• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bu yolda kimseyi yormasın. Herkese dua ediyorum. Ben çatlatma iğnesiyle hamile kalmadım. Ama kalan o kadar çok insan varki. Tamamen kısmet canım. Doğal yolla hamile kaldım. Tabiki dr desteğini bırakma. Tedavin hayırla sonuçlansın. Güzel haberlerle inşallah.
Güzel duaların için çook teşekkür ederim ♥️ Allah bebeğini sağ salim almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️

Kızlar salı sabah test yapmıştım yumurtlama üstünden 14 gün geçtiğinde negatifti.. Bugün yumurtlama üzerinden 16 gün geçti hala adet olmadım... Yumurtlamayı da progesteron tahlil sonucuna göre söylemişti doktorum hani doktora gidip tahlil yaptırmasam yumurtlamadım dicem ya da geç yumurtladım dicem de... Merak ettiğim yumurtlamaya rağmen adet olmamasının sebebi ne olabilir :110:

Allah bu yolda kimseyi yormasın. Herkese dua ediyorum. Ben çatlatma iğnesiyle hamile kalmadım. Ama kalan o kadar çok insan varki. Tamamen kısmet canım. Doğal yolla hamile kaldım. Tabiki dr desteğini bırakma. Tedavin hayırla sonuçlansın. Güzel haberlerle inşallah.
Igneyi biraktiktan sonra mi kaldin ne kadar sonra. Ben gecen ay igne oldum tutmadi bu ay da o tarihlerde memleketteydim vurulamadim dogal oldu bu ay :)

Arkadaşlar bu ay klomen tedavisi gördüm 32.güne kadar idrar testleri yaptım negatifti. Doktorumu aradım anlattım gel bakalım kist oluşmuş olabilir dedi. 32. Gün kan testi verdim 33.gün yani bugün kan sonucumda negatif çıktı. Ve bugün lekelenme oldu yani adetim başlıyor. Adet başlıyorsa kist endişesine lüzum kalmadı değilmi olsa bile adetle sökülecek

Evet Allaha şükür 💕 iğneden sonra çatlayana kadar gelişmeye devam ediyor yumurta
Ay inşallah biz de hamile kalırız 😊 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😄 bugün iğneden sonra 8. Günüm ama bende hala bi belirti yok hiç kalicakmisim gibi hissetmiyorum sende belirti oldu mu

Bu bazen bana da oluyor hele ki adetime birkaç gün kala öyle depresif ağlak hale geliyorum ki sürekli olumsuz düşünüyorum, ama inanıyorum ben hepimiz hamile kalıcaz canım sen de umudunu yitirme. Eminim bize yazılı gün saati var görücez o günü
Ahhh inşallah tatlım inşallah 💖

Back