıda yumurta var dedi 19 17 18 ve cok sayıda 15mm ınsallah cok agri cektim catlarken bir tanesi tutmuştur inşalalh sizin gibi hamis olurum cok istiyorumm
darisi başımızaMerional ne ilk defa duydum? Klomen gibi mi? Biri biri tutmuştur ya en az 4 yumurta varmıs ikiz gebelik bile geçirebilirsin
Merional iğne yumurta buyutmek için benim kendim yumurtam büyüyüp çatlamıyo ondan kullanıyorum ınsallah tutar birine bile raziyim doktorum cogul olabilir belki demisti yumurlatalarin coklugundan onda bile gozum yok yani 1 tane yeter ınsallahMerional ne ilk defa duydum? Klomen gibi mi? Biri biri tutmuştur ya en az 4 yumurta varmıs ikiz gebelik bile geçirebilirsin
Olur ama sen vurulKizlar birsey soracagim
Catlama iğnesi verildi ya banaonu vurunmasam nolur
Hmm catlayan yumurtaya bunu vermesi hp manasiz geldi bana ama veriyor.neyse vurunalim bari.Olur ama sen vurulo da yumurtayı olgunlaştırıyormuş çünkü hem şansa bırakma
Ona bakarsan yumurtlamamız da var ama yine de hap içiyoruzHmm catlayan yumurtaya bunu vermesi hp manasiz geldi bana ama veriyor.neyse vurunalim bari.
haklisinOna bakarsan yumurtlamamız da var ama yine de hap içiyoruziğneyi de vurul gitsin bizim orada şey derler yaptın bir hayır tut bacağından ayır bizimki de o hesap
sendede pko yok demihaklisin
Yaa çok iyi canım maşallah ama senin de değerin çok güzel artmış sağlıkla kucağına alırsın inşallahBenimki şöyleydi kuzu seninkinden bile silikama sabah yapmadım ben
Yaa çok iyi canım maşallah ama senin de değerin çok güzel artmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah❤
İnşallah canım benim sabah vereceğim ben deSen ne zaman kan vereceksin canım? Aminn hepimiz inşallah. Seninde değerin çok güzel çıkacak Allahın izniyle ❤
İnşallah canım benim sabah vereceğim ben de
İki düşüğüm var çok pimpirikliyim ya sürekli olumsuza odaklıyım bakalım
Canım çoklu yumurta oluşumunda diğer kalan yumurtalar kiste dönüşüyor ve iğne bunu engelliyor o yüzden bile vurunmanda fayda var ve ilişki saatin belli oluyor bence için rahat etsinHmm catlayan yumurtaya bunu vermesi hp manasiz geldi bana ama veriyor.neyse vurunalim bari.
Yazacağım canım inşallah güzel haberler yazarımBende öyleyim daha önce kayıp yaşayanlar tedirgin oluyor haliyle.. Kötüyü çağırma yinede hakkında hayırlısı. Yaz buraya mutlaka sonucunu
Dr Garantiye aliyot iğne ile canım klomen kiste de çevirebiliyor yumurtayiKizlar birsey soracagim
Catlama iğnesi verildi ya banaonu vurunmasam nolur
Son bi kaç gündür nedense ruh halim yerle bir
sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum
Tmmcnm oyle yapayımCanım çoklu yumurta oluşumunda diğer kalan yumurtalar kiste dönüşüyor ve iğne bunu engelliyor o yüzden bile vurunmanda fayda var ve ilişki saatin belli oluyor bence için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?