- 20 Ocak 2020
- 3.254
- 1.374
- 83
- 31
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.081
Bende damarlardan fark etmiştim Bi göbek çizgim öncede böylemiydi bilmiyorum ama sanki biraz koyulaşmıştı sivilce bende de çıktı Bi de acıkıyorum ve üşüyordumInsalllaaah hamiliktendir damarlar cikmiami acaba baksana bi canim damarlar cikti bense baya belirgin meme ucuna doğru ilerliyor
hamile arkadaşların yazı yazdığı kısımda gebelikle iligli bilgi veriyor hemen onun altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazıyor. tıklarsan yönlendirir seni canımTakvim nasıl yapılıyor ben baktım bulamadım
Kız hamile misin nedir, testlerin mi bozuk acabaDurup dururken sıcak basıyor yaa yanıyorum resmen
Cok belirti aramamistim kendimde canim adetimin sabahinda bi ruya ile uyandim test yaptım cok silik.cikti bayaaa hemde 1 nisanda yaptim biraz daha koyuydu 3 nisandaki dahs koyuydu belirtilerim adet belirtileri gogus agrisi sisme damarlar cikti adete yakin cikardi ama bukdr degildi sivilcelerim var kokuyuda bgun anlamaya basladim canim akintim.arttiseniseviyorum- tam olarak belirtilerin neydi idrar kokusu demişsin de bir yorumda idrar kokusu göğüs ağrısı karın kasık bel ağrısı sivilceler akıntı olarak ne zaman ve nasıl bir şey başladı ki benim de adete bugünü saymazsak bir gün kaldı da belirtilerin hepsi var bir de sürekli acıkma ama bilmiyorum bilemedim şimdi
Bendede hala arada usumek var ama neblym yaa cok değişik ❤Bende damarlardan fark etmiştim Bi göbek çizgim öncede böylemiydi bilmiyorum ama sanki biraz koyulaşmıştı sivilce bende de çıktı Bi de acıkıyorum ve üşüyordum
Tekrar ne zaman kan vereceksiniz pekiCok belirti aramamistim kendimde canim adetimin sabahinda bi ruya ile uyandim test yaptım cok silik.cikti bayaaa hemde 1 nisanda yaptim biraz daha koyuydu 3 nisandaki dahs koyuydu belirtilerim adet belirtileri gogus agrisi sisme damarlar cikti adete yakin cikardi ama bukdr degildi sivilcelerim var kokuyuda bgun anlamaya basladim canim akintim.artti
Bilmiyorum ki canım belirtiler varKız hamile misin nedir, testlerin mi bozuk acaba
Ay Allah korusun ne menopozu. Annen kaç yaşında girdiBilmiyorum ki canım belirtiler varmenopoza girmeyeyim
Baya geç girdi annem beni doğurduğunda 41 yaşındaydı 55 lerinde girdi sanırsamAy Allah korusun ne menopozu. Annen kaç yaşında girdi
Hey maşallahBaya geç girdi annem beni doğurduğunda 41 yaşındaydı 55 lerinde girdi sanırsam
İnşallah kuzum yaa benim amh biraz düşük çıkmıştı doktorum sormuştu ailende erken menopoz olan var mı diye 1,43 çıkmıştıHey maşallahkız yok ne menopozu sen de muhtemelen 50yi geçersin. Ya stresten reflin geçikti ya da testler yanlış canım, inşallah ikincisidir yani hamilesindir
Pazartesi canimTekrar ne zaman kan vereceksiniz peki
Hadi bakalım inşaAllah değerin artar bi sıkıntı yaşamazsınPazartesi canim
Insalllaaah siz nekdrdir istiosunuz gectimi adetinizHadi bakalım inşaAllah değerin artar bi sıkıntı yaşamazsın
Var kiz sendede bisiler❤Bilmiyorum ki canım belirtiler varmenopoza girmeyeyim
Ya bende beş altı oluyor ben yeniyim şimdi tabii yıllardır bi durumum yok ama işte bilmiyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım benim de değerim adetten bir gün önce 24 çıktı ama bir kaç gün sonra düştü sonrada kanamam oldu tabii dedim Buda iyi hamile olabildiğimi gördüm dedim şuanda da adetime yine bir gün kaldı geçen ay en büyük belirtim grip ve göğüs hassasiyeti idi Bu ayda ağrılarım da var akıntım yok korkuyorumInsalllaaah siz nekdrdir istiosunuz gectimi adetiniz
Canım senin adına çok sevindim çok mutlu oldum rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinInsalllaah tez vakitte tezzz canim
Korkma bak daha yeniymissinz allahtan umut kesilmeza canim.dua et hamile kalmissin rabbimbu sefer hayislisini sagliklisini versinnnn oyle dua et yoksada uzul.e gunu ve saati var herkesin hayirli vakitte gelsinYa bende beş altı oluyor ben yeniyim şimdi tabii yıllardır bi durumum yok ama işte bilmiyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım benim de değerim adetten bir gün önce 24 çıktı ama bir kaç gün sonra düştü sonrada kanamam oldu tabii dedim Buda iyi hamile olabildiğimi gördüm dedim şuanda da adetime yine bir gün kaldı geçen ay en büyük belirtim grip ve göğüs hassasiyeti idi Bu ayda ağrılarım da var akıntım yok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?