• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok tebrik ederim hayırlı olsun sizi bayadır takip ediyorum ben de klomen+çatlatma iğnesi oldum bekliyorum ne güzel haberler almışsınız bu grupta bana umut oldu😍🤲

Teşekkür ederimm Rabbim sizlerede nasip etsin klomenin 3. ayında bu haberi almış oldum sakın pes etmeyin 🤲🏻 hiç ummadığınız bir anda gelecek bebiş inşallah 💕

Arkadaşlar çatlatma iğne etkisi ne kadar sürede geçer biliyor musunuz bugün iğnenin 12. Günü silik çizgi var hala etkisi olabilir mi 🙁

Merhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım ♥
Klomenle 3 yumurta gelişti ikiz gebelik yaşadım biri 9.haftada kalbi durdu tek gebelik devam etti şimdi 17 aylık oğluşuma kardeş istiyoruz

O zaman ikimiz de yarın sabahı bekliyoruz. Benim yarın sabaha yumurta kontrolüm var inşallah büyümüştür ve en önemlisi rahmim kalınlaşmıştır.🙏🏼
Bende klomen kulaşım estrofem verdi rahim duvarı ince dedi bugün 5. Günüm hafif belimde gerilme hissediyorum onun dışında hiç bir belirti yok 2 yumurtan var dedi 16 mm biri diğerini söylemedi acaba gelişmedi mi hiç bi belirti göremedim

Back