- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.301
Kızlaar yaralarım iyileşmiş değerlerim düzelmiş hataaaaaa YUMURTALIKLARIMDA HAREKETLENME VARMIŞŞŞpazartesi gel bakalım dedi eğer oluşursa büyütüp çatlatalım dediiii
Aminn inşallah bitanem hepimiz için çok daha iyi olacakÇok çookk sevindimm senin adına kuzu inşallah herşey daha da güzel olacak bundan sonra
Kızlar benim çatlatma iğnesinin 13. Günü bu sabah ki testim
cnm persmeebe igneverdi cumavesonrsi iliski dedi.hersey iyidedi ikitarftada var yumurta dedi yumurtlama sorununyokdedi.Dasmeer doktor kontrolüne gittin mi canım ne dedi?
cnm persmeebe igneverdi cumavesonrsi iliski dedi.hersey iyidedi ikitarftada var yumurta dedi yumurtlama sorununyokdedi.
Eger budaolmazsa rahimfilmi cekecez dedi
Inşallah gerekkalmaz dedi
amin cnm insallah bu son olurSüper haberler bunlar canım hadi hayırlısı
amin cnm inşallah yaa cok gerildim rahim filmi deyinceArslan5858 tebrik ederim canım♥
Dasmeer inşallah tutar da gerek kalmaz bitanem
MelodiminEsi canım inşallah bu kez tutar bebiş
Optimussprime Minicikpandam merve kızlar sizler ne durumdasınız?
veeee hamişlerimizz
Bifincankahve
Rabbi Hebli Mines Salihin
Arslan5858
Aaaa Ben
gonalf duydum ona gecirir diye umdum ama yok yakinda asilamaya alir beni buamin cnm inşallah yaa cok gerildim rahim filmi deyince
Adam 2ayda ilaclari bitridi
Vaay keyfin yerine gelmiş sanki kuzumgonalf duydum ona gecirir diye umdum ama yok yakinda asilamaya alir beni bu
Benim Dr da istiyor hsg ama bu ay yapamayız demiştiamin cnm inşallah yaa cok gerildim rahim filmi deyince
Adam 2ayda ilaclari bitridi
aycnm insllah aslinda korkuyorum buayda olmazsa rahim filmi cekecekVaay keyfin yerine gelmiş sanki kuzumBöyle umudunu ve moralini yüksek tut güzel sonuçlansın inşallah
Benim eger bu ayda tutmazsa adetin songunu geldediBenim Dr da istiyor hsg ama bu ay yapamayız demiştiilaç kullanmadım bakalım yum. Olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?