- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.061
inşallah sağlıkla gelecek annesi. bak 4 seneden sonra tutundu sana,seni bırakmadı. kucağına da alacaksın inşallah sağlıkla huzurlaEwet canim.ilkayetel kursi falanda okudum cok dua ettim 4 yil sonra bu sabah bambaska uyandim rabbim daim etsin insallah artisimizda guzel olur dua edin canim bende sizlere ediyorum
Ara ara bendede oluyo canim.kasik agrisi akintin varmi kan versen sen niÇok değil canım mavileşme var biraz ama çok belirgin değil ara ara sol kasığıma iğne batar gibi oluyor
Inşallah çok sağlıklı bi gebeliğin ve çok sağlıklı bi bebegın olur canimEwet canim.ilkayetel kursi falanda okudum cok dua ettim 4 yil sonra bu sabah bambaska uyandim rabbim daim etsin insallah artisimizda guzel olur dua edin canim bende sizlere ediyorum
Insalllaaah rabbim en kisa zamanda burdaki herkese nasip etsin teeezz zamandainşallah sağlıkla gelecek annesi. bak 4 seneden sonra tutundu sana,seni bırakmadı. kucağına da alacaksın inşallah sağlıkla huzurla
hiç sanmıyorum. bu belirtileri daha önce de yaşadım ara sıra. ama hep adet oldum sonunda. hayırlısı olsun ya en zoru da beklemek valla Allah sabır versin bizeÖyle düşünme canım♥1 haftan kaldı inşallah tutmuştur bu ay senin de
Kuzum.oyle dusunme nice tup yapanlar var ama sonradan da kendiliğinden gebe kalanlarda var dua et bol bol ayetel kursi oku bolbolkız bende çıktı damarlar kalın ve mor. ama hiç ağrı yok. kasık bölgemde değişik bi gerilme var.bazen de çok nadir sağ tarafa sancı giriyor. adetime 6 7 gün var. hiç ümidim yok bu aydan. klomenle bile olamadım.klomensiz hiç olmayacakmışım gibi geliyor.
Akıntım çok canım yumurta akı gibi afedersin. Pazartesiye kadar bekleyeceğim son idrar testini de yapıp ona göre sağlık ocagına gidip kan veririmAra ara bendede oluyo canim.kasik agrisi akintin varmi kan versen sen ni
Amin canımhiç sanmıyorum. bu belirtileri daha önce de yaşadım ara sıra. ama hep adet oldum sonunda. hayırlısı olsun ya en zoru da beklemek valla Allah sabır versin bize
Cok bi baska ruya gbi hala inanamiyorum canim esimle birbirimize bakip gülüyoruz hala soktayiiiizInşallah çok sağlıklı bi gebeliğin ve çok sağlıklı bi bebegın olur canimannelik her daim kutsal ama biz gibi yıllarca bekleyenlerinki daha bi kutsal sanki
Ay hadi insalllaaah bak heyecanlandim yineeee dualarimdasiniz canim oku kendini dua et insalllah verdir gec dollenme falansa belkiAkıntım çok canım yumurta akı gibi afedersin. Pazartesiye kadar bekleyeceğim son idrar testini de yapıp ona göre sağlık ocagına gidip kan veririm
sana kesinlikle katılıyorum. en kutsal bizimki bence deeeeInşallah çok sağlıklı bi gebeliğin ve çok sağlıklı bi bebegın olur canimannelik her daim kutsal ama biz gibi yıllarca bekleyenlerinki daha bi kutsal sanki
Aayy ne güzel ya bize de nasip olsun inşallahCok bi baska ruya gbi hala inanamiyorum canim esimle birbirimize bakip gülüyoruz hala soktayiiiiz
Insalllaah tez vakitte tezzz canimAayy ne güzel ya bize de nasip olsun inşallah
Aynen annelik her zaman kutsal ama biz malesef çok emek vermek durumunda kaldık, çok ağladım, çoğu zaman umutsuzluğa düştüm hala düşüyorum.sana kesinlikle katılıyorum. en kutsal bizimki bence deeeehemencecik ilk aydan hamile kalıp 9 ay sonra kucağına almak kolay tabi Allah herkesin yavrusunu anasına babasına bağışlasın tabi ki bütün analar kutsal
amin inşallaaaaaaaahhhhhhInsalllaah tez vakitte tezzz canim
İnşallah kuzum dua et banaAy hadi insalllaaah bak heyecanlandim yineeee dualarimdasiniz canim oku kendini dua et insalllah verdir gec dollenme falansa belki
Hadi insallah canım hep dilimde.allahim.her isteyene nasip etsin tez vakitteİnşallah kuzum dua et banahamilelerin duası kabul olurmuş ediyorum bende bol bol İnşallah öyledir hafiften bi mide ekşimesi de var
Allah razı olsun canım benimHadi insallah canım hep dilimde.allahim.her isteyene nasip etsin tez vakitte❤
Takvim nasıl yapılıyor ben baktım bulamadımoy oy oyy maşallah kuzum çok yakışmış sayfana hamilelik takvimi
yemene içmene dinlenmene dikkat edecen artık. İnşallah böyle problemsiz sağlıklı,su gibi bi hamilelik geçirirsin. Kucağına da sağlıkla hayırlısıyla alırsın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?