• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme canım adet olacagın gün bir idrar testi yaparsın♥♥Herkeste belirti olmuyor sonuçta her kadının vücudu farklı reaksiyon gösterir
ümitlenmicem diye kendime söz vermiştim ama bilinçaltımıza söz geçirmek çok zormuş. aslında birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki. Allah kimseyi uğraştırmasın bu uğurda yorulan uğraşan tüm kadınlara evlat nasip etsin inşallah. hepiniz dualarımdasınız. hamile olanların da gebelikleri sorunsuz geçsin sağlıkla alsınlar bebelerini kucaklarına,gerçekten hak ediyoruz bunu

Kuzum ben adet belirtileri yasadimmm dur bakalim adet gunu bi test yaparsin belki ben burdayim annecim der
inşallah canım, o kadar çok dua ediyorum ki hamile olanlara sağlıklı gebelik geçirin inşallah bebeklerinizi sağlıkla huzurla bereketle alın kucağınıza. hamile olmyanalar uğraşıp çabalayanlar da bir an önce tatsın bu duygu inşallah. kadın olmak anne olmak çok zor,çok fedakarlık yapıyoruz bebek yapana kadar ,doğurunca da fedakarlığımız bitmiyor.

ümitlenmicem diye kendime söz vermiştim ama bilinçaltımıza söz geçirmek çok zormuş. aslında birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki. Allah kimseyi uğraştırmasın bu uğurda yorulan uğraşan tüm kadınlara evlat nasip etsin inşallah. hepiniz dualarımdasınız. hamile olanların da gebelikleri sorunsuz geçsin sağlıkla alsınlar bebelerini kucaklarına,gerçekten hak ediyoruz bunu
Amin canım benim♥️İçini ferah tut Rabbim ol der ve olur çok zormuş hamile kalmak yaa😔tabi herkes için değil. 2 senedir uğraşıyoruz hiç bu kadar zor olacagını düşünememiştim hemen olur diye düşünüyorduk maalesef yanılmışız çocukluk arkadaşım benden çok sonra evlenmişti ve ilk ayda hemen kalmış istemeden😔Büyük Allahım bizim sesimizi de duysun🤲🏻Kucaklarımızı boş bırakmasın tüm bekleyenlerin🌸

Var ama kanamam vardı kimyasala dönmezse şimdilik var keseyi görmeyi bekliyorum hep dua ediyorum isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı Bi şekilde nasip etsin diye
amin canım.inşallah sen de sağlıklı bi gebelik geçirirsin. kötü günleri geride bırakıp hamileliğin tadını çıkaracağın kocişine nas yapacağın sağlıklı günler görürsün inşallah. valla hep dualarımdasınız. hatta burdaki profil adlarınızla dua ediyorum Allahım kabul eder inşallah:KK42:

Kızlar az önce wc gittim çamaşıra değil de silince kağırda açık renkli kanama geldi😔karın ağrım da başladı adet oluyorum galiba yaa 4 gün gecikmeyle

Amin canım benim♥İçini ferah tut Rabbim ol der ve olur çok zormuş hamile kalmak yaa😔tabi herkes için değil. 2 senedir uğraşıyoruz hiç bu kadar zor olacagını düşünememiştim hemen olur diye düşünüyorduk maalesef yanılmışız çocukluk arkadaşım benden çok sonra evlenmişti ve ilk ayda hemen kalmış istemeden😔Büyük Allahım bizim sesimizi de duysun🤲🏻Kucaklarımızı boş bırakmasın tüm bekleyenlerin🌸
ben de öyle düşünüyodum 2 buçuk senelik evliyim, ilk başlarda korunduk hep. korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım sandım, ama öyle olmadı 8 aydır bekliyorum.bilsem ilk günden beri denerdim boşa geçmiş zamanım

ben de öyle düşünüyodum 2 buçuk senelik evliyim, ilk başlarda korunduk hep. korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım sandım, ama öyle olmadı 8 aydır bekliyorum.bilsem ilk günden beri denerdim boşa geçmiş zamanım
Aynen öyle biz hiç korunmadık canım ya hemen istiyorduk 2 senedir çabaladık😔olmadı hala da olmuyo.

