- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.041
Negatif mi canım sonuç, kan verdin mi?
Verdim canım 0.86 negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif mi canım sonuç, kan verdin mi?
Bu ay nasip olur inşallah canım çok takılıp üzülmeVerdim canım 0.86 negatif
Bu ay nasip olur inşallah canım çok takılıp üzülme
İlaç kullanmıyor musun canım?.evet canım nisana kadar denicem olmazsa tedavi
Hmm bilmiyorum canım, inşallah bu ay tutar da gerek kalmaz tedaviyeDuphaston kullandım canım
Hmm bilmiyorum canım, inşallah bu ay tutar da gerek kalmaz tedaviye
Şart canım çünkü yum. Fazla büyürse çatlamadan kist olur bu kez de onunla uğraşırsın, imkanın varsa özele git Dr a özeldeki Dr lar hemen tedaviye başlıyorAmin canım inşallah klomen alıp kullansam zararı olur mu ki .. doktor gözetimi şart mı
Ben de artık öyleyim eşim üzülmesin diye de dik duruyorum.20 yim daha canım eşim 29 yaşında önceden durmadan ağlardım 10. Aya kadar bu ay damı olmadı diye ama artık etkilemiyor beni ne gelirse Allah'tan
Yapacak başka birşeymiz yok çünkü canım, ne zaman nasip olursa diye bekliyoruz. Dua ve sabırlaBen de artık öyleyim eşim üzülmesin diye de dik duruyorum.
İnşallah tutar canımGunaydın kızlar bgn catlatma iğnesi vuruldum hadı inşallah yaa ♥
Amın cnm inşallah bu ay yine ümitliyimİnşallah tutar canım
İnşallah tutar canım ümit kesmek yok inşallah nasip olacak bu ayAmın cnm inşallah bu ay yine ümitliyim ♥
Bende kan testi yaptırdım. Tsh 2.83 fsh 65.9 çıktı. Gebelik var mıdır acabaNegatif mi canım sonuç, kan verdin mi?
Valla canım ben pek anlamam sonuçlardan ama beta değerine bakmadılar mı?Bende kan testi yaptırdım. Tsh 2.83 fsh 65.9 çıktı. Gebelik var mıdır acaba
Bende kan testi yaptırdım. Tsh 2.83 fsh 65.9 çıktı. Gebelik var mıdır acaba
bu sonuclar cnm.adetin 3.
Gunu yapilir
Canım klomenle tedaviye Dr karar veriyor, tahlillerin ultrasonlar falan sonra sana uygun tedaviyi düzenliyor drKızlar bende klomen e başlamak istiyorum nasıl oluyor pek bi bilgim yok 12 aydır istiyorum olmuyor bütün tahlillerim iz yapıldı sonuclar gayet normal temiz cıktı ama hala cocugun olmadı