- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.421
Aaa ciddi misin bunu duyduğuma çok sevindim iğneyi temin edemiyorum ama kuzum eczanelerde yok depoda yok dendi bilmiyorum napcamCanım benimkilerde 16 mm'di ertesi günü vuruldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ciddi misin bunu duyduğuma çok sevindim iğneyi temin edemiyorum ama kuzum eczanelerde yok depoda yok dendi bilmiyorum napcamCanım benimkilerde 16 mm'di ertesi günü vuruldum
Güzel duaların için çook teşekkür ederim Allah bebeğini sağ salim almayı nasip etsin inşallahAllah bu yolda kimseyi yormasın. Herkese dua ediyorum. Ben çatlatma iğnesiyle hamile kalmadım. Ama kalan o kadar çok insan varki. Tamamen kısmet canım. Doğal yolla hamile kaldım. Tabiki dr desteğini bırakma. Tedavin hayırla sonuçlansın. Güzel haberlerle inşallah.
Pazartesi 13 tü bugün 16 dedi. Her gün 1 er ilerliyor sanırım . Benim doktor hep öyle diyor sana bırakıyorum istersen vurdur diyorkaç gunde 16mm olmuş
Birde istersen vurul nedir
16mm mi ben de geçen ay diğer yumurta okadar dı vuruldum kız inşallah tutarAaa ciddi misin bunu duyduğuma çok sevindim iğneyi temin edemiyorum ama kuzum eczanelerde yok depoda yok dendi bilmiyorum napcam
bana hic sana bırakıyorum diyen olmadı sacma ben ne bileyim boyutunu onun demesi lazımPazartesi 13 tü bugün 16 dedi. Her gün 1 er ilerliyor sanırım . Benim doktor hep öyle diyor sana bırakıyorum istersen vurdur diyor
catlama ignesi vurunduktan sonra iliski önerdiği gunmu yumurtlama gunu oluyorZaten iğne vurulduktan sonra yumurtanın gelişimi durmuyor ki 36 38 saatte çatladığı için büyümeye devam ediyor yine 20 mm oluyor en az.
Igneyi biraktiktan sonra mi kaldin ne kadar sonra. Ben gecen ay igne oldum tutmadi bu ay da o tarihlerde memleketteydim vurulamadim dogal oldu bu ay :)Allah bu yolda kimseyi yormasın. Herkese dua ediyorum. Ben çatlatma iğnesiyle hamile kalmadım. Ama kalan o kadar çok insan varki. Tamamen kısmet canım. Doğal yolla hamile kaldım. Tabiki dr desteğini bırakma. Tedavin hayırla sonuçlansın. Güzel haberlerle inşallah.
5-6 ay sonra kaldım cnmIgneyi biraktiktan sonra mi kaldin ne kadar sonra. Ben gecen ay igne oldum tutmadi bu ay da o tarihlerde memleketteydim vurulamadim dogal oldu bu ay :)
Aaa ciddi misin bunu duyduğuma çok sevindim iğneyi temin edemiyorum ama kuzum eczanelerde yok depoda yok dendi bilmiyorum napcam
catlama ignesi vurunduktan sonra iliski önerdiği gunmu yumurtlama gunu oluyor
@Arslan5858 tebrik ederim canım♥
Dasmeer inşallah tutar da gerek kalmaz bitanem
@MelodiminEsi canım inşallah bu kez tutar bebiş
Optimussprime Minicikpandam @Mmmmmerveeeee kızlar sizler ne durumdasınız?
veeee hamişlerimizz
Bifincankahve
@Rabbi Hebli Mines Salihin
@Arslan5858
@Aaaa Ben
Benimde 16 mm Di ama bana aynı gün iğneyi yaptıKızlar benim yumurta daha anca 16 mm olmus doktor hala istediğim seviyede değil dedi ama istersen yarın sabah iğne vurul dedi. Napsam bilemedim
Gebelik oluştu yani benim de aynı gün yaptı igneyi. İğne yapınca çatlayana kadar olgunlaşmaz miCanım benimkilerde 16 mm'di ertesi günü vuruldum
Gebelik oluştu yani benim de aynı gün yaptı igneyi. İğne yapınca çatlayana kadar olgunlaşmaz mi
Ay inşallah biz de hamile kalırız Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bugün iğneden sonra 8. Günüm ama bende hala bi belirti yok hiç kalicakmisim gibi hissetmiyorum sende belirti oldu muEvet Allaha şükür iğneden sonra çatlayana kadar gelişmeye devam ediyor yumurta
Hadi hayırlısı kuzum inşallah bebiş geliyordurKızlar bugün adet olmam lazımdı 6 Şubat olmadım duphaston biteli 4. Günüm
bana igneden sonra dedi ignegunu demediDiyorum ya iğneden 36 saat sonra yumurtlama oluyor ama genelde doktor igne günü ilişki ve sonrasında gün aşırı öneriyor.
Ahhh inşallah tatlım inşallahBu bazen bana da oluyor hele ki adetime birkaç gün kala öyle depresif ağlak hale geliyorum ki sürekli olumsuz düşünüyorum, ama inanıyorum ben hepimiz hamile kalıcaz canım sen de umudunu yitirme. Eminim bize yazılı gün saati var görücez o günü