• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hastane coo pahali
Adetin songunu dediya yani adet tammi bitecek anlaamdim ben
Valla muayene için normal ücret 100 ama ben 65 ödüyorum ben eşimin sigorta ve emeklilik için çalıştığı bankayla anlaşmalılarmış o yüzdendir belki de🤷🏻‍♀️ bana da adetin 1. Yada 2. Günü çekiyoz dediler

Canım yarın adet olmam lazım bakalım beklemedeyim
Cok heyecanlı insallah güzel haberlerini alırız 🥰
Bifincankahve Bifincankahve çok mutlu oldum sonuçlara 😍
Dasmeer Dasmeer ben de kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Anestezili isticem eğer olmazsa ama inşallah gerek kalmaz. 🤗
MelodiminEsi MelodiminEsi sende durum ne canım seni goremedim ben bir kac gundur?
Bana gelince klomen dün bitti cuma doktora gidicem bakalım bu ay ümidim çok daha fazla. 🤲🏻

Dasmeer Dasmeer ben de kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Anestezili isticem eğer olmazsa ama inşallah gerek kalmaz. 🤗
MelodiminEsi MelodiminEsi sende durum ne canım seni goremedim ben bir kac gundur?
Bana gelince klomen dün bitti cuma doktora gidicem bakalım bu ay ümidim çok daha fazla. 🤲🏻
Kuzu ben kaç gündür giremedim hasta yatıyordum. Hasta halimle bile aşılama iğnelerine devam ettim sonumuz hayra çıksın güzelim

bende en kotu ihtimal hazirlamak zorundayım

Back