- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.480
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.361
Hadi hayır haberlerini bekliyoruz. İnsallah.Sabah vereceğim canım
İnşallah canım benimHadi hayır haberlerini bekliyoruz. İnsallah.
İnşallah güzellik inşallahBitanemm yabende sizlere dua edeceğim darısı size inşAllah inanıyorum yakında gelecek güzel haberler
Ay kuzum dur yarın kan testiyle netleşsin heycan yaptım❤
Allah kabul etsin inşallah canımCanım inanamıyorum ki hala kan testiyle görmeden inanamıcam sanırımama merak etmeyin haftaya umreye gidiyorum size çok çok güzel dualar edicem söz ❤❤❤
Vardır illaki canım bak bu topik uğurlu dedik dedim serom da gelsin besmele ile başladık kuzuGeldim yavrum geldimtanıdıklar var gibi burda
İnşallah canım benimAllah kabul etsin inşallah canım♥ ya net çıkmış çizgi kanda da çıkacak bak gör bitanem
Benim bi topiğim daha var ama ikincisinden zarar olmazVardır illaki canım bak bu topik uğurlu dedik dedim serom da gelsin besmele ile başladık kuzu
Tedavileri ve süreçleri paylaşıp birbirimize destek oluyoruz canımmBenim bi topiğim daha var ama ikincisinden zarar olmazne yapıyoruz bat falan mı sayıyoruz
Anladım bebişimTedavileri ve süreçleri paylaşıp birbirimize destek oluyoruz canımm
İş yoğunluğundan hamişlik farkını aksama kadar anlayamıyomArslan5858 tebrik ederim canım♥
@Dasmeer inşallah tutar da gerek kalmaz bitanem
@MelodiminEsi canım inşallah bu kez tutar bebiş
Optimussprime @xy35 merve kızlar sizler ne durumdasınız?
veeee hamişlerimizz
Bifincankahve
Rabbi Hebli Mines Salihin
Arslan5858
@Aaaa Ben
Hadi hayırlısı olsun canımBifincankahve kızz kaç çıktı değerin buraya da yazsana aratmadan
Kar perisi ben yarını bekliyorum canım kontrol var yarın
İnşallah canım senin de 13. Gün testin böyle miydi
Bifincankahve kızz kaç çıktı değerin buraya da yazsana aratmadan
Kar perisi ben yarını bekliyorum canım kontrol var yarın
Cok heyecanlı insallah güzel haberlerini alırız
Bifincankahve çok mutlu oldum sonuçlara
@Dasmeer ben de kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Anestezili isticem eğer olmazsa ama inşallah gerek kalmaz.
@MelodiminEsi sende durum ne canım seni goremedim ben bir kac gundur?
Bana gelince klomen dün bitti cuma doktora gidicem bakalım bu ay ümidim çok daha fazla.
Oooo çok güzel 2 katını bile geçmiş için rahatlamıştır herhalde artık200 çıktı canımmm
Oooo çok güzel 2 katını bile geçmiş için rahatlamıştır herhalde artıkdaha takip ettirecek misin ?
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinEvet içim rahatladı Allaha şükürdaha sanmıyorum zaten annemlerin yanına geldim gidemem burda hayırlısı arrik Rabbime bıraktım umarım herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?