- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.061
Merhaba kızlar bendeklomen kullandım 14 ocakta iğne vuruldum adetim gelmedi henüz idrarla test yaptım tek çizgi çıktı benim gibi olup kanda pozitif gören varmı acaba. Gebelik olsa şimdiye testte çıkarmıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıkması laizm cnmMerhaba kızlar bendeklomen kullandım 14 ocakta iğne vuruldum adetim gelmedi henüz idrarla test yaptım tek çizgi çıktı benim gibi olup kanda pozitif gören varmı acaba. Gebelik olsa şimdiye testte çıkarmıydı
O zaman kist oluştu sanırım iğneden sonraki 16.günüm. yarın muayeneye gideceğim inşallah sadece gecikme olmuşturçıkması laizm cnm
cnm 2gun gecikme normal bazen catlama iğnesinin 17.gununde regloluyorO zaman kist oluştu sanırım iğneden sonraki 16.günüm. yarın muayeneye gideceğim inşallah sadece gecikme olmuştur
Anladım ilk defa tedavi görünce net bilgimde yok buradan öğrenmeye çalışıyorum. Kafama takıldı normalde doktorum adetin 3. Günü gel dedi de ben yine de yarın gideyim. Allah razı olsun cevap verdiğiniz içincnm 2gun gecikme normal bazen catlama iğnesinin 17.gununde regloluyor
amin cnm hepimizden bence 2gundaha bekle sonra gitAnladım ilk defa tedavi görünce net bilgimde yok buradan öğrenmeye çalışıyorum. Kafama takıldı normalde doktorum adetin 3. Günü gel dedi de ben yine de yarın gideyim. Allah razı olsun cevap verdiğiniz için
Kist varsa diye korkuyorum ya o yüzden kafamda soru işareti kalmasın çok takıyorum o yüzden gitmem laızmamin cnm hepimizden bence 2gundaha bekle sonra git
tmm sen bilirsin igneolunca genelde çatlıyor cok nadirdir catlamama ihtimaliKist varsa diye korkuyorum ya o yüzden kafamda soru işareti kalmasın çok takıyorum o yüzden gitmem laızm
Bendeki şansızlıkla o nadirlerin içinde olurum şaka bi yana gecikme olduğunu düşüyorum gebelik testte çıkmadı kist olsa ağrı hisseterdim diye düşünüyorum umarım yokturtmm sen bilirsin igneolunca genelde çatlıyor cok nadirdir catlamama ihtimali
Kist oluşumuna regl iken bakıyor diye biliyorum. Ben de regl oldum 3.gün gittim.Kist varsa diye korkuyorum ya o yüzden kafamda soru işareti kalmasın çok takıyorum o yüzden gitmem laızm
Yumurtayı görmüştü 20 mm iken 1 gün sonra iğne vurdu. O yumurta kist olucak ya illaki öncede görebilir die düşünüyorum ama. Kist varsa da ona göre ilaç verir sanırım adetimi beklemez çünkü kist adet gecikmesi yapıyor die biliyorum bekledikçe büyürse o da kötüKist oluşumuna regl iken bakıyor diye biliyorum. Ben de regl oldum 3.gün gittim.
Amın cnm ınsallah ya şubat 15dogum gunum esımde ben hedıye vermek istiyorum hayırlısı herseyinİnşallah tutar canım ümit kesmek yok inşallah nasip olacak bu ay
O ilaç kalinlastiryor cnm klomen etkisi o inceltme yapiyormis rahimde doktor demisti.ben buay femeraya basladim sağ solkasik şiddetlendi buay sanki iki yumurtam oalck gibi hissettim bakalim hayırlısı olur hepimize inşallahMerhaba kızlar ben geldim Dasmeer Bifincankahve Kar perisi . Sömestr tatiline çıkmıştım bu ay ara vereyim memlekette takip işi zor olur uğraşmayayım demiştim ama eşim vakit kaybetmeyelim artık devam deyince doktora çıkıp tekrar klomen istedim. Bu sefer günde 2 verdi içtim bugün kontrole gittim ki doktor rahmin incelmiş demesin mi??!! O kadar üzüldüm ki 2 tane yumurtam varmıs bu ay ona bile sevinemedim. Hemen estroferm mi ne öyle bir ilaç verdi Pazartesi tekrar çağırdı. Ne dersiniz kalınlaştırır mı bu ilaç ??
Merhaba kızlar ben geldim Dasmeer Bifincankahve Kar perisi . Sömestr tatiline çıkmıştım bu ay ara vereyim memlekette takip işi zor olur uğraşmayayım demiştim ama eşim vakit kaybetmeyelim artık devam deyince doktora çıkıp tekrar klomen istedim. Bu sefer günde 2 verdi içtim bugün kontrole gittim ki doktor rahmin incelmiş demesin mi??!! O kadar üzüldüm ki 2 tane yumurtam varmıs bu ay ona bile sevinemedim. Hemen estroferm mi ne öyle bir ilaç verdi Pazartesi tekrar çağırdı. Ne dersiniz kalınlaştırır mı bu ilaç ??
Bu ay da tutmazsa ben de femara isticem canım çünkü klomen daha 2. Ayımda olmama rağmen çok inceltti baksana o ilaç tam tersi besliyormus. İnşallah hayırlı sonuç alırsınO ilaç kalinlastiryor cnm klomen etkisi o inceltme yapiyormis rahimde doktor demisti.ben buay femeraya basladim sağ solkasik şiddetlendi buay sanki iki yumurtam oalck gibi hissettim bakalim hayırlısı olur hepimize inşallah
aynen ben klomeni 1kere kullandim.Bu ay da tutmazsa ben de femara isticem canım çünkü klomen daha 2. Ayımda olmama rağmen çok inceltti baksana o ilaç tam tersi besliyormus. İnşallah hayırlı sonuç alırsın
evet canım duydum nar suyunu da ama evde yapıp sıkamam onu kayınvalidemdeyim suan. Hazırını alsam faydası olur mu onu da bilemedim. Sen nasılsın bu arada ne durumdasın?Canım hiç kullanmadım ama internetten baktım östrojen içerikli bir ilaç yani rahimi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyormuş..bence etkili olabilir bu arada nar suyu da çok iyi geliyormuş rahim duvarına bol bol tüket kuzu