- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.341
Bifincankahve kuzummm değerler yükselmiş hıııh ben dediydim sana
Rabbime sonsuz şükürler olsun kuzu evet demiştinnnnn ne desen haklısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bifincankahve kuzummm değerler yükselmiş hıııh ben dediydim sana
Canım yarın adet olmam lazım bakalım beklemedeyimArslan5858 tebrik ederim canım♥
Dasmeer inşallah tutar da gerek kalmaz bitanem
MelodiminEsi canım inşallah bu kez tutar bebiş
@Optimussprime Minicikpandam merve kızlar sizler ne durumdasınız?
veeee hamişlerimizz
Bifincankahve
@Rabbi Hebli Mines Salihin
Arslan5858
@Aaaa Ben
Valla muayene için normal ücret 100 ama ben 65 ödüyorum ben eşimin sigorta ve emeklilik için çalıştığı bankayla anlaşmalılarmış o yüzdendir belki de bana da adetin 1. Yada 2. Günü çekiyoz dedilerBenim hastane coo pahali
Adetin songunu dediya yani adet tammi bitecek anlaamdim ben
Ne derim ki sana dua etmekten başka bitanemm sağlıkla geliyo teyzesinin balıRabbime sonsuz şükürler olsun kuzu evet demiştinnnnn ne desen haklısın
Ay hadi İnşallah tutmuştur senden de bekliyoruz güzel haberlerCanım yarın adet olmam lazım bakalım beklemedeyim
bana songun dediValla muayene için normal ücret 100 ama ben 65 ödüyorum ben eşimin sigorta ve emeklilik için çalıştığı bankayla anlaşmalılarmış o yüzdendir belki de bana da adetin 1. Yada 2. Günü çekiyoz dediler
Ay hadi İnşallah tutmuştur senden de bekliyoruz güzel haberler
Aklım karıştı vallabana songun dedi
herkse farklimi deniyor
Ne derim ki sana dua etmekten başka bitanemm♥ sağlıkla geliyo teyzesinin balı
Geldim yavrum geldim tanıdıklar var gibi burdaK KurkmantoluS gel vatandaş geeell gel serom
Cok heyecanlı insallah güzel haberlerini alırızCanım yarın adet olmam lazım bakalım beklemedeyim
Ay kuzum dur yarın kan testiyle netleşsin heycan yaptımArslan5858 tebrik ederim canım♥
Dasmeer inşallah tutar da gerek kalmaz bitanem
MelodiminEsi canım inşallah bu kez tutar bebiş
@Optimussprime Minicikpandam merve kızlar sizler ne durumdasınız?
veeee hamişlerimizz
Bifincankahve
@Rabbi Hebli Mines Salihin
Arslan5858
@Aaaa Ben
İnşallah canım senin de 13. Gün testin böyle miydiAaaa canım varr gibiiii
Kuzu ben kaç gündür giremedim hasta yatıyordum. Hasta halimle bile aşılama iğnelerine devam ettim sonumuz hayra çıksın güzelimCok heyecanlı insallah güzel haberlerini alırız
Bifincankahve çok mutlu oldum sonuçlara
Dasmeer ben de kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Anestezili isticem eğer olmazsa ama inşallah gerek kalmaz.
MelodiminEsi sende durum ne canım seni goremedim ben bir kac gundur?
Bana gelince klomen dün bitti cuma doktora gidicem bakalım bu ay ümidim çok daha fazla.
Canım inanamıyorum ki hala kan testiyle görmeden inanamıcam sanırım ama merak etmeyin haftaya umreye gidiyorum size çok çok güzel dualar edicem sözArslan5858 hamilesiiin bize de dua et
bende en kotu ihtimal hazirlamak zorundayımCok heyecanlı insallah güzel haberlerini alırız
Bifincankahve çok mutlu oldum sonuçlara
Dasmeer ben de kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Anestezili isticem eğer olmazsa ama inşallah gerek kalmaz.
MelodiminEsi sende durum ne canım seni goremedim ben bir kac gundur?
Bana gelince klomen dün bitti cuma doktora gidicem bakalım bu ay ümidim çok daha fazla.
Amin amin burada ağlamalarımızın sonu hep beraber gülmek olacak inanıyorum ben.Kuzu ben kaç gündür giremedim hasta yatıyordum. Hasta halimle bile aşılama iğnelerine devam ettim sonumuz hayra çıksın güzelim
Kan ne zaman verecektin canım?Canım inanamıyorum ki hala kan testiyle görmeden inanamıcam sanırım ama merak etmeyin haftaya umreye gidiyorum size çok çok güzel dualar edicem söz ❤❤❤
Sabah vereceğim canımKan ne zaman verecektin canım?