- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.478
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.021
Amin canısı sagolHadi hayırlısı bakalım bu defa sonuç yüzünü güldürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canısı sagolHadi hayırlısı bakalım bu defa sonuç yüzünü güldürsün
Evet canım sonucta iceriyi daha bilir doktor dedim baska da femera sormadimklomenmi verdi cnm
20 daha canım benim yaşım ama eşim 29Senin yaskacti senin kucuk ysin sanırım.
erkekete yas cok sikinti degil sencokkucuksun olur daha ooo20 daha canım benim yaşım ama eşim 29
Bilemiyorum ama bi ara o pisikolojiye girdim hatta gidip avukat bile buldumerkekete yas cok sikinti degil sencokkucuksun olur daha ooo
olurmu oylesey doktor sana aslaolnazmi dedi ki tupbebek var benhep oyle teselli ediyorumBilemiyorum ama bi ara o pisikolojiye girdim hatta gidip avukat bile buldum
Bende amigurumi emzik zinciri ve çıngırak yapıyorum. Çok keyifliHepinize bravo
Ben hic anlamam elisi tarzi şeylerden
amhbaktirmadim cnm.kimse benden onu istemedi.doktor hsg isteyince çektrcm aynne korkuyorum ama mecbur birkacay sonra ister bence egee olmazsaAmh değerin kaç canım batırdın mı? Baktırdıysan ve düşükse menopoz korkunu anlarım ama baktırmadıysan yersiz bir korku. Doktorlar tüp bebek denemeden hsg ister onu çektirmekten korkuyorsun belki tüpün kapalı ve basit bir işlemle açılacak?
KAÇ yaşında ki arkadaş.? Bu kadar çıkmaza girmişolurmu oylesey doktor sana aslaolnazmi dedi ki tupbebek var benhep oyle teselli ediyorum
cokgenc 20yasinda saniirm yumurtlama sorunu varKAÇ yaşında ki arkadaş.? Bu kadar çıkmaza girmiş
Ben de öyle yapıyordum ama artık verende allah vermeyende diyorum canımmolurmu oylesey doktor sana aslaolnazmi dedi ki tupbebek var benhep oyle teselli ediyorum
nasib evtBen de öyle yapıyordum ama artık verende allah vermeyende diyorum canımm
20 yim daha canım eşim 29 yaşında önceden durmadan ağlardım 10. Aya kadar bu ay damı olmadı diye ama artık etkilemiyor beni ne gelirse Allah'tanKAÇ yaşında ki arkadaş.? Bu kadar çıkmaza girmiş
Ben 25 yaşındayım. 1 buçuk yıllık evliyim. Senin yaşında genç. Niye şimdiden sıkıntı edip evliliğini strese sokuyorsun. Hayatını yaşa.20 yim daha canım eşim 29 yaşında önceden durmadan ağlardım 10. Aya kadar bu ay damı olmadı diye ama artık etkilemiyor beni ne gelirse Allah'tan
Sen kac yasindaydin kac yildir evlisin canım? Sorduysam tekrar soruyor olabilirim.doktor da aynisini dedi bana ama yapamiyorim ben evlenmeden oncede encok bu gudumle evlendim
Yani bnei evlilige iten enbuyuk his bebek ihtimaliydi
Buzamnakadr bastirdim bekardim çünkü
Suan evlenince haliyle hemen kavuscm sandım.keske bukadar istemeseydim diyorum ozaman belki kavusmam daha kisa surerdi istedikce kaciyor benden
Ben de istemiyordum hatta ilk 9 ay da korunduk ama yum. Tembelliğim var ve ilaçla tedaviye kolay yanıt vermiyor, erken menopoz riski yüksek o yüzden şimdiden bebe diye başladım. Evliliğim 2 buçuğa gidiyoz biz de 18. Ayımdı ama nasip olmadıBen 25 yaşındayım. 1 buçuk yıllık evliyim. Senin yaşında genç. Niye şimdiden sıkıntı edip evliliğini strese sokuyorsun. Hayatını yaşa.
Bende de aynı durum var. Erken menepoz denildi. Ama buna takılma. İstemeye devam et. Dua et bol bol. Vazgeçme süt ve maydanoz kürü var. Onu dene. Ben hayt tohumu içiyorum. Arı sütü bal polen yiyorum 3 öğün. Sende deneBen de istemiyordum hatta ilk 9 ay da korunduk ama yum. Tembelliğim var ve ilaçla tedaviye kolay yanıt vermiyor, erken menopoz riski yüksek o yüzden şimdiden bebe diye başladım. Evliliğim 2 buçuğa gidiyoz biz de 18. Ayımdı ama nasip olmadı
Hayıt ben de kullanacaktım ama bazı sağlık sorunlarım oldu bu ay ara vedikBende de aynı durum var. Erken menepoz denildi. Ama buna takılma. İstemeye devam et. Dua et bol bol. Vazgeçme süt ve maydanoz kürü var. Onu dene. Ben hayt tohumu içiyorum. Arı sütü bal polen yiyorum 3 öğün. Sende dene
Negatif mi canım sonuç, kan verdin mi?İzmir de bebek tedavisi için doktor arıyorum tavsiyeleriniz varsa değerlendiririm