Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bendeklomen kullandım 14 ocakta iğne vuruldum adetim gelmedi henüz idrarla test yaptım tek çizgi çıktı benim gibi olup kanda pozitif gören varmı acaba. Gebelik olsa şimdiye testte çıkarmıydı

cnm 2gun gecikme normal bazen catlama iğnesinin 17.gununde regloluyor
Anladım ilk defa tedavi görünce net bilgimde yok buradan öğrenmeye çalışıyorum. Kafama takıldı normalde doktorum adetin 3. Günü gel dedi de ben yine de yarın gideyim. Allah razı olsun cevap verdiğiniz için

amin cnm hepimizden bence 2gundaha bekle sonra git

tmm sen bilirsin igneolunca genelde çatlıyor cok nadirdir catlamama ihtimali
Bendeki şansızlıkla o nadirlerin içinde olurum şaka bi yana gecikme olduğunu düşüyorum gebelik testte çıkmadı kist olsa ağrı hisseterdim diye düşünüyorum umarım yoktur

Kist oluşumuna regl iken bakıyor diye biliyorum. Ben de regl oldum 3.gün gittim.
Yumurtayı görmüştü 20 mm iken 1 gün sonra iğne vurdu. O yumurta kist olucak ya illaki öncede görebilir die düşünüyorum ama. Kist varsa da ona göre ilaç verir sanırım adetimi beklemez çünkü kist adet gecikmesi yapıyor die biliyorum bekledikçe büyürse o da kötü

Kızlar klomen ve catlatma iğnesi oldum dün iğnemi vurdurdum ve inşallah bu ay olacak hissediyorum

Eklentiler

• IMG_20200131_142409.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba kızlar ben geldim Dasmeer Bifincankahve Kar perisi . Sömestr tatiline çıkmıştım bu ay ara vereyim memlekette takip işi zor olur uğraşmayayım demiştim ama eşim vakit kaybetmeyelim artık devam deyince doktora çıkıp tekrar klomen istedim. Bu sefer günde 2 verdi içtim bugün kontrole gittim ki doktor rahmin incelmiş demesin mi??!! O kadar üzüldüm ki 2 tane yumurtam varmıs bu ay ona bile sevinemedim. Hemen estroferm mi ne öyle bir ilaç verdi Pazartesi tekrar çağırdı. Ne dersiniz kalınlaştırır mı bu ilaç ??

O ilaç kalinlastiryor cnm klomen etkisi o inceltme yapiyormis rahimde doktor demisti.ben buay femeraya basladim sağ solkasik şiddetlendi buay sanki iki yumurtam oalck gibi hissettim bakalim hayırlısı olur hepimize inşallah

Canım hiç kullanmadım ama internetten baktım östrojen içerikli bir ilaç yani rahimi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyormuş..bence etkili olabilir bu arada nar suyu da çok iyi geliyormuş rahim duvarına bol bol tüket kuzu

O ilaç kalinlastiryor cnm klomen etkisi o inceltme yapiyormis rahimde doktor demisti.ben buay femeraya basladim sağ solkasik şiddetlendi buay sanki iki yumurtam oalck gibi hissettim bakalim hayırlısı olur hepimize inşallah
Bu ay da tutmazsa ben de femara isticem canım çünkü klomen daha 2. Ayımda olmama rağmen çok inceltti baksana o ilaç tam tersi besliyormus. İnşallah hayırlı sonuç alırsın

Bu ay da tutmazsa ben de femara isticem canım çünkü klomen daha 2. Ayımda olmama rağmen çok inceltti baksana o ilaç tam tersi besliyormus. İnşallah hayırlı sonuç alırsın
aynen ben klomeni 1kere kullandim.
Doktor bunla başlıyoruz kolaydan zora doğru dedi.femera daha etkiliymis.Hayırlısı gunde 1tane kullanorum ben.çarşamba kontrole gidecem sonra yine igne veriri saniirm

Evet canım
evet canım duydum nar suyunu da ama evde yapıp sıkamam onu kayınvalidemdeyim suan. Hazırını alsam faydası olur mu onu da bilemedim. Sen nasılsın bu arada ne durumdasın?

Benim bir de bu ay klomen içerken geceleri çok bel ve sırt ağrım oldu hiç anlam veremedim sizde hiç böyle bir şey yaşadınız mı? Böyle gece tam 12 de başlıyor saati saatine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…