- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.101
Tamam bekliyorumBen yurtdışındayım ya canım enceinte gebe demek başka test yapınca atarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bekliyorumBen yurtdışındayım ya canım enceinte gebe demek başka test yapınca atarım
Tamam bekliyorum
Kan verdin mi canım ne zaman vereceksin ?Kan daha veremedim dün akşam yaptım testi
bu testi ilkdefa gordumOptimussprime yaptım çok çok silik çünkü 1 saat öncesinde su içtim ❤
bu testi ilkdefa gordum
belkide ben gormedim inşllah hamilesindir bence kan ver yarinTürkiyede de satılıyor diye biliyorum
belkide ben gormedim inşllah hamilesindir bence kan ver yarin
onu demeeim bu testi görmedim babında dedimBir kare de bir çizgi var diğerinde başka bir çizgi göremedin mi cidden
onu demeeim bu testi görmedim babında dedim
Dayanamadın diiimiiiiiii canım benim çok sevindim hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur bize de dua etOptimussprime yaptım çok çok silik çünkü 1 saat öncesinde su içtim ❤
Dayanamadın diiimiiiiiii canım benim çok sevindim hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur bize de dua et
ay inşllah çok güzel2 tane test aldım dedim birini yapim diğerini yarın sabah İnşallah sağlıklıdır canımm inanamıyorum hala
418.03 çıktı canım 4 hafta 2 günlükmüşKan verdin mi canım ne zaman vereceksin ?
Kız test sana mı ait yoksaHıı bende çizgi göremedin sandim
Ben de inanamazdım çıksa valla o kadar uzun süredir hamile kalamadım ki tadını çıkara cıkara İnan çok vaktin var2 tane test aldım dedim birini yapim diğerini yarın sabah İnşallah sağlıklıdır canımm inanamıyorum hala
Ooooo ne güzel haberler alıyorum bugün ya hayırlı olsun canım tebrik ederim418.03 çıktı canım 4 hafta 2 günlükmüş
418.03 çıktı canım 4 hafta 2 günlükmüş
darisi basimizaOoooo ne güzel haberler alıyorum bugün ya hayırlı olsun canım tebrik ederim
O test kime ait ya heyecan yaptımOoooo ne güzel haberler alıyorum bugün ya hayırlı olsun canım tebrik ederim