- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.281
Ahh tatlım sayfalar hızlı geçiyor ben banlıydım bu gün açıldı banım da topiğe göz gezdirirken gördüm yorumunuAa tesekkur ederim sagolun.. cvp gelmz diye dusunmstm. saglikla,hayrlsyla cocgnuzu kucagnza alin insallah ⚘
Psikoloji bozuyorlarVar maalesef böyle tayfa
Bende göbekten vuruldumHayır canım klomen ilaç Ovitrelle iğne 5 gün klomen kullanıyorsun sonra yum. yeterli olgunluğa gelince de iğne vuruluyorsun ben göbekten vurdurdum iğneyi
Çok güzel Bi haber umut oldum bize darısı başımızaBende klomen kullandım 1 yumurta gelişti. Dr test yaptı kaliteli i diye sonuç olumlu olunca çatlatma iğnesi yaptırdı. 13.gün test yaptımhamileydim. Darısı isteyen herkesin başına
11 Ekim evlendik ama aralıkta başladık denemeyeDayan güzelim dayan
Ne kadarlık evlisiniz canım?
Maşallah bize de nasip olur inşallahBende klomen kullandım 1 yumurta gelişti. Dr test yaptı kaliteli i diye sonuç olumlu olunca çatlatma iğnesi yaptırdı. 13.gün test yaptımhamileydim. Darısı isteyen herkesin başına
Amin inşallahMaşallah bize de nasip olur inşallah
Yok hayir ama ileride mumkun..o yuzden ilgimi cekti..Ahh tatlım sayfalar hızlı geçiyor ben banlıydım bu gün açıldı banım da topiğe göz gezdirirken gördüm yorumunuamin canım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun henüz gebe değilim ama klomen kullanıyor musun?
Dilinden dökülen her duaya aminYok hayir ama ileride mumkun..o yuzden ilgimi cekti..
Insallah en kisa surede saglikla hamile kalirsnz cocgnuzu kucgnza alirsnz..her sey gonlnzce olsun insallah⚘
Benm sol kasıgım agrıyor cnm neden bilmiyorum kiBan yedim de yoktum kızlar gece bitti cezamneler var neler yok bakalım @Optimussprime @Dasmeer @MelodiminEsi Gelbemucizem @Mmmmmerveeeee ve etiketleyemediğim canlarım
Kaç günün kaldı bitanem bata inşallah bebiş yerleşiyordurBenm sol kasıgım agrıyor cnm neden bilmiyorum ki
16gün kaldı cnm inşallah ya inşallah çatlama iğnesi 6 gun oldu bitanemKaç günün kaldı bitanem bata inşallah bebiş yerleşiyordur
16 gün bata mı16gün kaldı cnm inşallah ya inşallah bitanem
Cnm Bn klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum pazartesi günü doktora gittim yumurtan catlamis dedı belki bi daha kullanmayız dedı bna ümitliyim dedım bu ay doktora güldü bna cnm ya16 gün bata mıbelki de yumurtlamadır kuzu aklım karıştı şimdi sen yum. Takibi yapıyormuydun canım?
Ayy o zamn inşallah yerleşiyordur bebişCnm Bn klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum pazartesi günü doktora gittim yumurtan catlamis dedı belki bi daha kullanmayız dedı bna ümitliyim dedım bu ay doktora güldü bna cnm ya ♥
Ayyy AMİN AMİN inşallah kuzum ya çok ümitliyim cnmAyy o zamn inşallah yerleşiyordur bebişişte şimdi ümitliyim♥ bu ay sen de ver güzel haberi inşallah canım ♥
Bilemiyorum ki canımAyyy AMİN AMİN inşallah kuzum ya çok ümitliyim cnm ♥ agrım var evet daha yenı ama lavaboya gitmeler şimdiden olur mu ki acaba ya yerleşmede aşırı lavaboya gtme olur mu acaba cnm
AMİN İNŞALLAH KUZUM İNŞALLAH YABilemiyorum ki canımbelki de olur yani ama hissediyorum teyze oluyorum 5. Kez
Olabilir güzelim bu ay tuttu inşallah geliyo teyzoşumAMİN İNŞALLAH KUZUM İNŞALLAH YA ♥BEN BU AY ÇOK ÜMİTLİYİM DOKTORDA AKLIMI KARSTRDI TUTTUNDUGUNUMU GÖRDÜ ACABA YA ANLAMADIM KI
AMİNN TEYZESİ İNŞALLAHOlabilir güzelim bu ay tuttu inşallah geliyo teyzoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?