Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa tesekkur ederim sagolun.. cvp gelmz diye dusunmstm. saglikla,hayrlsyla cocgnuzu kucagnza alin insallah ⚘
Ahh tatlım sayfalar hızlı geçiyor ben banlıydım bu gün açıldı banım da topiğe göz gezdirirken gördüm yorumunu amin canım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun henüz gebe değilim ama klomen kullanıyor musun?

Bende klomen kullandım 1 yumurta gelişti. Dr test yaptı kaliteli i diye sonuç olumlu olunca çatlatma iğnesi yaptırdı. 13.gün test yaptımhamileydim. Darısı isteyen herkesin başına
Çok güzel Bi haber umut oldum bize darısı başımıza

Yok hayir ama ileride mumkun..o yuzden ilgimi cekti..
Insallah en kisa surede saglikla hamile kalirsnz cocgnuzu kucgnza alirsnz..her sey gonlnzce olsun insallah⚘

Yok hayir ama ileride mumkun..o yuzden ilgimi cekti..
Insallah en kisa surede saglikla hamile kalirsnz cocgnuzu kucgnza alirsnz..her sey gonlnzce olsun insallah⚘
Dilinden dökülen her duaya amin inşallah canım inşallah hep beraber gebe kalalım besmele ile başladık boş dönmeyelim inşallah

16 gün bata mı belki de yumurtlamadır kuzu aklım karıştı şimdi sen yum. Takibi yapıyormuydun canım?
Cnm Bn klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum pazartesi günü doktora gittim yumurtan catlamis dedı belki bi daha kullanmayız dedı bna ümitliyim dedım bu ay doktora güldü bna cnm ya

Cnm Bn klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum pazartesi günü doktora gittim yumurtan catlamis dedı belki bi daha kullanmayız dedı bna ümitliyim dedım bu ay doktora güldü bna cnm ya ♥
Ayy o zamn inşallah yerleşiyordur bebiş işte şimdi ümitliyim bu ay sen de ver güzel haberi inşallah canım

Ayy o zamn inşallah yerleşiyordur bebiş işte şimdi ümitliyim♥ bu ay sen de ver güzel haberi inşallah canım ♥
Ayyy AMİN AMİN inşallah kuzum ya çok ümitliyim cnm agrım var evet daha yenı ama lavaboya gitmeler şimdiden olur mu ki acaba ya yerleşmede aşırı lavaboya gtme olur mu acaba cnm

Ayyy AMİN AMİN inşallah kuzum ya çok ümitliyim cnm ♥ agrım var evet daha yenı ama lavaboya gitmeler şimdiden olur mu ki acaba ya yerleşmede aşırı lavaboya gtme olur mu acaba cnm
Bilemiyorum ki canım belki de olur yani ama hissediyorum teyze oluyorum 5. Kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…