Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insalllaaah hamiliktendir damarlar cikmiami acaba baksana bi canim damarlar cikti bense baya belirgin meme ucuna doğru ilerliyor
Bende damarlardan fark etmiştim Bi göbek çizgim öncede böylemiydi bilmiyorum ama sanki biraz koyulaşmıştı sivilce bende de çıktı Bi de acıkıyorum ve üşüyordum

Takvim nasıl yapılıyor ben baktım bulamadım
hamile arkadaşların yazı yazdığı kısımda gebelikle iligli bilgi veriyor hemen onun altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazıyor. tıklarsan yönlendirir seni canım

Cok belirti aramamistim kendimde canim adetimin sabahinda bi ruya ile uyandim test yaptım cok silik.cikti bayaaa hemde 1 nisanda yaptim biraz daha koyuydu 3 nisandaki dahs koyuydu belirtilerim adet belirtileri gogus agrisi sisme damarlar cikti adete yakin cikardi ama bukdr degildi sivilcelerim var kokuyuda bgun anlamaya basladim canim akintim.artti

Bende damarlardan fark etmiştim Bi göbek çizgim öncede böylemiydi bilmiyorum ama sanki biraz koyulaşmıştı sivilce bende de çıktı Bi de acıkıyorum ve üşüyordum
Bendede hala arada usumek var ama neblym yaa cok değişik ❤

Tekrar ne zaman kan vereceksiniz peki

Hey maşallah kız yok ne menopozu sen de muhtemelen 50yi geçersin. Ya stresten reflin geçikti ya da testler yanlış canım, inşallah ikincisidir yani hamilesindir
İnşallah kuzum yaa benim amh biraz düşük çıkmıştı doktorum sormuştu ailende erken menopoz olan var mı diye 1,43 çıkmıştı

Insalllaaah siz nekdrdir istiosunuz gectimi adetiniz
Ya bende beş altı oluyor ben yeniyim şimdi tabii yıllardır bi durumum yok ama işte bilmiyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım benim de değerim adetten bir gün önce 24 çıktı ama bir kaç gün sonra düştü sonrada kanamam oldu tabii dedim Buda iyi hamile olabildiğimi gördüm dedim şuanda da adetime yine bir gün kaldı geçen ay en büyük belirtim grip ve göğüs hassasiyeti idi Bu ayda ağrılarım da var akıntım yok korkuyorum

Korkma bak daha yeniymissinz allahtan umut kesilmeza canim.dua et hamile kalmissin rabbimbu sefer hayislisini sagliklisini versinnnn oyle dua et yoksada uzul.e gunu ve saati var herkesin hayirli vakitte gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…