• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende klomen kulandm çatlatma ignesi yapti dr estrofem verdi rahim duvarı ince dedi bugün 5. Günüm hafif belimde gerilme hissediyorum onun dışında hiç bir belirti yok 2 yumurtan var dedi 16 mm biri diğerini söylemedi acaba gelişmedi mi hiç bi belirti göremedim

Bende klomen kulaşım estrofem verdi rahim duvarı ince dedi bugün 5. Günüm hafif belimde gerilme hissediyorum onun dışında hiç bir belirti yok 2 yumurtan var dedi 16 mm biri diğerini söylemedi acaba gelişmedi mi hiç bi belirti göremedim
Tekrar cagirmadi mi boyutlarini görmek icin? Yeterli buyuklugr ulasinca catlatma ignesi yapiyolar. Bana da ilk ay yapmamislardi yeterli buyuklugu yoktu.

Bende klomen kulandm çatlatma ignesi yapti dr estrofem verdi rahim duvarı ince dedi bugün 5. Günüm hafif belimde gerilme hissediyorum onun dışında hiç bir belirti yok 2 yumurtan var dedi 16 mm biri diğerini söylemedi acaba gelişmedi mi hiç bi belirti göremedim
Yapti yazmissin canim pardon. Belirtiler icin cok erken. 💐

Gebelik belirtisi değil de iğneden sonra herkes belim ağrıyor kasıkarım ağrıyor diyor bende mi gariplik var bende bişey yok dedim 😑
Yeterli gördüyse sorun yok işte. İlişki saati vermiştir sonrasında muhtemel çatlama zamanına. Benim tam o verdiği saate 15 dk. Kala kasık ağrım başladı ertesi gün de devam etti. Bir coğuna da kasık ağrısı yapmış evet. Senin çatlatamadı mı acaba Allah korusun. 🤦🏻‍♀️ Ama inşallah her şey güzel olmuştur. Inşallah tutmuştur. 🤲🏻

Bende klomen kulaşım estrofem verdi rahim duvarı ince dedi bugün 5. Günüm hafif belimde gerilme hissediyorum onun dışında hiç bir belirti yok 2 yumurtan var dedi 16 mm biri diğerini söylemedi acaba gelişmedi mi hiç bi belirti göremedim
Estrofem bende 2 günde süper etki yaptı canım 5,4 den 10 a yükseltti senin de öyle olur inşallah. Ölçüm yapmamıştır diğeri daha küçük diye tekrar çağırdı mı?

Yeterli gördüyse sorun yok işte. İlişki saati vermiştir sonrasında muhtemel çatlama zamanına. Benim tam o verdiği saate 15 dk. Kala kasık ağrım başladı ertesi gün de devam etti. Bir coğuna da kasık ağrısı yapmış evet. Senin çatlatamadı mı acaba Allah korusun. 🤦🏻‍♀️ Ama inşallah her şey güzel olmuştur. Inşallah tutmuştur. 🤲🏻

Çatlama iğnesinin 7. Günü ve test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Testler artık rüyama giriyor :KK43:

İnşallah herşey yolundadır 10 gün sonra hasta olmazsan gel hasta olursan 3. Günü gel dedi

Back