• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım ♥
Canım sonucun ne oldu bende bu ay klomene başladım çok heyecanlıyım

Psikolojik de olabilir canım eşin neden öyle diyor ki?
Biri geliyor ilişkiden sonra sola yat olur diğeri ayakları kaldır diğeri altına yastık koy diğeri ebeye git göbeğimi çeksin ve rövanşta olan ebeye git fikri. Göbeğin düşükse doktor bilmez çocuğun olmaz bak benim akrabam ebeye gitti çocuğu oldu

Biri geliyor ilişkiden sonra sola yat olur diğeri ayakları kaldır diğeri altına yastık koy diğeri ebeye git göbeğimi çeksin ve rövanşta olan ebeye git fikri. Göbeğin düşükse doktor bilmez çocuğun olmaz bak benim akrabam ebeye gitti çocuğu oldu
Var maalesef böyle tayfa😒

Merhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım ♥
Bende klomen kullandım 1 yumurta gelişti. Dr test yaptı kaliteli i diye sonuç olumlu olunca çatlatma iğnesi yaptırdı. 13.gün test yaptımhamileydim. Darısı isteyen herkesin başına

Back