- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.041
Yaa hamilesin kesin dimiSerum taktılar ilacsiz rahatltsin beni die canim pazartesi.doktoruma.gidixem bgun telefonda konustuk pazartesi gel dedi bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa hamilesin kesin dimiSerum taktılar ilacsiz rahatltsin beni die canim pazartesi.doktoruma.gidixem bgun telefonda konustuk pazartesi gel dedi bakalim
Çok şükür saka gbi geliyor gece uyuyamadim kiz uyuyrm uyaniyorum acaba ruyami falan die allahimtez zamanda her isteyene nasip etsinYaa hamilesin kesin dimi
Yaa bi hamiş dahaçok şükür canım aminnn çok sevindim senin adına Allah kucagına aldıgın da günleri de göstersin inşallah. Ben hala adet olmadımÇok şükür saka gbi geliyor gece uyuyamadim kiz uyuyrm uyaniyorum acaba ruyami falan die allahimtez zamanda her isteyene nasip etsin
Aminnn canim.insalllaahYaa bi hamiş dahaçok şükür canım aminnn çok sevindim senin adına Allah kucagına aldıgın da günleri de göstersin inşallah. Ben hala adet olmadım
Yok yok kuzum hiç gecikmezdi gününü şaşmazdı bazen erken bile oluyordum 1-2 gün ilk defa böyle oluyor. Benim de hafiften gögüslerim ağrıyor sivilcelenme yokAminnn canim.insalllaah
Alla.alla normalde gecikirmi
Kızlar idrarda sanki farkli bi koku varmis fbi algiladim.belirtimi blmem
Goguslerim.adetime.yakin siser acirrr sivilcelerim cikardi aynilarii yasadimm
Normalde agrirmi goguslerin canimYok yok kuzum hiç gecikmezdi gününü şaşmazdı bazen erken bile oluyordum 1-2 gün ilk defa böyle oluyor. Benim de hafiften gögüslerim ağrıyor sivilcelenme yok
Yumurta Çatlatma iğnesiOvitrelle ne
iğneden sonra en geç 36 saate kadar çatlıyor muhakkak. çatladıysa 3 günlük ilişki yeterli bence. çoktan çatlamıştır merak etme strese sokma kendiniIgnemin 7. Gunundeyim canim. Igneden sonraki gün ilk gün olmak üzere 3 gün değerlendirdik. Başka da değerlendiremedik malesef eşim cok hastalandı. Acaba diyorum çatlama olmadıysa şuan degerlendiremiyoruz ya kaçırmış olur muyum diye tereddüt ediyorum. Az önce de ovulasyon testi yaptım. Silik çizgi cıktı. Ondan merak ettim canim
oy oy oyy maşallah kuzum çok yakışmış sayfana hamilelik takvimiDoktorumu aradim dedim boyle böyle beta 33 nezaman geleyim pazartesi gel hayirli olsun hamilesin dedi allahim ne degisik bi his sizde en kisa zamanda yasayi
Agrıyor bir kaç gün öncesinden canımNormalde agrirmi goguslerin canim
Normalde sigara iciyordum.biraktim rabbim.en kisaa zamanda hayirlisini sagkijlisini hrr isteyene nasip etsinnnn❤oy oy oyy maşallah kuzum çok yakışmış sayfana hamilelik takvimi
yemene içmene dinlenmene dikkat edecen artık. İnşallah böyle problemsiz sağlıklı,su gibi bi hamilelik geçirirsin. Kucağına da sağlıkla hayırlısıyla alırsın inşallah canım
Insalllaaah hamiliktendir damarlar cikmiami acaba baksana bi canim damarlar cikti bense baya belirgin meme ucuna doğru ilerliyorAgrıyor bir kaç gün öncesinden canım
Inşallah canim. Beklemek çok zor ama sonucu merak ediyorumiğneden sonra en geç 36 saate kadar çatlıyor muhakkak. çatladıysa 3 günlük ilişki yeterli bence. çoktan çatlamıştır merak etme strese sokma kendini
Canim senin ilk klomen kullanışındı demi yanlış hatırlamıyorumInsalllaaah hamiliktendir damarlar cikmiami acaba baksana bi canim damarlar cikti bense baya belirgin meme ucuna doğru ilerliyor
Ewet canim.ilk ayetel kursi falanda okudum cok dua ettim 4 yil sonra bu sabah bambaska uyandim rabbim daim etsin insallah artisimizda guzel olur dua edin canim bende sizlere ediyorumCanim senin ilk klomen kullanışındı demi yanlış hatırlamıyorum
Çok değil canım mavileşme var biraz ama çok belirgin değil ara ara sol kasığıma iğne batar gibi oluyorInsalllaaah hamiliktendir damarlar cikmiami acaba baksana bi canim damarlar cikti bense baya belirgin meme ucuna doğru ilerliyor
kız bende çıktı damarlar kalın ve mor. ama hiç ağrı yok. kasık bölgemde değişik bi gerilme var.bazen de çok nadir sağ tarafa sancı giriyor. adetime 6 7 gün var. hiç ümidim yok bu aydan. klomenle bile olamadım.klomensiz hiç olmayacakmışım gibi geliyor.Insalllaaah hamiliktendir damarlar cikmiami acaba baksana bi canim damarlar cikti bense baya belirgin meme ucuna doğru ilerliyor
İlk önce Allahın sonra klomenin mucizesiEwet canim.ilk ayetel kursi falanda okudum cok dua ettim 4 yil sonra bu sabah bambaska uyandim rabbim daim etsin insallah artisimizda guzel olur dua edin canim bende sizlere ediyorum
Öyle düşünme canım1 haftan kaldı inşallah tutmuştur bu ay senin dekız bende çıktı damarlar kalın ve mor. ama hiç ağrı yok. kasık bölgemde değişik bi gerilme var.bazen de çok nadir sağ tarafa sancı giriyor. adetime 6 7 gün var. hiç ümidim yok bu aydan. klomenle bile olamadım.klomensiz hiç olmayacakmışım gibi geliyor.