- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.221
Doğunca poşuşuna pışpış yap niye bukadar beklettin beni de sağlıklı gelsin de beklenen onca süreye değerEşşek sıpası tam 1 buçuk yıl bekletti canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğunca poşuşuna pışpış yap niye bukadar beklettin beni de sağlıklı gelsin de beklenen onca süreye değerEşşek sıpası tam 1 buçuk yıl bekletti canım
hepimizden inşalalhPolemik yüzünden yedim canımın içi, hadi hayırlısı canım bu ay mükemmel haberler alıyoruz senden de alırız inşallah ♥ ben de gidiyorum yarın kontrole bakalım yaralar gitmişmi
Amin canımhepimizden inşalalh
Canlarımmm Bifincankahve @Rabbi Hebli Mines Salihin kızlar çookkkk sevinim yaaa Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah ♥
Çok tebrik ederim hayırlı olsun sizi bayadır takip ediyorum ben de klomen+çatlatma iğnesi oldum bekliyorum ne güzel haberler almışsınız bu grupta bana umut oldu
İnşallah canım besmele ile başladık bitnemTeşekkür ederim kuzum bu grup bize uğurlu geldi, sizlerede gelecek eminim dahaa çok hamilelik haberleri alacağız Allahın izniyle hazır olun
Kuzum 2 gün sonra tekrar test yap inşallah bebiş geliyordurArkadaşlar çatlatma iğne etkisi ne kadar sürede geçer biliyor musunuz bugün iğnenin 12. Günü silik çizgi var hala etkisi olabilir mi
İnşallahKuzum 2 gün sonra tekrar test yap inşallah bebiş geliyordur ♥
Hadi topiğimizin 3. Gebesi sen ol bizler de peş peşe gelelim inşallahİnşallah ❤
İnşallah canım ya vallahi size çok dua ederimHadi topiğimizin 3. Gebesi sen ol bizler de peş peşe gelelim inşallah ♥
Ama 10. Günden sonra da sonuç çıkabiliyor o silik çizgi çok net olacak inşallahİnşallah canım ya vallahi size çok dua ederim
Kan testi vermeli miydim yoksa bugünAma 10. Günden sonra da sonuç çıkabiliyor o silik çizgi çok net olacak inşallah
Klomenle 3 yumurta gelişti ikiz gebelik yaşadım biri 9.haftada kalbi durdu tek gebelik devam etti şimdi 17 aylık oğluşuma kardeş istiyoruzMerhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım ♥
Bence 2 gün sonra ver canımın içiKan testi vermeli miydim yoksa bugün
Yaaaa Allah tekrar nasip etsin inşallah nekadar umut dolu bir yorum buKlomenle 3 yumurta gelişti ikiz gebelik yaşadım biri 9.haftada kalbi durdu tek gebelik devam etti şimdi 17 aylık oğluşuma kardeş istiyoruz
Tamam kuzum biraz daha sabır o zamanBence 2 gün sonra ver canımın içi
Allah isteyen herkese sağlıkla nasib etsin bat 8 şubat son 4,5 gün bekliyorum dua edinYaaaa Allah tekrar nasip etsin inşallah nekadar umut dolu bir yorum bu
Bende klomen kulaşım estrofem verdi rahim duvarı ince dedi bugün 5. Günüm hafif belimde gerilme hissediyorum onun dışında hiç bir belirti yok 2 yumurtan var dedi 16 mm biri diğerini söylemedi acaba gelişmedi mi hiç bi belirti göremedimO zaman ikimiz de yarın sabahı bekliyoruz. Benim yarın sabaha yumurta kontrolüm var inşallah büyümüştür ve en önemlisi rahmim kalınlaşmıştır.