• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkma bak daha yeniymissinz allahtan umut kesilmeza canim.dua et hamile kalmissin rabbimbu sefer hayislisini sagliklisini versinnnn oyle dua et yoksada uzul.e gunu ve saati var herkesin hayirli vakitte gelsin😍
İnşaAllah bakalım görcez iki gün sonra yarın olmazsam diğer gün test yapcam😊

Ay inşaAllah dua edin nolur ya sen de var mi peki bebek yorumları okudum ama karıştırıyorum bir kaç kişide vardı galiba
Kabizlik varmi ben kabizlikla karsilastim bide normalde duzenli calisirm ama bundan herhlde kabizim suan

Ay inşaAllah çıkar geçen ay da öyle olmuştu bende de çok sonra çıkmıştı işte hemen nerde bizde şans da pozitiif koyu görcem🤦🏻‍♀️
Yaaa oyle deme bi bakarsin cift cizgi gorunur acabaa testmi bozuk die dusuncesine girersin oyle oluyor cunku her tuvalete gidisimde suan korkuyorum hasta olursam die die

Kabizlik varmi ben kabizlikla karsilastim bide normalde duzenli calisirm ama bundan herhlde kabizim suan
Ya aslında oda var hani afedersin düzenli sabahları hep giren sıkıntısı olmayan biriyim ama şu iki üç gündür hatta bir haftadır rahat düzenim bozuldu sadece doğru düzgün iki kere çıkabildim tuvalete oda acı yedim biraz fazla o yüzden yani ama idrar olarak çok çıkıyorum 🤷🏻‍♀️

Yaaa oyle deme bi bakarsin cift cizgi gorunur acabaa testmi bozuk die dusuncesine girersin oyle oluyor cunku her tuvalete gidisimde suan korkuyorum hasta olursam die die
Ay inşaAllah olmazsın ben geçen ay lekelenme gördüm zaten tamam dedim devamı gelecek geldi de tutunamadı bebeğim üzüldüm bu ay da öyle olursa naparım bilemiyorum hastanelere de gidemiyoruz

Ya bir de şeyi sorcam akıntım da bugün tam manası ile başladı çok hafif sarımsı ve çok değil oda normal mi

Ya aslında oda var hani afedersin düzenli sabahları hep giren sıkıntısı olmayan biriyim ama şu iki üç gündür hatta bir haftadır rahat düzenim bozuldu sadece doğru düzgün iki kere çıkabildim tuvalete oda acı yedim biraz fazla o yüzden yani ama idrar olarak çok çıkıyorum 🤷🏻‍♀️
Test yapsana sen yarin Meraklandim valla erken gebelikse smdi yap cikar elbet yada kan ver bak bi arkadssim betasi 17 deyken ogrenmis hamile.oldugunu

Bnmde oldu kefir içtim düzeldi her akşam kefir içiyorum sade kefir
Ben dun meyveli aldirdim canim esime sabah çıkabildim.sukur sut icemiyorum.byle meyveli flaan.olursa anca bu arada sen doktora afetin kacgun gecikmişti oyle.gitmisttin canim

Ya bir de şeyi sorcam akıntım da bugün tam manası ile başladı çok hafif sarımsı ve çok değil oda normal mi
Canim benm suan beuaz akinti var bianda sicaklik inio gbi oluo
Adet gunum ve dger gun kuruydum herhlde dedim.olcamm

Ay inşaAllah dua edin nolur ya sen de var mi peki bebek yorumları okudum ama karıştırıyorum bir kaç kişide vardı galiba
Var ama kanamam vardı kimyasala dönmezse şimdilik var keseyi görmeyi bekliyorum hep dua ediyorum isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı Bi şekilde nasip etsin diye

Back