• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım

evet canım duydum nar suyunu da ama evde yapıp sıkamam onu kayınvalidemdeyim suan. Hazırını alsam faydası olur mu onu da bilemedim. Sen nasılsın bu arada ne durumdasın?

Bilmiyorum canım iç yinede zararı olacak değil 😘 ben beklemedeyim bat 4 şubat canım.

bendede yapti ilaçların etkisii
Mesela şimdide femerayla sagsol kasik ağrıyor fenaa
İlaçlar bünyemizi bir yandan düzeltirken bir yandan da bozuyor hiç sevmiyorum ilaç içmeyi ama mecburuz işte napalım. İnşallah daha ağırlarını kullanmadan sonuca ulaşırız canım

Teyze ler

Eklentiler

• IMG_20200131_183824.jpg
    IMG_20200131_183824.jpg
    227,3 KB · Görüntüleme: 36
Aaa nasıl kız atsana bi foto içimiz ısınsın 🥰🥰 iğne vuruldun mu kaçıncı gündesin

Clearblue'nun dijital testinden yaptım gebelik haftasını gösteren canim 1-2 haftalık yazıyor. Iğnemin 13.günü bugün.

Eklentiler

• IMG_20200201_105016.jpg
    IMG_20200201_105016.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 43
Clearblue'nun dijital testinden yaptım gebelik haftasını gösteren canim 1-2 haftalık yazıyor. Iğnemin 13.günü bugün.
Ay bunu nerden buldun kuzu alemsin valla 😆😆 ben anlamadım bundan bişey ama 13. Günse iğnenin etkisi geçer hadi git bi de ötekinden yap gel bakalım idrarını tut 4 saat falan ben senden çok heyecanlandım valla😀😀

Ay bunu nerden buldun kuzu alemsin valla 😆😆 ben anlamadım bundan bişey ama 13. Günse iğnenin etkisi geçer hadi git bi de ötekinden yap gel bakalım idrarını tut 4 saat falan ben senden çok heyecanlandım valla😀😀

Ben yurtdışındayım ya canım enceinte gebe demek 😊 başka test yapınca atarım

Back