amin canım.inşallah sen de sağlıklı bi gebelik geçirirsin. kötü günleri geride bırakıp hamileliğin tadını çıkaracağın kocişine nas yapacağın sağlıklı günler görürsün inşallah. valla hep dualarımdasınız. hatta burdaki profil adlarınızla dua ediyorum Allahım kabul eder inşallah:KK42:
Amin inş canım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🤲

inşallah canım, o kadar çok dua ediyorum ki hamile olanlara sağlıklı gebelik geçirin inşallah bebeklerinizi sağlıkla huzurla bereketle alın kucağınıza. hamile olmyanalar uğraşıp çabalayanlar da bir an önce tatsın bu duygu inşallah. kadın olmak anne olmak çok zor,çok fedakarlık yapıyoruz bebek yapana kadar ,doğurunca da fedakarlığımız bitmiyor.
Bende her aklimaa geldikce dua ediyoeum rabbim bu duyguyu isteyen herkese sizlere tez zamanda yasatsin insallaaaahhh cani gonulden diliyorum bunu rabbim kimse bekletmesinn bu yollardaaa

Yok canım sorunumuz sadece benim amh normalin biraz altnda çıkmıştı o da çok sorun teşkil etmiyor eşimin herşeyi gayet normal çıkmıştı
amh düşük olması çok sıkıntı değil. amh 0,2 olanlar bile hamile kalıyor canım sosyal medyada bi doktoru takip ediyorum hep paylaşıyor amh düşük olup hamile kalan kadınları. korkulacak bişey yok. hemen aklına menopozu getirme. yumurtalarının hemen bitmesi imkansız yani

amh düşük olması çok sıkıntı değil. amh 0,2 olanlar bile hamile kalıyor canım sosyal medyada bi doktoru takip ediyorum hep paylaşıyor amh düşük olup hamile kalan kadınları. korkulacak bişey yok. hemen aklına menopozu getirme. yumurtalarının hemen bitmesi imkansız yani
1,43 çıkmıştı canım doktorum normal yolla da gebe kalırsın ama klomenle hızlandıralım demişti. Bu ay da olmadı galiba 😔Allahtan hayırlısı nasip kısmet bu işler eşime söylesem mi acaba 😢gözyaşlarım süzülüp akıyor hep adet olursam ağlamiycam üzülmiycem diyordum ama bu ay umutluydum ilk defa adetim gecikti diye

Test yapsana sen yarin Meraklandim valla erken gebelikse smdi yap cikar elbet yada kan ver bak bi arkadssim betasi 17 deyken ogrenmis hamile.oldugunu
Bilmiyorum pazartesi kan verebilirim sağlık ocağı dibimde o yüzden bekleyim diyorum beklenen günüm yarın çünkü adet olarak emin olamıyorum ki geçen ay gibi tevafuk öğrenmek isterdim ya

1,43 çıkmıştı canım doktorum normal yolla da gebe kalırsın ama klomenle hızlandıralım demişti. Bu ay da olmadı galiba 😔Allahtan hayırlısı nasip kısmet bu işler eşime söylesem mi acaba 😢gözyaşlarım süzülüp akıyor hep adet olursam ağlamiycam üzülmiycem diyordum ama bu ay umutluydum ilk defa adetim gecikti diye
Bu ay olmazsa diğer ay olur caksir suyunuda bi arastir sonra keciboynuzu ve pekmezini alin cerezde alin yedir dur esine kuzum caksir suyunu bi arastirin

Var ama kanamam vardı kimyasala dönmezse şimdilik var keseyi görmeyi bekliyorum hep dua ediyorum isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı Bi şekilde nasip etsin diye
Ay amin inşaAllah kimyasal yaşatmasın Rabbim çok zor ya gerçekten çok zor her gün 41 ayetel kürsi ve Fatiha oku eline ve karnına sür her tarafına iyice

Back