- 20 Mart 2011
- 13.824
- 32.379
- 798
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.401
Ne kadar da tanıdık bir ruh haliSon bi kaç gündür nedense ruh halim yerle bir
sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum
yok negatiflik arkadaşlar kalacagiz inşllahNe kadar da tanıdık bir ruh hali
Buugn iğnemi vuurnacagim inşllah buay olacak inaniyorum inşalalhNe kadar da tanıdık bir ruh hali
inşallah inşallah yorulduk artık ciddenyok negatiflik arkadaşlar kalacagiz inşllah
Büyük gün yaniiBuugn iğnemi vuurnacagim inşllah buay olacak inaniyorum inşalalh
amin cnm hepimizi inşalalh kavusalim bebislerimizeinşallah inşallah yorulduk artık cidden
Büyük gün yaniihadi inşallah canım Rabbim daha fazla bekletmesin
Vurul vurul kist mist olması.Kizlar birsey soracagim
Catlama iğnesi verildi ya banaonu vurunmasam nolur
1200de vurulacagim artik son tedaviyi de ihmal etmeyeyimVurul vurul kist mist olması.
Bu ay yapıyoruz bu işi.1200de vurulacagim artik son tedaviyi de ihmal etmeyeyim
ağzın bal yesinBu ay yapıyoruz bu işi.
Tşkler canm.
Belki yarına kdr 2 mm daha büyür 18 olur.Kızlar benim yumurta daha anca 16 mm olmus doktor hala istediğim seviyede değil dedi ama istersen yarın sabah iğne vurul dedi. Napsam bilemedim
Evet ama bunu bilebilmenin imkanı yok malesef. İnşallah öyle olmasını umalımBelki yarına kdr 2 mm daha büyür 18 olur.
İns . CanmEvet ama bunu bilebilmenin imkanı yok malesef. İnşallah öyle olmasını umalım
Allah bu yolda kimseyi yormasın. Herkese dua ediyorum. Ben çatlatma iğnesiyle hamile kalmadım. Ama kalan o kadar çok insan varki. Tamamen kısmet canım. Doğal yolla hamile kaldım. Tabiki dr desteğini bırakma. Tedavin hayırla sonuçlansın. Güzel haberlerle inşallah.Merhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım
Kızlar benim yumurta daha anca 16 mm olmus doktor hala istediğim seviyede değil dedi ama istersen yarın sabah iğne vurul dedi. Napsam bilemedim
kaç gunde 16mm olmuşKızlar benim yumurta daha anca 16 mm olmus doktor hala istediğim seviyede değil dedi ama istersen yarın sabah iğne vurul dedi. Napsam bilemedim
kimisi kucukkende dollleniyormus doktorun olmaz deyip olduğu cok varEvet ama bunu bilebilmenin imkanı yok malesef. İnşallah öyle olmasını umalım
kimisi kucukkende dollleniyormus doktorun olmaz deyip olduğu cok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?