• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gecenay sagdandi bana dediki sagdan olmasi daha iyi dedi gayet saglikli dedi sonuç sifir :KK66:sagdan olunca agrim olmadi soldan olunca agrım fena oluyor .bakalim hayırlısı
Her şey normal sağlıklı da olsa Allah ol demeden olmuyor işte canım. Tevekkül edeceğiz bol bol

Vaaayssss beklenen sonuç gelmiş 💃💃💃💃 aman ne güzel maşallah canım dünyalar senin şimdi😄 hayırlı olsun çok tebrik ederim. İnşallah sağlıklı bir gebelik hayırlı bir evlat olur 😘

Evet şimdi ikiye katlanacakmı değer onu takip etmem gerekecek 🤗 çok sağol bitanem darısı bu özlemi yaşayan bütün kardeşlerime inşallah 💕

Galiba canım çok teşekkür ederimm Allah sizlere isteyen herkese nasip etsin beni hiç ummadığım bir anda buldu.. Umudunuzu kaybetmeyin 💕
Çok tebrik ederim hayırlı olsun sizi bayadır takip ediyorum ben de klomen+çatlatma iğnesi oldum bekliyorum ne güzel haberler almışsınız bu grupta bana umut oldu😍🤲

Bende seni merak ediyorum nerde diye niye ban yeidn cnm.ben yarın kontrole gidecem.femera kullanıyorum öyle
Polemik yüzünden yedim canımın içi, hadi hayırlısı canım bu ay mükemmel haberler alıyoruz senden de alırız inşallah ♥️ ben de gidiyorum yarın kontrole bakalım yaralar gitmişmi😊

Back