- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.081
bendede yapti ilaçların etkisiiBenim bir de bu ay klomen içerken geceleri çok bel ve sırt ağrım oldu hiç anlam veremedim sizde hiç böyle bir şey yaşadınız mı? Böyle gece tam 12 de başlıyor saati saatine
Evet canım
evet canım duydum nar suyunu da ama evde yapıp sıkamam onu kayınvalidemdeyim suan. Hazırını alsam faydası olur mu onu da bilemedim. Sen nasılsın bu arada ne durumdasın?
Çok yaklaşmış canım senin hadi inşallah tutmuşturBilmiyorum canım iç yinede zararı olacak değilben beklemedeyim bat 4 şubat canım.
İlaçlar bünyemizi bir yandan düzeltirken bir yandan da bozuyor hiç sevmiyorum ilaç içmeyi ama mecburuz işte napalım. İnşallah daha ağırlarını kullanmadan sonuca ulaşırız canımbendede yapti ilaçların etkisii
Mesela şimdide femerayla sagsol kasik ağrıyor fenaa
Amin cnm son olur ve hamile kaliriz inşallahİlaçlar bünyemizi bir yandan düzeltirken bir yandan da bozuyor hiç sevmiyorum ilaç içmeyi ama mecburuz işte napalım. İnşallah daha ağırlarını kullanmadan sonuca ulaşırız canım
Çok yaklaşmış canım senin hadi inşallah tutmuşturTest yaptın mı yaparsan paylaş
Aaaaa hamile misin canımmm ????Teyze ler
Kan daha veremedim dün akşam yaptım testiAaaaa hamile misin canımmm ????
Çok yaklaşmış canım senin hadi inşallah tutmuşturTest yaptın mı yaparsan paylaş
İnan yaa niye inanamiyorsun cnmmTest yaptım kuzu pozitif ama inanamıyorum
İnan yaa niye inanamiyorsun cnmm
Ay.inşallah olmustur klomenin kacincisindasin
hep negatif gorunce insan inanası gelmiyor anlıyorum.ay çok güzel çok sveindim inşallah sagliklidir.3.ayım inanamıyorum korkuyorum şok geçirdim sonucu görünce..
hep negatif gorunce insan inanası gelmiyor anlıyorum.ay çok güzel çok sveindim inşallah sagliklidir.
Aaa nasıl kız atsana bi foto içimiz ısınsınTest yaptım kuzu pozitif ama inanamıyorum
Aaa nasıl kız atsana bi foto içimiz ısınsıniğne vuruldun mu kaçıncı gündesin
Ay bunu nerden buldun kuzu alemsin vallaClearblue'nun dijital testinden yaptım gebelik haftasını gösteren canim 1-2 haftalık yazıyor. Iğnemin 13.günü bugün.
Ay bunu nerden buldun kuzu alemsin vallaben anlamadım bundan bişey ama 13. Günse iğnenin etkisi geçer hadi git bi de ötekinden yap gel bakalım idrarını tut 4 saat falan ben senden çok heyecanlandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?