Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merional ne ilk defa duydum? Klomen gibi mi? Biri biri tutmuştur ya en az 4 yumurta varmıs ikiz gebelik bile geçirebilirsin

Merional ne ilk defa duydum? Klomen gibi mi? Biri biri tutmuştur ya en az 4 yumurta varmıs ikiz gebelik bile geçirebilirsin
Merional iğne yumurta buyutmek için benim kendim yumurtam büyüyüp çatlamıyo ondan kullanıyorum ınsallah tutar birine bile raziyim doktorum cogul olabilir belki demisti yumurlatalarin coklugundan onda bile gozum yok yani 1 tane yeter ınsallah

Hmm catlayan yumurtaya bunu vermesi hp manasiz geldi bana ama veriyor.neyse vurunalim bari.
Ona bakarsan yumurtlamamız da var ama yine de hap içiyoruz iğneyi de vurul gitsin bizim orada şey derler yaptın bir hayır tut bacağından ayır bizimki de o hesap

Canim bende kolmen ve metformin birlikde kullandim 2 ci ayi hamile kaldim adetimin besinci gununden 2 tane aliyordum 5 gun iciyordum Rabbim tez zamandan kucagini doldursun

Son bi kaç gündür nedense ruh halim yerle bir

sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum

İnşallah canım benim sabah vereceğim ben de
İki düşüğüm var çok pimpirikliyim ya sürekli olumsuza odaklıyım bakalım

Bende öyleyim daha önce kayıp yaşayanlar tedirgin oluyor haliyle.. Kötüyü çağırma yinede hakkında hayırlısı. Yaz buraya mutlaka sonucunu

Hmm catlayan yumurtaya bunu vermesi hp manasiz geldi bana ama veriyor.neyse vurunalim bari.
Canım çoklu yumurta oluşumunda diğer kalan yumurtalar kiste dönüşüyor ve iğne bunu engelliyor o yüzden bile vurunmanda fayda var ve ilişki saatin belli oluyor bence için rahat etsin

Bende öyleyim daha önce kayıp yaşayanlar tedirgin oluyor haliyle.. Kötüyü çağırma yinede hakkında hayırlısı. Yaz buraya mutlaka sonucunu
Yazacağım canım inşallah güzel haberler yazarım
Haklısın bunda farklı olucam inşallah nasip olursa
Senin de kaybın olmana üzüldüm canım benim hayırlısı olsun hakkımızda

Son bi kaç gündür nedense ruh halim yerle bir

sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum

Bu bazen bana da oluyor hele ki adetime birkaç gün kala öyle depresif ağlak hale geliyorum ki sürekli olumsuz düşünüyorum, ama inanıyorum ben hepimiz hamile kalıcaz canım sen de umudunu yitirme. Eminim bize yazılı gün saati var görücez o günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…