- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.181
Üstteki herhalde değil mi? Daha da netleşmiş görünüyorYaptım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstteki herhalde değil mi? Daha da netleşmiş görünüyorYaptım canım
Üstteki herhalde değil mi? Daha da netleşmiş görünüyor
O zaman ikimiz de yarın sabahı bekliyoruz. Benim yarın sabaha yumurta kontrolüm var inşallah büyümüştür ve en önemlisi rahmim kalınlaşmıştır.Evet üstteki bugüne ait diğeri dün
O zaman ikimiz de yarın sabahı bekliyoruz. Benim yarın sabaha yumurta kontrolüm var inşallah büyümüştür ve en önemlisi rahmim kalınlaşmıştır.
Haydi hayırlısı Çıkınca hemen yaz buraya daV
Verdim canım öğlene çıkacak ❤
Haydi hayırlısı ❣ Çıkınca hemen yaz buraya da
Benim de rahim kalınlaşmış 10 mm kadar olmus çok iyi dedi doktor bu sefer de yumurtalar mı küçülmüş ne olmus anlamadım. 3 gün önce 14 e 15 yumurtam vardı şimdi 13e 10 gibi dedi bu ne demek hiç böyle bi şey yaşamadım ya şaka gibi. Bu arada ölçen doktorlar farklı doktordan doktora da fark eder dedi kendisi benim aklım almadı
çarşamba kontrole gidecem femera kullanıyorum onagore iliski belirlerDasmeer sen napıyorsun nasılsın canım?
çarşamba kontrole gidecem femera kullanıyorum onagore iliski belirler
Solkasigim duncokagridi haplarin etkisiyle
amin cnm aynen hayirlisiHadi hayırlısı canım ❤ çarşambaya az kaldı
Aynı doktora görünme şansım yok malesef. Memlekette tatildeydim geçen hafta bu hafta yaşadığım yere geri döndüm. Bu ay takip yaptırmayacaktım normalde pişman oldum zaten doktorlar farklı farklı olunca her biri başka bi şey diyor. Bugün döngümün 15. Günü. Yumurtaların çatlaması lazımdı bundan önceki aylarda hep daha önce çatlardı çok geç kaldı bu ayEvet belki ölçme biçimleri aynı değildir canım keşke aynı doktora görünseydin. Ama rahmin kalınlaşması güzel bir haber döngünün kaçıncı günü?
doktorlarda alem yaaAynı doktora görünme şansım yok malesef. Memlekette tatildeydim geçen hafta bu hafta yaşadığım yere geri döndüm. Bu ay takip yaptırmayacaktım normalde pişman oldum zaten doktorlar farklı farklı olunca her biri başka bi şey diyor. Bugün döngümün 15. Günü. Yumurtaların çatlaması lazımdı bundan önceki aylarda hep daha önce çatlardı çok geç kaldı bu ay
Demek soldan gelecek senin de canım. Ben de Çarşamba Veya Perşembe tekrar gideceğim haberleşirizçarşamba kontrole gidecem femera kullanıyorum onagore iliski belirler
Solkasigim duncokagridi haplarin etkisiyle
gecenay sagdandi bana dediki sagdan olmasi daha iyi dedi gayet saglikli dedi sonuç sifir sagdan olunca agrim olmadi soldan olunca agrım fena oluyor .bakalim hayırlısıDemek soldan gelecek senin de canım. Ben de Çarşamba Veya Perşembe tekrar gideceğim haberleşiriz
Aynı doktora görünme şansım yok malesef. Memlekette tatildeydim geçen hafta bu hafta yaşadığım yere geri döndüm. Bu ay takip yaptırmayacaktım normalde pişman oldum zaten doktorlar farklı farklı olunca her biri başka bi şey diyor. Bugün döngümün 15. Günü. Yumurtaların çatlaması lazımdı bundan önceki aylarda hep daha önce çatlardı çok geç kaldı bu ay
2 gün sonra tekrar çağırdı zaten bakalım her şey olacağına varıyor ne dersek diyelimHer döngü bir değil ki canım pes etme hemen bir kac gün sonra tekrar görün bir doktora. Eğer doktor bu ay yumurtlama olmayacak derse duphaston iste mutlaka adetin önce gelsin bir an önce öbür ay'a geç..temennim gerek kalmaması tabi