- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.321
İnşallah tutacak bebiş gelecek canımmBenim eger bu ayda tutmazsa adetin songunu geldedi
ay inşalalh hepimizeİnşallah tutacak bebiş gelecek canımm
Bu ay olmazsa bir sonraki ayaycnm insllah aslinda korkuyorum buayda olmazsa rahim filmi cekecek
degisik duygular iicndeyim neara geldik rahim filmine diyeism geldiaycnm insllah aslinda korkuyorum buayda olmazsa rahim filmi cekecek
Valla benim yum. oluşacakta büyüyecek te tabi olursaay inşalalh hepimize
iste buayolmazsa rahimfilmi çekilecem ona tirsiyorum isteBu ay olmazsa bir sonraki ay
Seninde buyur cnm niye buyumesin valla tip gelisti buyutuyorlar olgunlastiruoalr catlatiyorlarValla benim yum. oluşacakta büyüyecek te tabi olursabakalım hayırlısı ama sizlerden duyucaz güzel haberler
Ben anestezili çekildim kuzum o yüzden ağrı konusunda bir bilgim yok ama inan bu kullandığımız hormon takviyeleri ilaçlar vs ondan daha az değildir. Bebişlerimize tüm hızımızla koşuyoruz onlar da azcık totolarını kaldırıp el uzatsalar hiç de fena olmayacakiste buayolmazsa rahimfilmi çekilecem ona tirsiyorum iste
Olur oluurValla benim yum. oluşacakta büyüyecek te tabi olursabakalım hayırlısı ama sizlerden duyucaz güzel haberler
bende anestezili isteyeceğim cok korkuyorum çünküBen anestezili çekildim kuzum o yüzden ağrı konusunda bir bilgim yok ama inan bu kullandığımız hormon takviyeleri ilaçlar vs ondan daha az değildir. Bebişlerimize tüm hızımızla koşuyoruz onlar da azcık totolarını kaldırıp el uzatsalar hiç de fena olmayacak
İnşallah kuzu da ne bileyim ilaç fln kullanmadım ya iğnelerle büyütürüz dedi Dr da bakalım hayırlısıSeninde buyur cnm niye buyumesin valla tip gelisti buyutuyorlar olgunlastiruoalr catlatiyorlar
birde neden adetin songunu ogunde azda olsa geelcek kan nebilim kötü hissettimbende anestezili isteyeceğim cok korkuyorum çünkü
İnşallah canımOlur oluur
ben istiecem anesteisiz yapamam odum patlıyor simdiden ysufu yusuf oldumİnşallah kuzu da ne bileyim ilaç fln kullanmadım ya iğnelerle büyütürüz dedi Dr da bakalım hayırlısıo hsg korkusu bende de var deli deli düşünüyorum acaba istesem genel anestezi yaparlar mı?
Yusuf Yusufben istiecem anesteisiz yapamam odum patlıyor simdiden ysufu yusuf oldum
bende 1bucuk milyar duydumYusuf Yusufvalla hsg ye kalırsak anestezili isteyecem 700TL verecem bari acı çekmeyim
Benim hastane coo pahalibende 1bucuk milyar duydum
Abooovvbende 1bucuk milyar duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?